Перекласти (Translate)

24 червня 2018

АМЕРИКАНСЬКИЙ ФАШИСТ

АМЕРИКАНСЬКИЙ ФАШИСТ

На Олега Пономаря я підписаний уже 4-й рік. Ще навесні 2014 року, коли щодня зростала напруга, щодня ти не знав чи тебе призвуть до армії, чи тобі зриватися з сім'єю з документами та, покинувши пожитки і майно, біженцем втікати на захід країни, я зауважив спокійні та позитивні, дарма що російськомовні, дописи Пономаря.

Усе добре, ми переможемо, Колесо Історії котиться правильним шляхом, писав Пономар, і я навіть подумав: диви, хлопець перелопачує море англомовної преси, вивуджуючи статті про українсько-російську війну. Тепер мені здається, що Пономар таки є чийсь блогерсько-медійний проєкт, бо надто розумно-аналітичні статті він пише, видає книжки (російськомовні, як збірку його заспокійливих дописів), літає світом, їздить Європою, тобто здійснює професійну роботу пропагандиста і на нього працює певна команда, а Пономар просто грає "обличчя фірми". Та то неважливо. Головне, що Пономар пише проукраїнські, антиросійські дописи. Він хлопець - наш!

А останнім часом я бачу надзвичайно гострі та дошкульні дописи Пономаря проти президента США Дональда Трампа. Новини прокурорського переслідування Манафорта, Трампового керівника виборчого штабу, заплямованого недобрими контактами з Росією, поступове, равликом, підповзання спецпрокурора Мюллера до самого Трампа, подробиці та інсайдерські новини цієї сторони співпраці Трампа з Путіном та Росією я читаю саме у Олега Пономаря.

І от Пономар називає Трампа... фашистом і доказує чому американський президент - фашист. Ця стаття вибухає у мозку вулканом!

Я цілком погоджуюся з Пономарем! Дональд Трамп - американський фашист! Читаймо це в Пономаря (Фейсбук, 23.06.2018):

«Как можно было выбрать такого морального урода в США?
Который открыто изменяет жене.
Который абсолютно всегда врет.
Который шесть раз был банкротом.
Который коррумпирован каждой своей клеткой. Более того, коррумпирован иностранными государствами. Более того, готов продать интересы Америки, принять помощь иностранных государств, чтобы придти к власти.
Который боится предоставить отчет о своем состоянии, о доходах-расходах-налогах, о своем здоровье гражданам США.
Который - сексист, фашист.
Который продвигает изоляционизм вместо глобализации.
И так далее. То есть, который поднял со дна США всё самое низменное и мерзкое, что есть в каждом обществе, и сделал на это ставку.
Который преклоняется перед мировыми диктаторами и сам мечтает им быть (стать)»
(©Олег Пономар, блогер).

Добре мовив, Пономар!

Українці знають, що якби не Конґрес та Сенат США, то слимак і тюхтій, смердюча шмаркля, йолоп, телепень, дегенерат, придурок, падло, сука, курва, лахудра, шльондра, підор, бевзь - цей Трамп, - кінська залупа і помийна яма Путіна й Кремля уже б давно віддав би Україну на поталу звірові - Москві!

Та Україна перемеле й президента США, не кажучи про Путіна - його друзяку і партнера!

На світлинах:
1. Фейсбук-сторінка Олега Пономаря.
2. Дональд Трамп - американський фашист і президент США.

24.06.2018

ПРО ПОРОШЕНКА

ПРО ПОРОШЕНКА

Я вже писав, але повторюю:
Тільки телепень, заздрісник або ворог заперечить видатної історичної ролі президента України Порошенка.

Я навіть можу впевнено стверджувати, що Порошенко став не лише історичною постаттю сучасної України, але й постаттю й особою світової історії.

В усіх шкільних підручниках цивілізованого світу ім'я Петра Порошенка буде згадано бодай одним реченням як про керівника уламка Совіцького Союзу, котрий у смертельно небезпечний для України час очолив державу, прийняв виклик війни з боку Росії, зорганізував міжнародну дипломатичну, фінансову, військово-технічну підтримку української держави, зміцнив українську армію, наблизив і приєднав незалежну Україну до Європи та підірвав підмурівок Російської Федерації, що спричинило у подальшому падіння московського колоса, розпад Росії на чисельні новодержавні уламки та піднесення України до ватажка як Східної Європи, так і ватажка новостворених держав після занепаду Москви - аж до кордонів Китаю.

Коли до Івана-хрестителя Ісус послав своїх прихильників спитати чи він, Іван, є той Христос, Спаситель, про якого проповідує, то Іван признався чесно, що не він, але за ним, мовляв, уже іде той Месія, той Спаситель, що врятує заблукале людство: "Іде дужчий за мене, котрому я не гідний шнурків розв'язати!" (Луки 3:15-16).

Так мені вважається і Порошенко. Він є той Іван, що є Предтечею, котрий торує шлях новітньому Месії, Спасителеві української Держави. І ця Держава буде світового рівня, незламною потугою, що не більше, ніж за століття, рушить на Москву, зруйнує її вщент і знищить Федерацію Російську, як Рим знищив Карфагена!

Такі думки мені роїлися у голові, коли я знімкував ці два плакати в Кам'янському.

На світлинах:
Плакати у місті Кам'янському, Дніпропетровська область (на вулиці Ніколенка).
Знімкував 22 червня 2018 року Андрій Якименко.

24.06.2018