Перекласти (Translate)

12 грудня 2017

ПРИПИНИТИ НАГНІТАННЯ ІСТЕРІЇ Й ПАНІКИ!!!

ПРИПИНИТИ НАГНІТАННЯ ІСТЕРІЇ Й ПАНІКИ!!!*

* допис 12 грудня 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Якийсь такий донецький блогер Денис Казанський (https://www.facebook.com/den.kazan) "таємно всьому світові" пошепки розказав, що у неділю 15 грудня 2013 року влада готує у Києві напад на регіоналівський Антимайдан. Але напад буде здійснено не Беркутом чи Внутрішніми Військами, а найнятими владою провокаторами із символікою ЄС.
Нібито ці провокатори від імени справжнього Євромайдану нападуть з арматурою на провладний майдан, зчинять бійку, що стане приводом для влади ввести надзвичайний стан.
Після оприлюднення цієї "таємної інформації з цілком достовірних джерел" (зверніть увагу: джерела не називаються, бо вони теж "таємні", хоча решта інформації - "достовірна") навіть мої ФБ-друзі масово почали поширювати цю "таємницю" та коментувати-обсмоктувати її.
Хоча Казанський пояснює, що не відмовляє людей від Євромайдану, але масове поширення цієї "таємної інфи" особисто мене наштовхує на думку про поширення цієї інформації з певною метою, а саме утримати хоч якусь кількість людей від поїздки у неділю на Євромайдан.
А також наперед привчити людей, що будь-яка бійка (без огляду на ініціяторів!) - обов'язково призведе до надзвичайного стану!
Я хочу звернути увагу на те, що владі зовсім не потрібно анінайменшого приводу для оголошення надзвичайного стану. Для влади сам Майдан і є цим приводом.
Крім того, за три тижні існування Євромайдану ми вже показали і владі,  і світові, що майданівці - високоморальні, культурні та інтелігентні люди і не будуть здійснювати таких дурних нападів на майдан регіоналів!
Будь-який напад на Антимайдан обов'язково буде витлумачено усіма (Європою, Америкою, світом) як інспірований владою!
Тому масове нагнітання істерії, страху й паніки про майбутнє "мамаєве побоїще" грає лише на користь влади!
До речі, слід ретельно розібратися, звідки у донця з таким "фейсом" оперативника і дивним прізвищем (погоняло?) Казанський з'явилася така "таємна інформація"...
У свою чергу скажу, що слід же фільтрувати перепоширення чужих повідомлень, застосовувати хоч трішки здорового глузду!
Або, принаймні, надавати розвінчуючий коментар.

Революція триває.
ТОМУ СЛІД ПРИПИНИТИ ПАНІКУ, ЧУТКИ, ПЛІТКИ, НАГНІТАННЯ НЕВПЕВНЕНОСТИ І СТРАХУ!
Ми переможемо!

http://argumentua.com/novosti/vlast-gotovit-v-kieve-ocherednuyu-boinyu-provokatory-budut-izbivat-svezennykh-byudzhetnikov

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: