Перекласти (Translate)

04 липня 2017

ЖІНОЧЕ ПАСКУДСТВО І ЧОЛОВІЧИЙ РОЗПАЧ

ЖІНОЧЕ ПАСКУДСТВО І ЧОЛОВІЧИЙ РОЗПАЧ

Антін Мухарський (сценічне псевдо Орест Лютий) у себе на Фейсбуці кинув розпачливий заклик: "Вісім місяців не бачу дітей! Колишня дружина їх не дає, бо я розмовляю українською мовою... Що мені робити, друзі?". Десь така суть його чоловічого горя, не буквально навів я, приблизно.

Мабуть, я ще буду повертатися до цієї актуальної теми жіночого паскудства і чоловічого горя. Найбільше мене вбивало і вбиває досі, що чоловік і жінка в нас за Конституцією мають рівні права, хоча насправді паскудні судді завжди виступають на стороні паскудної шмари проти розбитого розпачем чоловіка-батька...

Опускаю тимчасово питання української мови у сімейній драмі Мухарського. Публікую свою відповідь-коментар у нього на Фейсбук-сторінці.

Андрій Якименко, 23 червня 2017 року, Фейсбук-коментар:

"Антіне, історія не нова. Сам мав таку ж історію. Жіноча вдача, вона така і є: жінка вважає дітей своєю власністю. Це пішло ще з доісторичного тваринного світу. Еволюція, панімаш. А наші суди "всєґда на старанє жєнщіни с рєбйонком"! І це попри рівноправність матері й батька (за кодексом)! Діти виростуть і самі будуть вас шукати ("прокинеться" в них така потреба десь у підлітковому віці). А зараз - тільки судові ухвали про допуск до дітей, виконавча служба, свідки допуску-недопуску і т.д. Фінансово-аліментні і т.п. питання ніяк не стосуються теми спілкування з дітьми, на яке ви маєте повне право. На жаль, ваша колишня дружина - тупа вівця і сепаратистка (як видно з її верещань). "Не кохайтеся з москальками" (©Т.Шевченко, майже). Мусите мати адвоката для ведення вашої справи, бо там багато юридичних тонкощів. Минуть роки, все вляжеться, діти будуть з вами спілкуватися, а ви просто йтимете повз матір ваших дітей і вона вам здасться дерев'яними старими меблями - такими ж тупими, твердими, обшарпаними, і жоден нерв у вас не ворухнеться, ні жалю, ні злости, ні ненависти, - так ніби ви пройшли повз старий, запилений сервант! З власного досвіду кажу. А в житті вам пощастить, побачите! :-)"."

04 липня 2017 року

ІНАВГУРАЦІЯ МАЙДАНОМ?

ІНАВГУРАЦІЯ МАЙДАНОМ? *

* допис 31 травня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Інавгурація новообраного президента на Майдані в Києві - це є ФСБівський мислевірус від Москви.
Порошенко на сцені - найкраща ціль для снайпера або для картинки росТБ: обурений нарід вимагає припинення АТО.
Обурених навіть з "Новоросії" ввозити не треба: бомжів із Боярки візьмуть.
Я вже не згадую, що для "майданної інавгурації" потрібно внести зміни до Конституції й Закону.
Розумним все це зрозуміло.
Темній, сірій бидломасі - ні.
Втішає те, що більше в нас розумних.

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ І ТРИБУНАЛ

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ І ТРИБУНАЛ *

* допис 04 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Уже давно на часі створити Державну комісію з розслідування і фіксування злочинів проти мирного населення, миру і людяности, вчинених Росією та її злочинними виплодами - "ДНР", "ЛНР", "Новороссія", визнаними українською Генпрокуратурою терористичними організаціями.

Якщо не Гаазький міжнарожний суд, то наш Трибунал законним шляхом визначить міру покарання бандитам і терористам Болотовим, Гіркіним та іншій мерзоті, а також їхнім керівникам і натхненникам агресії та неоголошеної війни з мирною Україною - Путіну, Медведєву, Лаврову, Шойгу, Матвієнко (голова Ради Федерації РФ) та іншим державним діячам Росії.

КОМЕНТАР ДО РАШО-ЗМІ

КОМЕНТАР ДО РАШО-ЗМІ *

* допис 04 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Відповідь читача-коментатора на публікації в російських ЗМІ (українські мовчать) про напад Росії на Україну за дві доби (тепер вже - за добу):

" Новость бред сивой кобылы. никуда никакие "миротворческие" войска не войдут. ибо Украина не чечня и даже не Грузия, там сейчас ненависть к русским бьет через край (и даже на востоке 7-8 из 10 презирают русню сейчас) и убивать русских солдат будет не только армия Украины а и простые жители. а следом войдет НАТО и еще и санкции в догонку такие что предыдущие путинскому окружению покажутся цветочками. В Украине войска мириться с русней не будет. И все выльется в войну. которую паРаша проиграет. 40 000 000 населения ненавидящих русню - это вам не шутки. да и США спит и видит как бы паРаша начала военные действия что бы насадить путина на кол. так что не мечтайте, русские свиньи... ссыт ваш путин. это не Крым, где нож в спину прокатил. ".

ДОДАТКОВО ПРО СТАНИЦЮ ЛУГАНСЬКУ І РАШО-ЗМІ

ДОДАТКОВО ПРО СТАНИЦЮ ЛУГАНСЬКУ І РАШО-ЗМІ *

* допис 04 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Увесь світ уже повідомлений про військовий злочин, вчинений російською армією.
Двома українськими винищувачами, не повернутими нам з Криму після його захоплення, що 2 липня 2014 року влетіли з території Росії у повітряний простір України, було розбомблено станицю Луганську та деякі ближні села Луганської области України.
Багато руйнувань осель і господарських будівель мирних людей, вже повідомлено про десятьох убитих українських громадян.
Після бомбувань знищувачі, що керувалися російськими військовими пілотами, повернулись на територію Росії.

Я навмисне переглянув публікації російських ЗМІ про цей злочин проти людяности.
Що кидається в очі логічно мислячій розумній людині?

Діалог українського, так би мовити свідка-аргументера (У), з російським (Р) журналістом (узагальнення багатьох публікацій):

У: Зі сторони Росії влетіло два літаки і почали на станицю скидати бомби.
Р: Та ви подивіться на ці руйнування! Хати людей зруйновано! Де тепер люди житимуть?
У: Я маю родича-прикордонника, котрий підтвердив, що уночі російські диверсанти знищили українські прикордонні радари, щоб ми не перехопили вторгнення з повітря.
Р: Горе матерів безмежне! Хунтою вбито з повітря дітей двох і п'яти років!
У: Коли вже припиняться ці провокації і злочини, що падають на наші голови з Росії?
Р: Україна не дозволяє створити гуманітарний коридор (кордону там фактично нема, можна степом перейти, про який "гуманітарний коридор" маячня?! - Андрій Якименко), тому і маємо такі масові жертви мирного населення!

І таку кашу - навіть одночасно з аргументами української сторони! - часто-густо бачимо в одній і тій же публікації!
Здається, що москалі навіть не навмисне пишуть маячню, не звертають уваги на факти, логічні аргументи, на докази і свідків!
А просто для москалів не існує логіки!
Вони так мислять!
Це теж саме, коли обвинуватили п'яного водія, що вчинив смертельну ДТП на пішохідному переході, а він виправдовується: Так пішохід, що загинув і йшов зеброю, ніс у руці портфеля!

Ні, ця бидло-маса ніколи не стане людською!
Ми кажемо: відгородитися від них парканом.
Ні!
Ця сарана лізтиме і лізтиме до нас навіть через паркан!!
Покоління, що прийдуть після нас, стикнуться з такою ж "сусідською проблемою"!

Тільки сунути Україну й далі на Схід!
Дранґ нах Остен!!!
Зруйнувати Росію, на місці  Москви і Петербурга - глибокі озера!
Усіх росіян - знищити!
Або, принаймні, зробити довічними, з обов'язковим успадкуванням їхніми дітьми, рабами!!

РОЗБОМБЛЕНА РОСІЄЮ СТАНИЦЯ

РОЗБОМБЛЕНА РОСІЄЮ УКРАЇНСЬКА СТАНИЦЯ: МІГи СПЛИЛИ, ЯК Г... *

* допис 04 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Коментар проукраїнського читача на проукраїнський допис щодо винищувачів МІГів під керуванням російських військових пілотів, що розбомбили українську станицю Луганська і вбили десяток мирних українських громадян:

"Ого-го, как возбудились кацапотролли под этой заметкой!!! Значит, прав Автор!
Ясное дело - эта бомбёжка дело рук наших сук-псевдокацапобратьев! Их почерк, их, вспомним Чечню, Осетию, Абхазию, Грузию - везде, куда всунула саоё грязное рыло паРаша кровь мирных людей! Упыри кремлядские, не пройдёт вам даром сотворённое зло, кровь людская не вода! Будь ты проклят сука-путин и род твой весь, на веки вечные! Гореть тебе паскуда в аду ! Народ Украины проклял тебя, чмо ты ботоксное!".

НАРОД І ПАРТІЯ

НАРОД І ПАРТІЯ

Епіграф:
"Ми не виконуємо наказів держави. Нехай держава виконує наші накази! Не держава створила нас. Це ми самі створюємо її! Наш Рух живе. І його підмурівок - твердіший за камінь чи скелю! І доти, доки ми дихаємо, ми присвятимо свої життя нашому Рухові! І нестимемо відповідальність за нього, так само, як це робили ми раніше. До цих загонів приєднаються інші. І об'єднають усі місцевості Німеччини. І тоді вся ця величезна колона стане єдиною нацією! І рушить єдиним народом, повставши з уламків!"
(Адольф Гітлер, вождь німецького народу, канцлер Третього Райху; переклад з російської - ©Андрій Якименко, 2017).

"Народ и партия - едины!" (рос.; укр.: "Народ і партія - єдині!"). Це гасло, пам'ятаю, як мантру повторювали скрізь за Совітів. І усно, і на плакатах - наочною пропагандою. Хто мені заперечить нині, що Комуністична партія Радянського Союзу і радянський нарід були по-справжньому єдині?

Із величезним захопленням дивлюся документально-публіцистичні "Хроніки Третього Райху". Десять дисків куплено на піратських розкладках по всьому Січеславу (тоді ще - Дніпропетровськ, нині - тимчасово - місто Дніпро). Продавці казали, що відеодиски виготовляли у Ростові-на-Дону (Росія) та нелегальним способом завозили до України. Це ще до українсько-російської війни 2014-???? років. Зараз таких розкладок уже давно нема.

Двадцять серій військової кінохроніки гітлерівського Райху. Німецький звуковий супровід документалістики та націонал-соціялістичної ідеології і пропаганди. Англійські субтитри. Російський переклад-озвучка. І - національна Ідеологія! Так, німецька. Так, майбутня українська!

Коли дивлюсь на боротьбу між немічними трупами-каліками - сучасними українськими партіями - я розумію, що національні сили ми розпорошуємо внутрі країни, не спрямовуємо назовні. Зовні - дужий, хитрий і підступний ворог! Ворог з фахово впровадженою у суспільство рашистською пропагандою. Ворог з фактично єдиною державною політичною партією Путіна - Єдиною Росією. І цьому протиставлено наше розхристане, багатопартійне, демократичне нововрятоване українське суспільство...

І ми - навіть за таких умов! - зупинили ворога, б'ємо його успішно, і невдовзі викинемо геть з української землі!

І якою ж була б дужою і непереможною Українська держава за Єдиних партії, Ідеології, Нації, Вождя!!

"Ми створимо новий Національний Рух, що народить нову державу Українську. І підмурівком цього Руху буде міцна, як скеля, Ідеологія єдиного Народу, Мови, Нації, Держави і єдиного Вождя!"
(©Андрій Якименко, 2017)

04 липня 2017 року