Перекласти (Translate)

12 червня 2018

ВАЖКО Ж НИНІ ПРОДАТИ ГАРАЖ... ))

ВАЖКО Ж НИНІ ПРОДАТИ ГАРАЖ... ))

ЯК НАМ ДАЛІ ОБИРАТИ

ЯК НАМ ДАЛІ ОБИРАТИ



ЩО ЗРОБИТИ З МУРАЄВИМ

ЩО ЗРОБИТИ З МУРАЄВИМ

МІСЬКА МОСКВОГНИДА

МІСЬКА МОСКВОГНИДА

Я вже неодноразово писав, що у місті Січеславі (нині місто тимчасово називається Дніпро) українства нема. Населення - всуціль москвомовне. Міський голова Борісъ Філатовъ - москворотий жидівський прихвостень. І що найбільш жахливо - не видно на обрії якогось нехай слабкоукраїнського кандидата на наступні вибори міського голови...

Ну, от, просте питання маршрутних табличок! Я написав скаргу до Уряду, щоб хоча би уряд наш пояснив цьому "спасітєлю Днєпра і Атєчєства" придуркуватому й матючному Філатову, що вулиці давно змінили назви! Поміняй, курво, таблички у маршрутках на правильні назви, напиши українською, і тоді ти хоч трішки відповідатимеш новій епосі!

Але ж ні, падлюці легше віднайти мільйони гривень на КВНи гельферів (Гельфер - керівник гурту блазнів за назвою "КВН ДГУ"; національність пояснювати, здається, не потрібно?), на "Фестивалів блогерів" для слави своєї розжирілої пики, але на українство Філя і гривні не дасть!..

Та не бери, баране, ні копійки із бюджету міста! Я тобі, скотині, поясню. Ти коли підписуєш договір із перевізниками, то заклади вимогу, щоб таблички були на маршрутках українською мовою та з існуючими назвами вулиць і проспектів, суко!! Перевізник аж бігом все за свої гроші поміняє. А твої "ми листи їм написали і нараду провели", як ти мені відповідаєш, засунь собі в свою широку... шухляду письмового стола!

На світлинах:
Мої листи і відповіді від міської москвогниди. Я роблю висновок, що на маршрутках досі буде москворота мова й неіснуючі вже площі, вулиці, проспекти...

12 червня 2018 року