Перекласти (Translate)

04 липня 2017

ЖІНОЧЕ ПАСКУДСТВО І ЧОЛОВІЧИЙ РОЗПАЧ

ЖІНОЧЕ ПАСКУДСТВО І ЧОЛОВІЧИЙ РОЗПАЧ

Антін Мухарський (сценічне псевдо Орест Лютий) у себе на Фейсбуці кинув розпачливий заклик: "Вісім місяців не бачу дітей! Колишня дружина їх не дає, бо я розмовляю українською мовою... Що мені робити, друзі?". Десь така суть його чоловічого горя, не буквально навів я, приблизно.

Мабуть, я ще буду повертатися до цієї актуальної теми жіночого паскудства і чоловічого горя. Найбільше мене вбивало і вбиває досі, що чоловік і жінка в нас за Конституцією мають рівні права, хоча насправді паскудні судді завжди виступають на стороні паскудної шмари проти розбитого розпачем чоловіка-батька...

Опускаю тимчасово питання української мови у сімейній драмі Мухарського. Публікую свою відповідь-коментар у нього на Фейсбук-сторінці.

Андрій Якименко, 23 червня 2017 року, Фейсбук-коментар:

"Антіне, історія не нова. Сам мав таку ж історію. Жіноча вдача, вона така і є: жінка вважає дітей своєю власністю. Це пішло ще з доісторичного тваринного світу. Еволюція, панімаш. А наші суди "всєґда на старанє жєнщіни с рєбйонком"! І це попри рівноправність матері й батька (за кодексом)! Діти виростуть і самі будуть вас шукати ("прокинеться" в них така потреба десь у підлітковому віці). А зараз - тільки судові ухвали про допуск до дітей, виконавча служба, свідки допуску-недопуску і т.д. Фінансово-аліментні і т.п. питання ніяк не стосуються теми спілкування з дітьми, на яке ви маєте повне право. На жаль, ваша колишня дружина - тупа вівця і сепаратистка (як видно з її верещань). "Не кохайтеся з москальками" (©Т.Шевченко, майже). Мусите мати адвоката для ведення вашої справи, бо там багато юридичних тонкощів. Минуть роки, все вляжеться, діти будуть з вами спілкуватися, а ви просто йтимете повз матір ваших дітей і вона вам здасться дерев'яними старими меблями - такими ж тупими, твердими, обшарпаними, і жоден нерв у вас не ворухнеться, ні жалю, ні злости, ні ненависти, - так ніби ви пройшли повз старий, запилений сервант! З власного досвіду кажу. А в житті вам пощастить, побачите! :-)"."

04 липня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: