Перекласти (Translate)

21 квітня 2016

ХОХЛЯЦЬКА ВДАЧА

ХОХЛЯЦЬКА ВДАЧА

Чи усі пам'ятають козака Михайла Гаврилюка з Майдану, який нині є народним депутатом, того, якого беркутня (насправді - спецпідрозділ МВС "Ягуар") голого вивела на 20-градусний мороз, копала його коліньми у пах, лупала по потилиці, ображала, знущалася та збиткувалася з нього, користуючись його безпорадним станом і безсиллям?

Майдан переміг, найлютішого беркутівця-садиста, що принижував Гаврилюка, судили і дали йому замість кількох років відсидки умовний строк. Чому так легко покарали? Бо Гаврилюк його... простив!.. Діти, мовляв, беркутівець має, Майдан вже переміг, беркутівець на судовому засіданні приніс свої вибачення тощо. Ну, ніби: "Та й що воно мені дасть, та жорстокість, те покарання й помста?".

Подібне дежавю постає переді мною, коли читаю як Геннадію Корбану (колишній заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації) дали умовний строк за бандитське викрадення державного чиновника, голови Держкомзему України Сергія Рудика улітку 2014 року, якого били, ображали, порвали костюм, кинули з мішком на голові до Корбанової "державно-приватної тюрми" (підвал Дніпропетровської ОДА).

Але, як і беркутівець-садист, Корбан-садист не сидітиме роками за злочин проти урядовця, читай - проти самої Держави! Не сидітиме, бо принижений та ображений ним Рудик Корбана... простив!.. І Корбанові дали умовний строк у півтора року. Строк умовний. Але Корбан - злочинець не умовний, справжній! І на доказ цього вже є цей судовий вирок!

Але мова в цьому дописі не про злочинця Корбана, основними статтями обвинучення якого, крім викрадення людей (а викрадення Величка, керівника юридичного департаменту Дніпропетровської міськради, хіба забули?), є створення злочинного угрупування та крадіжка чужого майна. Мова йде про хохляцьку вдачу.

Як пояснив сам Рудик ("Днепр вечерний", 19 квітня 2016 року), він простив злочинця Корбана, бо Корбан визнав на суді у Дніпропетровську свою провину, приніс свої вибачення, Рудик прийняв ці вибачення, уклав із Корбаном мирову угоду та погодився на умовний строк для Корбана і вже не має до Корбана претензій!.. Ну, просто, картина а-ля Гаврилюк: "Та й що воно мені дасть, та жорстокість, те покарання й помста?"! Та що ти верзеш, Рудик! "Час, проведений Корбаном у СІЗО та під хатнім арештом [ги, під коньячок після "серцевого нападу і немічі" із друзями...] є достатнім строком, щоб компенсувати емоції, які я пережив у полоні" (Рудик)...

Хохляцька логіка, хохляцька вдача...

Сергію Рудик, а ти пам'ятаєш, як тебе обілляли водою, але пресі розказали, що ти всцявся від жаху, що тебе відправлять у зону АТО? Ти пам'ятаєш всучену Корбаном тобі "повістку" на фронт? Ти пам'ятаєш прес-конференцію Корбана і його ніби платного песика Андрія Денисенка (тепер він твій колега у Верховній Раді України), де все це смакувалося і з тебе глузували та розказували, що ти є регіоналом (член партії Свобода Сергій Рудик - регіонал?..) і трохи не сепаратистом?!

Хохлам Рудику і Гаврилюку, як і мільйонам українських хохло-мас так і не допре, що ні беркутівець, ні Корбан їх не жаліли, їх знищували морально і фізично цілком свідомо, знаючи, так - знаючи, що вчиняють злочин! І невідомо як би повернулась доля цих хохлів, якби Майдан не переміг, якби "православний неґой" Корбан не сидів, принижений, під судовим арештом...

А я знаю, що було б! Я знаю, що Гаврилюку б тоді дали не менше десяти років за диктаторським законом від 16 січня 2014 року (участь у незаконних масових заходах, що призвело до тяжких наслідків), а Рудика, можливо, й по-справжньому обісцяного, відправили б на Схід у штрафбат, утворений до того часу Корбаном!!

Ні, все ж таки Ідеологія - то головне!
З ідеології логічно випливають вчинки й дії.

Якщо в жида Корбана ідеологією слугує Тора, Мойсеєви закони, яких Корбан ніколи не порушував (читайте Корбанови інтерв'ю!), то принизити і ув'язнити незаконно Рудика-ґоя Корбану дозволяє і навіть наказує його Б-жий Закон!

І зайвий раз зміцнюєшся у Вірі в Націю і Декалог з його невмирущою, що розриває душу й серце, постановою: "Помстиш смерть великих лицарів!"!
Так! Саме Свята помста, а не християнське прощення для Беркута і Корбана та інших ворогів!

Задумаймося: жодне покарання "з метою перевиховання" не виправить і не виправляло жодного злочинця! Після "закону Савченко" (подвійне зарахування часу в СІЗО у строк покарання) нині з тюрем і колоній випущено тисячі "по-християнськи прощених" злочинців. І вже у квітні цього року у Ладижині, Вінницька область, сталося подвійне вбивство двох жінок, обтяжене жахливим зґвалтуванням... Злочин учинив прощений 25-річний секс-невдаха у дівчат (так і тягне написати - прощений беркут-корбан!), що вже відсидів 10 років (засуджений у 15-річному віці!) за "примусову пристрасть і кохання" до жінок... Вам не нагадує все це амністію 1953 року від Берії по смерті Сталіна в колишньому Союзі? То подивіться кінофільм "Холодное лето 1953 года"!

Відкиньмо хохло-вдачу, українці! Нас сотні років визискує Москва через всепрощення від усіляких рудиків і гаврилюків, чим вічно користується беркут з корбанами, путінами та тому подібними коломойськими!

Піднесімо в нашій боротьбі Прапор помсти й кари ворогам!

Слава Нації! Смерть ворогам!

На світлинах:
1. Мужній і голий Михайло Гаврилюк на морозі (ще до нерозумного свого прощення в суді), січень 2014 року, Київ.
2. Принижений і вдягнений Сергій Рудик плачеться на телебаченні про Корбанови з нього знущання (ще до нерозумного свого прощення в суді), серпень 2014 року, Київ.

21 квітня 2016 року