Перекласти (Translate)

19 жовтня 2018

ТРАГЕДІЯ АНДРЮХИ


ТРАГЕДІЯ АНДРЮХИ
Знаєте, мені шкода Андрія Денисенка, нардепа з 26 виборчого округу Дніпра-міста (місто буде Січеславом!). Він мав славу патріотичного українського діяча ще до війни 2014 року. І тепер має патріотичну славу. Та на лиці цієї слави - масна смердюча пляма співпраці з неукраїнською ПриватКомандою (Коломойський, Корбан, Філатов).
Так, якби не фіндопомога від юдея Корбана (на Ютюбі звіт генпрокуратури про обшук квартири Корбана і знайдені записки) і яскрава тоді, але болотна нині слава "спасітєлєй Днєпра, Атєчєства і прочая-прочая" цієї юдейської КаМанди, то не став би Денисенко депутатом. Пощастило, можна сказати. Увійшов у хвилю людської та тимчасової юдейської підтримки...
Але тупий демонстративний, солідарний Філатовій політиці в парламенті (Філатов тоді теж був нардепом) вихід Денисенка з фракції БПП, від партії якої ("Солідарність") Денисенко став депутатом, мене надто здивував. "Що ти робиш?! - подумки кричав я Денисенку, - Ти поставив хрест на своєму політичному житті!!".
Я писав статті, досить дошкульні, та правдиві, про Андрія Денисенка весь цей час (2014-2018). Денисенко навіть самовидалився з моїх Фейсбук-друзів. Тепер я пишу більше позитиву про Андрія, бо він справді став "нормальним парубком": порвав з Корбаном, Філатовим, подав проект закону про Січеславську назву области... Якщо блудний син, розтринькавши батькове майно і гроші, голодний, босий, голий повернувся до рідної домівки, ми, як у тій притчі з Біблії, з радістю зустрінемо "того, хто був пропав, але з'явився" (©).
І як тоді, в 2014-му, так і нині я знаю, що Андрія використано як відомий виріб юдейською діяспорою міста на Дніпрі-ріці. Тепер корбано-філатівські тролі, подібно до ольгинських на Мордорі, пишуть про Андрія Денисенка брудну гидоту, створюють брехливі сторінки у соцмережах ніби від нього - є світлини, дописи, брехливі вигадки з життя, неправдиві і брудні "Денисенкови" цитати...
І вийшло як після Полтави, битви 1709 року: "Спасіба, хахльонок!" - і плескають по плечу, і дають целковий за послугу...
І все це почалося... з імені "Андрюха". Філатов писав ще перед виборами 2014 року: "Ґєна, Іґорь Валєрьєвічь", але - "Андрюха".
От тоді я й зрозумів яку ролю відводиться Андрію Денисенку...
На жаль, тоді не бачив, і не хотів, усього того Денисенко...
19.10.2018
Додатки:
1. Допис  "Давай, Андрюхо!", 19.10.2014.
2. Скрин з коментарями до мого допису 19.10.2014.
«Давай, Андрюхо!*
* допис 19.10.2014, Андрій Якименко, Фейсбук
Я не читаю Бориса Філатова навмисне. А що там читати - його хвалькуватість і зарозумілість? Але коли у публікаціях Фейсбук-друзів бачу перли від Боріскі, інколи отримую аж задоволення.
От і щойно мені перепоширили, як Філатов називає всіх героїв.
Перелік багатьом нічого не скаже, крім "усіх відомих" Ігоря і Гени.
Хто вони такі, може, бомжі із п'ятого під'їзду, хтозна... Прізвищ "Игоря и Гены" не наводить пан Філатов.
А от "Андрюха Денисенко" - мені знайомий чоловік.
Як кажуть, Філатов оцінив кандидата у парламент Денисенка по-фрейдівському: що в умі, те на язиці!
Ну, і який же герой тоді у Філатових вустах цей Денисенко, коли він Андрюха?
Ще у середній школі ми вивчали як листи до Грозного писали:
"Я, недостойный пёс смердящий, Петрушка, холоп и сын холопский, бью тебе челом, Иоанн Васильевич!..".
Денисенко називає Філатова другом (див. Денисенків Фейсбук).
Гм... "Добрі" ж друзі в Денисенка...
Лишається лише гукнути:
Давай, Андрюхо! Дружи й далі!».

ІМПЕРІЯЛІЗМ ПІСЛЯ ДОПИСУ

ІМПЕРІЯЛІЗМ ПІСЛЯ ДОПИСУ

Не встиг я написати статтю "За імперське мислення!" (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2290645514296995&id=100000547050920), як за кілька годин після статті Київська міськрада перейменувала вулицю Жукова на вулицю Кубанської України!

Ну, насправді моя стаття не була поштовхом цього перейменування, я ж це розумію. Вже, мабуть, кілька місяців ішло обговорення пропозицій, різні назви розглядав відповідний комітет міськради тощо. І Кубань, ми розуміємо, земля наша, українська. Але то ще не чистий імперіялізм.

Втім, тенденцію ми маємо! Неквапом українці починають прокидатися від нав'язаного москалями рабства. Уже і за Кубань згадали! А далі підуть Вороніжчина, Курщина, Смоленськ і навіть Брянськ!

Ми відновимо кордони Землі Руської - середньовічної держави князів київських!

Ну, а там - як палицею кинути - прокинеться в народу українського імперський націоналізм народу-завойовника!

Хай живе імперське мислення вкраїнців! Хай цвіте і шириться народами і землями Велика Україна!

18.10.2018

ЗА ІМПЕРСЬКЕ МИСЛЕННЯ!

ЗА ІМПЕРСЬКЕ МИСЛЕННЯ!

Пацан, колишній українець, а тепер росіянин, московитський патріот і обожнювач Хуйла (з його соцмережних сторінок), узяв карабіна, гранати (де взяв? хто дав? хто навчив? хто оплатив набої?) і пішов до коледжа постріляти своїх однокласників і викладачів. Керч, 17 жовтня. За останніми даними вбито 19-ро осіб, понад 40 поранено. Стрілець "покінчив життя самогубством", ага. Там зі вбиралень (зайшли "до вітру", перевдягнулися) вибігло кільканадцятеро людей у масках і з автоматами, але пацан "був сам", ну-ну.

Росія відкрила кримінальне провадження за статтею "тероризм", але потім змінили на "множинне вбивство" (навіщо москалям терористи, ги-ги). Україна теж, оскільки півострів Крим і місто Керч є окупованими територіями, відкрила за статтею про тероризм кримінальне провадження. Президент України Петро Порошенко на диво швидко, вже за кілька годин після трагедії, виступив із відповідною заявою, мовляв, там українці, ми співчуваємо і т.д.

Почалося безліч версій, припущень, публікацій тих, хто був очевидцем. Далі буде, так би мовити.

Я тут хочу висловитися трішки інакше. Зовсім інакше. Висловитися ідеологічно!

Депутат Державної думи Росії, дєйствітєльний державний радник Росфедерації Фйодоров коментує (нема сенсу перекладати, нехай мовою оригіналу, російською):

«Почему Керчь? Понятно, на мост не смогли выйти, чтобы взорвать, нашли слабое место: школы, дети, подростки... Поэтому никакого варианта остаться в живых, не освободив территорию нашего отечества, а именно Киев, от иностранных интервентов-оккупантов просто нет, просто не существует! Нам объявлена война! Делать вид, что то, что происходит в Киеве нас не касается, что это не наше отечество, что это чужая территория, это просто является суицидально-глупой позицией!».
(https://youtu.be/Gd5yLpCqR4w?t=75).

Під ютюб-роликом уже безліч коментарів, як московитських, так і українських. Московити, звісно, підтримують український слід, візитку Яроша і тому подібну маячню. Ще нема ні ретельного розслідування, ні експертиз, ні висновків, але "еті хахли" уже винуваті...

Ви все зрозуміли? Ні, ви нічого не зрозуміли!!

Перечитайте Фйодорова ще раз. І ще раз! І знов перечитайте!!

Московити були, є, будуть імперцями! Вони були, є, будуть загарбниками завжди! Якщо вони візьмуть Київ, то потім попруть на Львів. Якщо їх не зупинить Варшава, то москалі підуть на Берлін і Париж. Якщо там їх не зупинять, то наступна жертва буде Лондон!

Таким є мислення російського народу - імперське мислення. Тому вони підтримують і люблять путіних і сталіних і проклинають горбачових-єльциних. Тому з москалями в нас століттями точилася війна. І точиться досі. І буде точитися століттями, завжди! Війна з Росією буде постійно! Це вічна війна на взаємне знищення! Хтось один (один!) повинен вижити - або Україна, або Росія!! Ніякого іншого, проміжного, середнього результату не було, нема, і ніколи не буде! Москалі - вічні агресори та імперці. Росіяни - імперський народ.

І тому вони завжди воюватимуть з українцями. Тому, що простодушний добряк, цей смішний хахол із вусами, оселедцем, гопаком, горілкою, варениками і борщем у вишневому садочку біля хати - заслуговує на те, щоб його завоювати і примусити підносити на стіл російському господареві вареники і пироги, горілку, ковбасу-кров'янку й борщик!!

Чи зміниться оце усе і за яких умов?

Так, зміниться! І зміниться тоді, коли ми, українці, всі станемо імперцями як москалі!

