Перекласти (Translate)

05 жовтня 2017

ПУТІНА СПИСАЛИ Й ПРОДАЮТЬ... ))

ПУТІНА СПИСАЛИ Й ПРОДАЮТЬ... ))

ЯКА Ж КРАСА - МОСКВА МАЙБУТНЬОГО! ))

ЯКА Ж КРАСА - МОСКВА МАЙБУТНЬОГО! ))

ЦЕ ПРО НИХ ПИСАВ ПЕТЛЮРА ''ГНИДИ''

ЦЕ ПРО НИХ ПИСАВ ПЕТЛЮРА ''ГНИДИ''

ХИТРИЙ ПОРОШЕНКІВ ПЛАН

ХИТРИЙ ПОРОШЕНКІВ ПЛАН

ДЛЯ СІРОЖИ ЛЄЩЄНКІ, НАЙОБА І ПОДІБНИХ

ДЛЯ СІРОЖИ ЛЄЩЄНКІ, НАЙОБА І ПОДІБНИХ

ПОСТАВМО ЖИДІВ І МОСКАЛІВ НА МІСЦЕ - В СЛОВНИКИ!

ПОСТАВМО ЖИДІВ І МОСКАЛІВ НА МІСЦЕ - В СЛОВНИКИ!*

* допис 05 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"4 жовтня 1937 р. у газеті «Правда» з'явилася критична стаття, згідно з якою українську мову потрібно більше наблизити до російської. Про цей не надто приємний історичний факт нагадує вчителька української мови та літератури Ганна Черкаська на своїй сторінці у соціальний мережі "Фейсбук". "По суті, це був наказ партії створити росІйсько-рОсійський словник замість українсько-російського", - зазначає вона.
Про створення харківського правопису, його заборону та інші історичні відомості щодо різних українських правописів Ганна Черкаська написала в своїй статті."

Слід нагадати, що таким чином російська влада в Україні здійснювала російщення українського народу.

Навіть досі ми послуговуємось у багатьох випадках російською або зросійщеною лексикою. Та й граматику було підчищено російськими "науковцями".

На десятки років з писемної української мови, а згодом - з усного мовлення, зникли літера "ґ" (ґанок, ґелґотати, дзиґа тощо), кличний відмінок (земле, Андрію, голово тощо), присвійний відмінок (Андріїв, Якименків, татів, тобто - чий?), змінено закінчення у родових відмінках однини слів на -сть (радости, молодости, промисловости), на письмі однакове написання фрази неможливо стало розрізнити без контексту (стало: "я дав татовІ книгу" і "татовІ чоботи порвалися", а було усно і письмово: "я дав татовІ книгу", але "татовИ (чиї?) чоботи порвалися"), зник спонукальний відмінок дієслів (поставмо, любімо, здобудьмо, не допустІмо ("не доп`устИмо зриву плану" - майбутній час, "не допуст`Імо ворога у Маріупіль" - спонукальний відмінок тощо) і т.д.

Тому, крім усіх виправлень в українському правописі, повернімо питомо українські назви двох народів - жиди* і москалі**, поставивши їх на іхнє історичне місце - в словники!

* поки що євреї
** поки що росіяни

ПРО САВЧЕНКО. 2014 рік

ПРО САВЧЕНКО. 2014 рік

Николай Сухоруков, 13 жовтня 2014 року, Фейсбук:
- Андрій Якименко, здравствуйте. Извините что не по теме. Меня заинтересовало то, что вы по профессии адвокат и юрист. Вы, конечно, знаете про процесс с украинской лётчицей Надеждой Савченко, которую похитили российские спецслужбы. И, наверное, знаете что её адвокатами сейчас являются российские адвокаты Фейгин, Полозов и Новиков. И вот, на ваш профессиональный взгляд, не могли бы вы в двух словах сказать как вы оцениваете их работу? Например, в одной из последних новостей на УП ( http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/10/11/7040453/ ), говорится, что СК РФ отклонил протокол свидетельских показаний в пользу Н. Савченко на основании нарушении процедуры ( 53 глава УПК РФ - http://base.garant.ru/12125178/58/#block_11553 ) - адвокаты не имели право опрашивать свидетелей на территории иностранного государства - Украины - без согласования юридических ведомств обеих стран и без нахождения этих адвокатов в специальном реестре адвокатов, которым разрешена адвокатская деятельность на территории иностранного государства. На ваш взгляд, обоснованы ли в таком случае юридически действия СК РФ или это непрофессионализм (в лучшем случае) адвокатов Надежды? Спасибо.

Андрій Якименко, 19 жовтня 2014 року,  Фейсбук:
- Для Миколи Сухорукова.
З етичної точки зору я не можу і не буду оцінювати роботу адвокатів. Крім того, я не є фахівцем у російському праві.
Але як громадянин я переконаний, що Надія Савченко - це політичний "проект" Кремля. Там законами й не пахне.
Ми всі розуміємо, що Савченко з точки зору російської держави - "убійца і должна сідєть!" (трішки за Жеґловим).
Визволити Савченко можна лише політичними методами.
Навіть у Мілані про визволення Савченко говорили.
І Керрі про те ж саме до Путіна дзвонив раніше.
От, наприклад, терористів і убивць ми визволяємо (обмін на наших полонених) - це не юридичний акт, а політичний.
Тому і невинну Савченко визволить політика,  а не юриспруденція, якою у Росії і не пахне!

ЧИНГІЗХАН РЕГОЧЕ ІЗ МОГИЛИ

ЧИНГІЗХАН РЕГОЧЕ ІЗ МОГИЛИ*

* допис 05 жовтня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук
* з коментарями 5-6 жовтня 2014 року під дописом

Науковці генетичною наукою довели, що кожний 200-й мешканець Землі є генетичним нащадком Чингізхана, або якогось із його синів.
Дослідники підрахували, що принаймні щодня протягом хоча б 20-ти років засновник найбільшої сухопутної держави, що хоч колись існувала на Землі, повинен був мати результативний сексуальний контакт з новою жінкою для досягнення того наслідку, що маємо нині.

Російська "науковиця" Мізуліна, напевне, під враженням наведених висновків генетиків, пропонує Путінові "методу Чингізхана", щоправда, з моральних міркувань перед Аліною, метода пропонується "дистанційна".

"Мизулина предлагает россиянкам рожать от Путина.
- Суть моего предложения проста, - заявляет председатель парламентской комисиии по делам женщин, детей и семьи, доктор юридических наук Елена Борисовна Мизулина, - каждая гражданка России сможет получить по почте генетический материал Президента, забеременеть от него и родить ребенка. Такие матери будут получать специальное пособие от государства.
Рожденные таким образом дети будут воспитываться в специальных учреждениях, типа суворовских училищ, в духе преданности Родине и лично Президенту. Затем их них будет формироваться военная и политическая элита страны. Гражданки других стран смогут получить генетический материал Президента за определенную плату, а родившихся детей отправлять на воспитание в Россию.
Данная мера послужит увеличению рождаемости и воспитанию населения в духе патриотизма."

Думаю, що Чингізхан регоче просто із могили.
Скільки років і жінок мав Чингізхан, і скільки часу ще лишилося у Путіна - цього Мізуліна не врахувала.
Еге, і дозволу в Аліни ще ніхто не запитав!
:-)

Додаток:
http://belenky.livejournal.com/3403450.html

Коментарі, 5-6 жовтня 2014 року, Фейсбук:

Pylypenko Andriy:
- Ні, ви жартуєте. Такого не може бути. Вони правда такі хворі на голову?

Олександр Федєшов:
- Не-е. Проще и быстрее - провести всем кастрацию и лоботомию. Быстро, дешево, сердито.

Oleg Gryniv:
- Ідіоти множаться....

Любовь Олинская:
- точно ржет,его семя чингизидное пупкин не перекроет никак,вся раша до сих пор в чингисхане

Свит Юа:
- Гітлер і його науковці з Аненербе відпочивають...Цій країні таки скоро гаплик.

Pylypenko Andriy:
- Ольга Жарчинська - Чисто технічно такий рівень неадеквату дійсно здатен роз"їсти систему управління до рівня, коли вона почне давати серйозні збої.

Oleksandra Borodina:
- Скажите мне, что это просто шутка...

Pylypenko Andriy:
- В тому то і жах, що ХЗ. Мізуліна ...

Андрій Якименко:
- Олександро Бородіна, ні, це не жарт! Уже поштою у світі ходить путінів "генетичний матеріял", щоправда, є підозра - фейковий! :) :) :)

Mykola Urainets:
- в нього вже не стоїть, розслабтеся...

Андрій Якименко:
- Миколо, там за посиланням, почитайте коментарі. І ваша підозра лунала. Було запропоновано пилососом або електрошоком в дупу. :-)

Ніна Коваленко:
- Маразм крепчает!! Вся ПаРАШа будет состоять скоро из "путиноидов"...

Elena Korolkova:
- Бельмондо,Бельмондо..как получится,так и получится!... :))))

Ihor Hrytseliak:
- Москальки завжди мали нездорові смаки))

Михайло Ткаченко:
- В нього яйця не відпадуть?

Юра Старцун:
- ЙОМУ ПЕВНО ПРИЧЕПИЛИ НАДІЙНИЙ АПАРАТ І НЕЗНІМАЮТЬ

Андрій Шиян:
- История повторяется. один раз как трагедия, другой раз как фарс http://books.google.com.ua/books?id=nH8uyC5oiU0C&pg=PA8&lpg=PA8&dq=%D1%8F+%D1%85%D0%BE%D1%87%D1%83+%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%91%D0%BD%D0%BA%D0%B0+%D0%93%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B0&source=bl&ots=SWdvLeYtWm&sig=aJ3BwTozg7aZhg8hpsbWvKIeayY&hl=ru&sa=X&ei=Cn0yVPzGEu3W7Qad_YDABQ&ved=0CBwQ6AEwAA#v=onepage&q=%D1%8F%20%D1%85%D0%BE%D1%87%D1%83%20%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%91%D0%BD%D0%BA%D0%B0%20%D0%93%D0%B8%D1%82%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B0&f=false