Перекласти (Translate)

08 жовтня 2020

ГОЛОСУВАТИ ЗА ЄС!

ГОЛОСУВАТИ ЗА ЄС!

Я голосуватиму на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року за політичну партію ЄС (Європейська солідарність), а також за кандидатів від ЄС.

У бюлетені треба поставити дві галочки в клітинках (або інший знак свого вибору) - одну за партію, іншу за кандидата. Я поставлю галочку навпроти партії ЄС та навпроти кандидата в депутати, якого висунула Євросолідарність. Кандидата я оберу будь-якого, аби він був від ЄС.

Так, я маю безліч претензій до ЄС і особисто до пана Порошенка. Я вважаю злочином не закріпити перемогу Майдану і Революції. Порошенко-президент надто грався з ворогами. Контрреволюційна гідра вже підняла голову і множиться, і множиться... Якщо ми, українці, врешті-решт програємо, як у 1920-х роках, коли програли і згубили УНР, то програш України у 21 столітті буде виключно на Порошенкові! І Порошенко, який нині є на висоті історичної оцінки, упаде різко додолу, як упав додолу Віктор Ющенко, заробивши історичне погоняло Слимака!

Але із кандидатів у майбутні президенти на вибори 2024 року (якщо раніше, достроково, ми не скинемо Зелену Шмарклю) немає іншої потужної проукраїнської фігури, ніж Порошенко. Тому ми мусимо вже зараз торувати йому шлях до президентської посади. І тому ми мусимо на місцевих виборах надати більше голосів партії ЄС та її кандидатам!

Я вам скажу, що я навіть не читав ні програми Євросолідарности на місцевих виборах, не цікавлюся хто в мене на окрузі кандидатує в міські голови чи в депутати. Це непотрібно. Голосувати треба за ЄС та кандидатів від ЄС! А Порошенко надасть ради своїй "армії" в місцевих радах!

Ось, мій син Якименко Богдан (26 років, програміст) кинув посилання мені на Viber зі статтею про Верховну Раду України. Я прочитав і відповів. І заторкнув питання виборів. Пропоную прочитати мій коментар і думку.

А в день виборів 25 жовтня до місцевих рад голосувати всім за кандидатів партії ЄС і за Євросолідарність!

І тоді ми переможемо!

Додаток:
Моя відповідь синові на Viber, 08.10.2020:

«Стаття цікава. Дякую. Прочитав.
Мій коментар:

1. Мишача метушня серед депутатів і фракцій ВРУ мені знайома і зрозуміла. Те ж саме було і в облраді, і в міськраді, коли я депутатствував у 1990-94 роках.

2. Зеленський втрачає владу на всіх фронтах, навіть серед своїх же зеледепутатів.

3. Зеленським і Коломойським депутатам виплачується по 20 тисяч доларів готівкою у конвертах щомісяця, додатково до офіційної законної зарплатні 40-50 тисяч гривень. Ну, а як спіймати за корупцію, не знаю. Олігархи мають гроші, із приватизованих заводів беруть, недоплачуючи зарплатню працівникам...

4. Боголюбов, жид, олігарх, друг Коломойського, ретельно дотримується жидівськооо шабату. Це коли жидам заборонено будь-що робити у суботу. Він навіть слухавки не піднімає, бо то фізична праця... В Ізраїлі жидам заборонено в суботу натискати навіть кнопку ліфта (бо то ж праця!), то робить араб-працівник. Маразм віри, коротше.

5. Жидівство в разі перемоги на місцевих виборах 25.10.2020 (партії За майбутнє, Слуга народу та інші) потім цей трамплін використає на парламентських та президентських виборах. Якщо жиди візьмуть владу, то українській Україні капець. Але потім буде антижидівська революція, яку назвуть Національною. Нацреволюція потрібна, але бажано не через жидівську тему, бо наше бидляче хохлонаселення виховане в жидолюбському дусі. Важко з хохлів зробити українців...

6. На місцевих виборах 25 жовтня голосувати за політичну партію Євросолідарність і за кандидатів від ЄС! Так, до списку кандидатів і до недорозуміння Порошенком кадрової проблеми я маю претензії. І вже давно. Але ми мусимо дати партії ЄС поштовх, трамплін для парламентських і президентських виборів! Народ любить тільки сильних. Якщо ЄС на місцевих покаже добрий результат, то стадо мас проголосує добре і на вищі рівні виборів. Якщо ж на місцевих переможе партія з гаслом, скажімо, "Ми вас через одного повісимо!", то наше бидляче стадне населення хохлів за них же віддасть голоси на Верховну Раду та на Президента! На жаль, це правдива картина вдачі малоросійського бидла...

Голосувати за ЄС!!
Слава Україні!»

08.10.2020
©Андрій Якименко