Перекласти (Translate)

12 грудня 2017

ПРИПИНИТИ НАГНІТАННЯ ІСТЕРІЇ Й ПАНІКИ!!!

ПРИПИНИТИ НАГНІТАННЯ ІСТЕРІЇ Й ПАНІКИ!!!*

* допис 12 грудня 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Якийсь такий донецький блогер Денис Казанський (https://www.facebook.com/den.kazan) "таємно всьому світові" пошепки розказав, що у неділю 15 грудня 2013 року влада готує у Києві напад на регіоналівський Антимайдан. Але напад буде здійснено не Беркутом чи Внутрішніми Військами, а найнятими владою провокаторами із символікою ЄС.
Нібито ці провокатори від імени справжнього Євромайдану нападуть з арматурою на провладний майдан, зчинять бійку, що стане приводом для влади ввести надзвичайний стан.
Після оприлюднення цієї "таємної інформації з цілком достовірних джерел" (зверніть увагу: джерела не називаються, бо вони теж "таємні", хоча решта інформації - "достовірна") навіть мої ФБ-друзі масово почали поширювати цю "таємницю" та коментувати-обсмоктувати її.
Хоча Казанський пояснює, що не відмовляє людей від Євромайдану, але масове поширення цієї "таємної інфи" особисто мене наштовхує на думку про поширення цієї інформації з певною метою, а саме утримати хоч якусь кількість людей від поїздки у неділю на Євромайдан.
А також наперед привчити людей, що будь-яка бійка (без огляду на ініціяторів!) - обов'язково призведе до надзвичайного стану!
Я хочу звернути увагу на те, що владі зовсім не потрібно анінайменшого приводу для оголошення надзвичайного стану. Для влади сам Майдан і є цим приводом.
Крім того, за три тижні існування Євромайдану ми вже показали і владі,  і світові, що майданівці - високоморальні, культурні та інтелігентні люди і не будуть здійснювати таких дурних нападів на майдан регіоналів!
Будь-який напад на Антимайдан обов'язково буде витлумачено усіма (Європою, Америкою, світом) як інспірований владою!
Тому масове нагнітання істерії, страху й паніки про майбутнє "мамаєве побоїще" грає лише на користь влади!
До речі, слід ретельно розібратися, звідки у донця з таким "фейсом" оперативника і дивним прізвищем (погоняло?) Казанський з'явилася така "таємна інформація"...
У свою чергу скажу, що слід же фільтрувати перепоширення чужих повідомлень, застосовувати хоч трішки здорового глузду!
Або, принаймні, надавати розвінчуючий коментар.

Революція триває.
ТОМУ СЛІД ПРИПИНИТИ ПАНІКУ, ЧУТКИ, ПЛІТКИ, НАГНІТАННЯ НЕВПЕВНЕНОСТИ І СТРАХУ!
Ми переможемо!

http://argumentua.com/novosti/vlast-gotovit-v-kieve-ocherednuyu-boinyu-provokatory-budut-izbivat-svezennykh-byudzhetnikov

ПРОДУКТ АВСТРІЙСЬКОГО ГЕНШТАБУ ))

ПРОДУКТ АВСТРІЙСЬКОГО ГЕНШТАБУ ))

Знайшлися таки знаючі люди! Порилися в клозетах, гм, в архівах. Почухали собі потилицю і рекли мені Правду - розкрили мені очі на моє походження... Я - продукт австрійського генштабу! Цісар Австро-угорський, сидячи на троні, наказав для розвалу Росії придумати Якименка і його мову. І де я народився? Десь у Австрії. Напевне, десь на гауптвахті... Сам Генштаб мене повивав... Спасибі тобі, Злий-на-бандерівців-москаль! Тепер я знаю: я - продукт Австрійського генштабу! І таких Генштаб на друкні під копірку наштампував півсотню міліонів!
:)

12 грудня 2017 року

Я ВІДПОВІВ ДЕ ГАЛОЧКА

Я ВІДПОВІВ ДЕ ГАЛОЧКА

ЯРОШ КЛИЧЕ

ЯРОШ КЛИЧЕ

Яроша постійно критикую за його дитячі іграшки в пісочниці. Всі оці "ми підемо на Київ!" (2014 рік) або "ми чистимо зброю" (2015 рік) - то іграшки в солдатиків. І як народний депутат Дмитро Ярош - не на місці. Він сам признався, що в сесійній залі йому нудно.

А от, вживаючи сякий-такий авторитет,  що лишився після Майдану, авторитет, ім'я своє для заклику до молоді "Іди в УДА!" - тут Ярош робить добру справу!

На світлині:
Плакат УДА ("Української Добровольчої Армії"), місто Кам'янське, вулиця Грушевського, над Самишиною балкою.
Знімкував 09.12.2017 Андрій Якименко.

12 грудня 2017 року

НОВА "ДІЯҐНОЗА" )))

НОВА ''ДІЯҐНОЗА'' )))

Тут пару місяців тому якийсь москаль - москаль справжній, із Запорєбріка - виставив на Ґуґлі+ (соцмережа Google+) мою світлину з Фейсбук-профіля і написав, що я схожий на п'яницю-алкоголіка. Я довго лазив під столом від реготу, а затим поширив на Фейсбуці цю москальську "діяґнозу" (є мій допис на Фейсбуці).

А ось іще один - теж із Запорєбріка - москаль, знову ж таки не маючи проти моїх дописів контраргументів, теж виявився "лікарем", але "діяґнозував" уже олігофренію. )))

Ну, що ж, дамо рекламу - забезплатно! - цій кацапській "медицині"!
:)

12 грудня 2017 року

УЖЕ Ж БУЛО - ЗАВОДИ РАБОЧІМЪ, ЗЕМЛЮ КРЄСТЬЯНАМЪ!..

УЖЕ Ж БУЛО - ЗАВОДИ РАБОЧІМЪ, ЗЕМЛЮ КРЄСТЬЯНАМЪ!..

НАЦІОНАЛЬНО-ПОЛІТИЧНИЙ НЮХ

НАЦІОНАЛЬНО-ПОЛІТИЧНИЙ НЮХ

ЯК Я ХОЧУ ВІШАТИ СУДДІВСЬКУ МЕРЗОТУ!!

ЯК Я ХОЧУ ВІШАТИ СУДДІВСЬКУ МЕРЗОТУ!!

ВСЯ КАЦАПНЯ - ЗА ЦОКОЛ І СААКА!

ВСЯ КАЦАПНЯ - ЗА ЦОКОЛ І СААКА!




ВСІ ХОХЛО-СААКІВЦІ - ЗА ПУТІНА!

ВСІ ХОХЛО-СААКІВЦІ - ЗА ПУТІНА!

ДЕБІЛИ, ДЕ ФАКТИ КОРУПЦІЇ?!

ДЕБІЛИ, ДЕ ФАКТИ КОРУПЦІЇ?!

ПРО КАРЛСОНА - ЛАЙНО СОБАЧЕ

ПРО КАРЛСОНА - ЛАЙНО СОБАЧЕ