Перекласти (Translate)

15 березня 2018

СМЕРТЬ ПУТІНСЬКІЙ ПІДСТИЛЦІ!

СМЕРТЬ ПУТІНСЬКІЙ ПІДСТИЛЦІ!

Прослухав я щойно виступ Гаді Сученки (Наді Савченко), який вона вивергла перед дверима СБУ у Києві...

Чооорт! Сука-курва-падло-бляаааадь!.. Нема слів, дайте кулемета! Присягаюся, якби знав, що мені за це нічого не буде (та на біса мені нагорода, просто змініть українське суспільство!!), я б там би, перед дверима СБУ, і порішив би Гадю!..

Повірте мені, друзі, зі свого політико-педагогічно-психологічного досвіду (як теоретичного, дипломного, так і практичного, вчительського), отже, повірте моєму досвідові та державницько-національному фахові, ця Надя Савченко, народний депутат України, - це ФСБ-агент Москви й Кремля! Я, як Інквізитор, відьму нюхом своїм чую!

Хіба незрозуміло, що Савченко говорить погано вивчений напам'ять текст, який їй у Європі на явочній квартирі, в номері готелю, у натовпі в метрі, при столику в кав'ярні (потрібне підкреслити) передав у паскудні її руки посланий у терміновому порядку аж із Москви ФСБ-шпигун?!

Так само кучеряво-кручено, заквашені на брехні, наче правдиві висери роками кидала з екрану телевізора нам у обличчя Тюлька Тимошонка (Юлька Тимошенко). Москва знайшла заміну Тимошенці. Для хохло-стада цей цирк буде правдивим. Для українця-патріота -  брехня й отрута лізуть, не ховаючися, з чорноротої паскуди-Гаді!

Не зустрічалася з Медведчуком? Схвалюєш злочинця Рубана? Твій ворог не на фронті, а на Банковій? Ця влада є продовженням від Януковича? Небесну Сотню розстріляв Майдан, а зброю дав майданівцям спікер Парубій (Москва підточує, як видно, і Верховну Раду додатково до влади Президента)? Усі Майдани (2004 і 2014 років) були проти влади (тобто, проти нинішньої влади - так викручує паскудна Савка!)? Повернути армію і зброю проти влади й президента?!...

Смерть путінській підстилці!

15 березня 2018 року