Перекласти (Translate)

11 листопада 2017

ТО ХТО ФАШИСТ?

ТО ХТО ФАШИСТ?

ТАК САМО ЗАБИРАЛИ КРИМ З ДОНБАСОМ...

ТАК САМО ЗАБИРАЛИ КРИМ З ДОНБАСОМ...

ДУРНА ІДЕЯ НЕРОЗУМНИКА

ДУРНА ІДЕЯ НЕРОЗУМНИКА

Коли писав цей допис, думав як його назвати. Якби я особисто не знав Шебанова, то я б дав назву допису "Дурна ідея ідіота". Але оскільки я Шебанова Вадима знаю вже понад років десять, то лишаю оцю назву, ги.

Вадим Шебанов ніколи не помиляється. Як флюгер. Флюгер теж безпомилково вказує куди дме вітер. Шебанов, пам'ятаю, був у Ющенка ("Наша Україна"), потім у Саака, тепер залицяється до жидівської діяспори, речником якої в Січеславі (нині місто Дніпро) є голова Філатов.

Ми пам'ятаємо Філатове "Ублюдкі с Кієва, услиштє Днєпр!". Ми пам'ятаємо як Борька-стакан на прохання допомогти злиденній жінці писав "Пойду [з горя?] бухану", ми пам'ятаємо Мішалова, Філатового друга, якого батько ремонтує "міст Філатова" за грубі гроші з нашої кишені. Тепер Філатову кортить поліцію прибрати до своїх пухкеньких рук...

Колишній депутат Дніпропетровської обласної ради Вадим Шебанов верещить про армію Філатова. Я маю на увазі міську поліцію, яку Шебанов хоче передати Борі. Затим, я розумію, Борі віддадуть суди, безпеку, пошту і заводи.

Ні, ми знаємо, що в демократіях існує міська (муніципальна) поліція. Але ж там діє сильна вертикаль! Поліція в сепаратистській Каталонії, Іспанія, підтримала місцеву владу на "референдумі" про відокремлення. А нам ще пам'ять не відшибло, коли Філатів Коломойський хотів підняти прапор ДніпроРеспубліки й поперти в Київ вішати "глуху центральну владу". Філатов, який вів у Коломойського в ОДА зв'язок із пресою, нам все докладно це так змалював!..

Коротше, Вадіку, не парся. Поліцію Філатову ми не дамо! Силовики лишаться у держави. А ти, скоріш за все, тепер підеш в Укроп!
:)

11 листопада 2017 року