Перекласти (Translate)

18 вересня 2018

ПЕРША ТИСЯЧА

ПЕРША ТИСЯЧА

Ну, от, я маю вже першу тисячу читачів. З учора. Цікаво навіть. Ні, я не проти, якраз я хочу, щоб мене читали люди! Якщо мене читають, то це як ото запалюють зорі (©) - комусь потрібно, щоб я писав...

На Фейсбуці я вже п'ятий рік, з 2013 року. Не одразу став я розглядати соцмережу Фейсбук як Ідеологічний майданчик. Реєструючись, я думав, що матиму безкоштовну професійну сторінку адвоката, рекламуватиму юридичні послуги, нахлине хвиля клієнтів... Люди хлинули, але їм правової допомоги не потрібно було. Люди хотіли знати мене як людину. Тому я облишив професійне наповнення сторінки і став поширювати свою Національну Ідеологію. Ідеологія - то теж моя діяльність, моя стезя. Як колишнього державного службовця, як депутата обласної та міської рад. Як українського державника, як націоналіста.

Чи маю я подякувати тим, хто підписаний на мене, хто мене читає? Знаєте, мене коробить, пересмикує і лупить струмом, коли я в когось бачу: "Дякую, що обрали мене депутатом (ага, іще й на плакаті після виборів, як у Філатова, міського голови Дніпра: "Спасибо за доверие! Не предам!" - але зрадив, суко, всіх!), дякую, що читаєте мої статті, що любите мене, я вас теж люблю!" і т. д.

Пам'ятаю, десь чи у 1994, чи у 1998 році, коли я балотувався знов по тодішньому Дніпропетровську до міської ради (тоді я мав 29-33 роки), але не пройшов, я подивився кількість тих, хто віддав за мене голос. Я не пригадую напевне, але кілька десятків, мабуть, тисяч 60-70, було. І я тоді в міській газеті опублікував - ні, не подяку виборцям - я сказав, що ті, хто віддав за Якименка голос - от саме вони є патріоти, українці та націоналісти! Вони віддали голос за мою програму, за мої ідеї, які вони вважали за свої. Тому я дякувати, я сказав, не буду вам! Тим, хто дав голос проти мене - ніяких вдячностей, це ж зрозуміло! І тим, хто дав за мене голос - теж подяк не буде! Тому, що ті, хто проголосував за мене, насправді голос віддали собі! Ви, кажу виборцям, обирали програму для себе. І от в Якименка таку програму ви знайшли. Тому, віддавши голос, ви дали його собі! Але не став я депутатом не через вашу провину. Вас, хто мене підтримав, просто виявилось менше!

Отак і на Фейсбуці. Хто мене читає - я тому потрібен. Я пишу - то вже моя потреба. Ми - я і читачі мої - знайшли собі себе! Ми - квити! Кожен має те, чого шукав!

Звісно, тисяча - то дуже мало. Ну, що ж поробиш? І Мухаммад колись був мусульманин-одинак у цілім світі! Тепер же мусульман у світі два-і-два мільярди (2.2 млрд.) - чверть населення Землі!

Тому я не збираюсь сумувати чи впадати в відчай. Я пишу, мене читають - Віра в Націю поширюється світом!

18.09.2018

НЕ ПУСТИЛИ ВИКОНАВЦІВ...

НЕ ПУСТИЛИ ВИКОНАВЦІВ...

Тепер розкривається усе таємне, чого ми не знали під час штурму ГПУ. Ваххабіти винесли на шаріятському суді смертний вирок генпрокуророві Луценку і його заступникові Єніну. А навіжений натовп виконавців ліз виконувати вирок. Телепні! Хіба не знаєте, що шаріятський суд не має влади в Україні? Отож, тому вас не пустили!

:)

18.09.2018

ПОГОВОРИЛИ... ))

ПОГОВОРИЛИ... ))

ХВИЛЮЮСЯ ЧИ ПРИЙМУТЬ...

ХВИЛЮЮСЯ ЧИ ПРИЙМУТЬ...

Ось, натрапив у Фейсбуці на Клуб порохоботів. Захотів вступити. Але вони проводять міні-іспит. Задають питання, треба відповісти. Я відповів. А тепер хвилююся. Чи правильно я відповів? Чи мене візьмуть в Клуб порохоботів?..
Як ви думаєте, друзі?

:)

18.09.2018