Перекласти (Translate)

29 листопада 2017

УКРОХРОБАК

УКРОХРОБАК

Ті, хто щоразу до ладу і без украплюють у розмову, бесіду єхи-и-и-и-дненьке питаннячко "А Ірина Фаріон же була комуністкою?.. То як ви ставитесь до її переродження у націоналістку? Коли вона була щира?", - ті, хто таке робить, є або тупорилим ремигаючим бидлом, або москво-кремле-провокатором, провокатором щиро антиукраїнським, або професійним ГРУ-ФСБ агентом.

Моя б воля, я витягнув би з кобури нагана (так, ще того, "революційного" нагана), повільно випростав би праву руку уперед, звів би курок, примружив би собі ліве око, прицілився б паскуді межі очі і неквапом, спокійним голосом сказав би: "Зара ти взнаєш!". І натиснув би на спусковий гачок. Не жартую. Тому, що справжнім мотивом цього "цікавого" є не взнати правду, а внести розбрат і сум'яття в душі ідеологічно незміцнілих українців.

Коли кілька років тому постала тема "А Фаріонка - комуністка!" (стрічав таку "форму" ствердження), я одразу зрозумів, що тему роздмухує російська П'ята колона (на кшталт нинішнього Гордона). Тому, що для мене особисто була єдина відповідь: "Ну, і що?", - знизавши плечима. "А я був комсомольцем, раніше того піонером! І навіть нині стверджую, що тоді (тоді!) носив червоний галстук з гордістю!". Така була епоха, система виховання, такий був дитячо-підлітковий шкільний Совок. Для всіх, не тільки для мене. І я навіть щиро вірив, так, по-"дитячо-шкільному" вірив у правильність "красно-галстучної" ідеології та поведінки. Ну, і що? Тепер я - націоналіст!

А, до речі, вам відомо, що юдей Савл люто переслідував перших християн? Але він навернувся, увірував у Христа Ісуса. І тепер мільярди людства вірять у того Христа, якого нам "намалював" святий Павло - той Савл, що навернувся! Читайте "Діяння святих апостолів" - розділ в Євангелії. І, до речі, прискіпливі дослідники християнства навіть заперечують його, християнства, існування! Павлінізм так, мовляв, знаємо, ця віра пішла від Павла. А що лишив по собі Ісус нам достеменно невідомо, бо не лишилось записів під час його життя!

Тому для мене ніколи не було проблемою "комуністичне" минуле Ірини Фаріон. Тому, що її "комуністичне минуле" якраз і підточувало тодішнє комуністичне життя Союзу, бо інакших легальних способів доточити комунізм тоді не існувало!

Читаю "Вголос", 27.11.2017:

"Кореспондент:
- Відомо також, що перед розвалом СРСР ви вступили до КПРС. Тепер ви - націоналістка і живете українізацією. Як це пояснити і пов’язати?

Ірина Фаріон:
- Є книга, видана 1999 року, де я описую епізод спілкування зі своїм святим учителем, тодішнім секретарем партійної організації Теофілом Комаринцем. Він пропонував мені вступити до КПРС, а я реготала і запитувала, для чого мені це потрібно. Професор пояснював: щоб знищувати їх ізсередини.
Я таки вступила. А знаєте, що ми зробили? Випустили газету, присвячену Василеві Стусу! Далі засідала партійна група, мене звинуватили в націоналізмі, в тому, що "знайшла якогось концтабірника і присвятила йому цілу газету". Це був 1988 рік. Наступного року моя історія з КПРС закінчилась.
Теофіл Іванович був першим секретарем, який українізовував філологічний факультет. Він відродив кафедру фольклористики на місці кабінету наукової комуністики. Він у прямому значенні з допомогою священиків, які прийшли до університету Франка із кадилами, викурив комуністів з того кабінету. Тому, якщо членство у КПРС - найбільший мій політичний гріх, то ці люди публічно називають мене святою".

