Перекласти (Translate)

10 вересня 2018

МЕНІ ПОРОЖНІХ ЧИТАЧІВ НЕ ТРЕБА!

МЕНІ ПОРОЖНІХ ЧИТАЧІВ НЕ ТРЕБА!

ЩЕ ОДИН АСВАБАДІТЄЛЬ...

ЩЕ ОДИН АСВАБАДІТЄЛЬ...

ПАЛІЇ ВІЙНИ

ПАЛІЇ ВІЙНИ

Так, Порошенко перед виборами президента (25.05.2014) був Голубом миру. "Я дам вам мир!", - казали його виборчі плакати. Коли його обрали президентом, у промові на Верховній Раді він заявляв: "Я - президент миру!".

Чи подобалося таке народу? Безумовно! Я пропускав повз вуха ці "мирні мантри" Порошенка. Я знав, що війна буде, війна йде, але таке про мир потрібно говорити! Я б теж таке казав народу. Уявіть, якби кандидат заявив: "Я вас усіх - в ружжо й на фронт!" - його обрали б президентом?

Тому мене не пече "обман" "шоколадного бариги", який, мовляв, казав, що буде мир, а "ми воюєм". Той, хто це варнякає, того нема на фронті та в окопах. Ага, "вони воюють", курва його мать!..

Я в захваті, що Порошенко - проти миру, за війну! Він проти миру на умовах Путіна й Росії! На Міжнародному волонтерському та ветеранському форумі (Київ, 22.08.2018) президент сказав: "Ключ від миру знаходиться у Кремлі. І якщо хтось буде нав’язувати нам російські кабальні умови… Я хочу наголосити, що не лише для Президента, а для всієї української нації цей шлях категорично неприйнятний. Бо це шлях не до миру".

Порошенко - президент миру чи війни? Категорично заявляю: Порошенко - президент війни за мир!

Ми воюємо за мир! Бо якщо ми опустимо зброю "задля міра і штоб нє било вайни", тоді кожен з нас отримає свою війну! Тоді гради ворога - Росії - зруйнують вашу хату, уб'ють рідних, вам зламають щелепу й кінцівки у підвалах "МҐБ", ваші діти закінчать школу під Норильськом чи Магаданом, а потім загинуть десь у Сирії чи у Судані за московські інтереси, а ваших внуків буде виморено ще одним голодомором!

Тому ті гниди, що кричать про мир, про новий курс і компроміси, усі вони - насправді за війну! За здачу наших територій і людей. За катування у підвалах. За вбивство наших рідних і дітей. Ці крикуни - ніби з роману Орвела "1984" і промовляють новомовою "За мир!", хоча насправді принесуть війну!

Коли на виборах почуєте про мир з Росією, про компроміси, цих паліїв війни копайте носаками прямо в рило!

На світлинах:
Ось вони - палії війни, ті, хто кличе війну в Україну!

10.09.2018