Все зміниться тоді, коли останній під трубою теплотраси волоцюга, щулячись від зимного дощу і вітру, накриваючись прогнилим коцем, буде думати в якій великій він живе державі Україні і коли ж наш гетьман-президент, нарешті, поведе непереможну українську армію на Москву!

Ми повинні мислити імперським мисленням! Ми повинні стати імперськими загарбниками чужих народів!

Ми були такими! Згадайте Святослава Завойовника, який зітер зі світової мапи юдейську Хозарію і який ледве не завоював Константинопіль! Згадайте намір Святослава перенести з Києва столицю в Переяслав на Дунаї (тепер це територія Болгарії), бо там, мовляв, є центр Руської Землі!!

Українці, ми повинні стати імперським народом! Ми повинні мислити як нині москалі - імперським мисленням!

І тоді ці кляті москалі, та й усі народи світу, напишуть у якомусь блозі:

«Українці були, є, будуть імперцями! Вони були, є, будуть загарбниками завжди! Якщо вони візьмуть Вороніж, то потім попруть на Брянськ. Якщо їх не зупинить Москва, то українці підуть на Тегеран і Кабул. Якщо там їх не зупинять, то наступна жертва буде Делі чи Пекін!».

За імперію, за імперське мислення, за Велику Україну!

Додатки:
Фйодоров і коментарі до його патякання.
Пам'ятник Святославу Завойовникові, м. Запоріжжя.

18.10.2018


СПАСІТЄЛЬ 4 РОКИ ТОМУ (До Іловайської трагедії)

СПАСІТЄЛЬ 4 РОКИ ТОМУ
(До Іловайської трагедії)

Фейсбук нагадав мені мою статтю за 19 жовтня 2014 року. Я пригадую те оргазмічне підвивання у любовному екстазі всеукраїнського (а найбільше дніпропетровського) бидлячого стада від однієї згадки прізвищ "Наших спасітєлєй Ігоря Валєнтіновіча (Каломойші), Ґєни Корбана, Боріса Філатова"...

Ніякі аргументи до людей: "Люди, схаменіться! Це рейдери і брехуни! Крім того, цим неукраїнцям чхати на вас, як вони кажуть, ґоїв!!" - до тупого бидла пробитись не могли...

Скількох тварюк я не розстріляв, на жаль, а лише забанив, щоб вони не висерали гній мені в коментарях!..

Минуло не так багато, лише 4 роки. І де "Спасітєлі Днєпра"? І найголовніше: стадо вже само переконалося, в яку яму рабства й визиску це стадо впало би, якби "спасітєлєй" не розвінчала б притаманні їм зажерливість, нахабство і брехня, яких це стадо не бажало бачити...

19.10.2018

Додаток:

Стаття 19.10.2014, Андрій Якименко, Фейсбук:

«Лише нещодавно речник ПриватКоманди Боря Філатов верещав на весь світ, що Олег Ляшко злив військову операцію під Донецьком. Я писав про Філатове верещання: сам признався, що знав про таємну операцію (а чому знав? а навіщо знав? а чому цивільна особа планує військові операції? тощо), а провину скинув на Ляшка! (див. у мене на Фейсбуці похвилинний аналіз відеоролика з нісенітницею Філі-Борачка). І в себе на Фейсбуці Філатов часто-густо хвалиться який же він з його Командою розумний у військовій справі! І годують, і ховають, і визволяють із полону, і дружать-дзвонять хоч кому в Міноборони!..
У ПриватКоманді Гена Корбан має славу планувальника всіх операцій - що майно забрати "мирно", що село під час війни - справді ж бо: яка різниця?
І от знову "геній-полководець" Гена Корбан проявився у котлі під Іловайськом.
Командир батальйону правду розказав про Іловайськ і Аваков розігнав цей батальйон!
І хто ж посміє скинути вину на Геній-Корбана з Команди?

"Олег Ляшко
Аваков розформував добровольчий батальйон "Шахтарськ" начебто через мародерство. Насправді це помста Авакова командиру батальйона Андрію Філоненку, який на засіданні парламентської слідчої комісії по Іловайську розповів правду про причини цієї трагедії. За словами Філоненка, рішення про направлення добровольчих батальйонів до Іловайська приймалося 5 серпня 2014 р. на нараді у заступника дніпропетровського губернатора Корбана, який фактично ними керував. Філоненко стверджує, що слабо озброєних добровольців свідомо посилали на вірну загибель, адже за даними розвідки Іловайськ був добре укріплений і брати його мали військові. Щоб приховати правду про Іловайську трагедію, а також уникнути відповідальності за невиправдані смерті тисяч патріотів у тій м'ясорубці, Аваков і розформував "Шахтарськ".».