Як бачимо, Ірина Фаріон - "святий хробак"! І цей хробак точив підвалини Совка! Укрохробак! Спецслужби це назвали б роботою під прикриттям. Полковник Ісаєв - той, що штандартенфюрер СС Штірліц (совкового віку люди пам'ятають) - теж був хробак! Не чую осуду полковника Ісаєва!

Тому, українці, облиште ялозити цю миршаву тему! Діяння й вчинки Фаріон - нам доказ українства її, чести, щирости і правоти!

29 листопада 2017 року

ОДИН ДЕНЬ РЕВОЛЮЦІЇ (МІЙ ФЕЙСБУК, 29.11.2013)

ОДИН ДЕНЬ РЕВОЛЮЦІЇ (МІЙ ФЕЙСБУК, 29.11.2013)



































АХАХА! ГРИЦЕНКО ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ (29.11.2013)

АХАХА! ГРИЦЕНКО ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ (29.11.2013)

САНЖАРА - [СТУДЕНТСЬКИЙ] СИН ФІЛАТОВА! ))

САНЖАРА - [СТУДЕНТСЬКИЙ] СИН ФІЛАТОВА! ))

ФАРІОН ПРО ГОРДОНА

ФАРІОН ПРО ГОРДОНА

ЗАГРЯНИЦЯ НАМ ПОМОЖЕ

ЗАГРЯНИЦЯ НАМ ПОМОЖЕ*

*  допис 29 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

"Загряниця нам поможе!" (Остап Бендер)
(Без іронії!)

Хто відстежував хронологічний хід подій на Євромайдані у Києві 29 листопада 2013 року, той не міг не відчути важкої психологічної напруги від речей, які можна визначити знаковими мазками: тітушки, беркут, побиття журналістів, антиЄвромайдан і т.д.

Особливо після 17 год., коли до Євромайдану (Київ) стали стягувати сотні беркутівців, а 3-х лідерів опозиції все не було... Та й знали ми, що загальний збір та їхній виступ призначено на 19 год.

Беркут обступає, Євромайдан хвилюється, відеорепортажі все серйозніші (одна журналістка ледве не плакала: "Відчуття напруги зростає..." - я навіть бачив дрібні сльози в її очах), Хрещатиком снують майже по колу ті ж самі автомобілі (впевнений, що менти пускали Хрещатиком ментівські цивільні автівки - для приводу майбутнього звинувачення, що мітингарі перешкоджають авторухові, а водії пішли б у суди ментівськими свідками!), менти поступово перекривають Хрещатик, автомобільними фішками визначаючи прохід беркуту до мітингарів...

Найвищий бал напруги: 17-18 год. (приблизно).

І враз "усе пропало", беркут відійшов, Майдан зітхнув...
До 19 год. (до початку загального мітингу) - ще година.

Коли я переглянув стрічки гарячих новин - усе миттю з'ясувалося:
США І ЄВРОПА ПОПЕРЕДИЛИ ЯНУКОВИЧА!

І Янукович здрейфив! Дав команду беркуту відійти!

Нижче подаю час публікації  та інтернет-посилання про попередження Януковичу щодо серйозних наслідків в разі застосування сили до Майдану. Розбіжність у часі зумовлюється технічними моментами підготовки матеріялів до публікації різними ЗМІ.

Саме після офіційних прилюдних ТА ОСОБИСТИХ попереджень (впевнений, це були дзвінки до нього та звернення дипломатичними каналами, як від дипломатів в Україні, так і від керівників держав, ЄС і США) Янукович не став громити Майдану.

Вважаю, що все це є відповіддю тим, хто настійливо кликав до силового методу повалення влади. Експерти згодом пояснили, що застосування сили Майданом не призвело б до перемоги (заслабкі проти держави!), а от легітимність мирного Євромайдану в очах світової спільноти ми б утратили...

А ТАКИ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ ДОПОМАГАЄ УВЕСЬ СВІТ!

18:22
http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/29/7003628/

18:40
http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?posol_poperediv_shho_rozgin_yevromaydanu_zipsuye_stosunki_zi_ssha&objectId=1298265

19:04
http://ipress.ua/news/ukrainska_vlada_ne_mozhe_zastosovuvaty_sylu_proty_yevromaydanu__yep_33957.html

вечір 29 листопада
http://ukrainian.voanews.com/content/article/1800282.html

САНКЦІЇ ДО ЗЕКА

САНКЦІЇ ДО ЗЕКА*

* допис 29 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Я ПІДПИСАВ прохання до США ввести санкції до президента Януковича і всіх членів уряду України за непідписання Євроугоди у листопаді 2013 року у Вільнюсі.

МІЙ НОМЕР ПІДПИСАННЯ: 89665.

Закликаю всіх підписатися за введення міжнародних санкцій БАНДІ на сайті: http://wh.gov/lkq2m

Додаю ПЕРЕКЛАД цієї петиції:

" МИ ЗВЕРТАЄМОСЯ В АДМІНІСТРАЦІЮ ОБАМИ:
Накладіть особисті санкції проти Президента України Віктора Януковича та членів Кабінету Міністрів Україні.
21 листопада 2013 Кабінет Міністрів України прийняв постанову про призупинення процесу підготовки до укладення Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.
Ми не можемо змиритися з тим, що президент України Віктор Янукович і його уряд відмовили у праві народу України, щоб стати ближче до західної цивілізації.
Ми вимагаємо ввести особисті санкції проти Януковича та членів Кабінету Міністрів України, якщо Янукович не підпише Угоду Україна-ЄС про асоціацію під час саміту Східного партнерства у Вільнюсі, Литва на 29 листопада 2013:

Санкції повинні включати, але не обмежуватися ними:

- Заборона на в'їзд до США та ЄС для Януковича, членів уряду України та членів їх сімей

- Заморожування банківських рахунків компаній, афілійованих з ними

Дата створення: 26 листопада 2013 "

ХАМА ЗҐВАЛТУВАЛИ!

ХАМА ЗҐВАЛТУВАЛИ!*

* допис 29 листопада 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Цього вам ніхто і ніколи не розкаже. Я навіть не знаю, чи був контакт у фізичному сенсі... Але Європа це б назвала однозначно - зґвалтування. Принаймні, політичне.

27 листопада 2013 року (до євросаміту) в одному з інтерв'ю телебаченню колишній президент держави Леонід Кравчук, коментуючи таємний політ Януковича до Путіна (пам'ятаєте, коли "наш" президент пропав?), сказав, що Путін прямо заявив Януковичу на цій таємній раді: Підпишеш Євроугоду - переглянемо кордони з Україною!

Така заява, нехай "дружньої" держави - кричуще порушення міжнародного права про заборону агресії, застосування сили чи погрози застосування сили!

З кримінального кодексу України, та й інших держав, дізнаємося, що зґвалтуванням називається вступ у сексуальний контакт (тепер не уточнюються статі "контактерів", можуть бути як різностатеві, так і одностатеві контакти) із застосуванням насильства, погрозою застосування насильства чи під час безпорадного стану жертви (зв'язана, спляча, в алкогольному, наркотичному безпам'ятстві тощо).

Усі ознаки вказаних дій (крім реального застосування насильства до Януковича - і то через брак доказів!) - присутні.

Знову ж таки уточнюю: мова йде про відносини двох держав та стосунки між двома керівниками цих держав, тобто, не фізичними особами, громадянами, а особами, що перебувають на державних посадах.

Доказів погроз, тиску, реальних, економічно необґрунтованих дій Росії проти України - достатньо! Це визнала не лише "жертва" - Янукович, тобто, за політичним масштабом, - Україна, але й Європа, про що говорилося і до євросаміту, і на самому євросаміті. Хіба сам ґвалтівник - Росія, Путін - цього не визнають. І ви гадаєте, що визнають? Я - ні. Вони ж так - "люблять"!

Жертва не лише не "написала заяву про злочин", не розголосила світові територіяльних погроз Росії, фактично - погроз війни!, але й змирилася з приниженням, хоча самій жертві "було боляче й неприємно". Жертва, виходячи з подальших її дій, навіть "погодилася на шлюб"...

Зекам відомо про суспільне положення пєтушков (зґвалтованих, у тім числі - примусово) у в'язницях - біля параші! Ніхто ні рук не подає, не спілкується, повне дно, життя - лайно!

І от ми й бачимо - жертва у Європі...

За повідомленням у своєму твіттері, прямо з Вільнюса, журналістки Крістіни Бержинської, на саміті Януковича "посадили у самий кут поряд із представником Білорусі. З ним ніхто не спілкується".

Ще нині ув'язнена Юлія Тимошенко під час президентської кампанії 2010 року розкрила тюремне погоняло Януковича - Хам.

Все викладене доводить -Європа сказала:

ХАМЕ, ТВОЄ МІСЦЕ БІЛЯ ПАРАШІ!

ВОРОГА РОЗУМНИМ НЕ ВВАЖАТИ!

ВОРОГА РОЗУМНИМ НЕ ВВАЖАТИ!

''СПАСІТЄЛЬ'' НА ЛАНЦЮГУ

''СПАСІТЄЛЬ'' НА ЛАНЦЮГУ

"Спасітєль Днєпра, Атєчєства і всєґо міра" Беня Коломойський, що фінансує Антимайдан колорадів, Мі Хуїла, Тюльку, шоумена Зеленська Погань, телеАнал 1+1 та інші антидержавні та антиукраїнські справи, палиться, і вкотре не боїться.

Я вам признаюся правдиво: я втішений, що суспільству вже розкрито очі на цього "спасітєля Днєпра"! Колись у Січеславі (тоді ще Дніпропетровську) я був майже самотній, коли кричав у вуха людям: "Не вірте Коломою, українці!!". Тепер голота чухає лоби: "Якби ж то зна-а-а-ти...". Тупе бидло...

Тут Фейсбук майже червоний від обурення Зеленським. А Бені - похєр: "Сватів дивіться, ґої!"!

Гаразд, не любите Порошенка-президента, люди? Не треба, не любіть! Але погодьтеся, що нині Порошенко є єдиний, хто своєю вдачею і особистістю, державною посадою, авторитетом протистоїть антидержавним зазіханням Коломоя!!

Всі наші дописи і верещання у фісбуках - то ніщо проти міці Української держави, яка своєю силою і президентським напрямом політики тримає зграю коломойських псів на ланцюгу!

29 листопада 2017 року

СУКА, ЯКУ Я ЗАБАНИВ

СУКА, ЯКУ Я ЗАБАНИВ

Оця Катья Іванова (Катя Иванова, рос.) - сука. Ні, не так. Оця Катья Іванова - сука, яку я забанив. Катья Іванова працює журноліздкою в телеканалі СТБ.

Писала мені в приват (російською, до речі), щоб я взяв участь у якійсь шоудебільній програмі. Від програми я відмовився, звісно. Там нічого державно-національного нема. Тому й мене у програмі нема. Але Катью зачепила не так моя відмова, як моє здивування чому на всеукраїнському телеканалі працюють російськомовні Катьї.

Коли я опублікував суспільству наш діялог (допис "Змоскалений телеканал") сука-Катья поскаржилася до Цукерберга на Якименка: обзивають москалькою, мовляв. Вирахував я, що скарга була від суки-Катьї, тому що дурень-Цукерберг мене забанив на Фейсбуці на 30 діб. Пусте! Трохи відпочину від подібних сук-кать і повторно поширю видалений допис. Не вперше ж!

Але чомусь мені здається, що сука-Катья гнівалась на мене за мою діяґнозу. Ну, я великий фахівець у діяґнозах сукам-Катьям. І, здається, що менструальний синдром Катьї - то причина її гніву і психозу...

Заведи собі дружка! Ну, хоча б із крамнички "Клубнічка". Це тобі моя порада, суко-Катья. І спаде тобі симптом невтішеного тіла і душі!

:)

29 листопада 2017 року