Перекласти (Translate)

17 червня 2018

ДО ҐЕЙСЬКОГО ПАРАДУ

ДО ҐЕЙСЬКОГО ПАРАДУ

Сьогодні у Києві пройде, знов під щільною охороною поліції, ґейський парад педерастів.

Ні, я не ненавиджу цих людей. Поки що. Тому, що їхня ідеологія ще не запанувала в Україні, хоч як би нам нав'язували євро-толерасти цих педерастів. Я зневажаю цих людей.

Серед них є справді хворі на педерастію люди, як жінки, так і чоловіки. Медична й психологічна наука уже не вважають їх хворими, але я говорю не про медичну діяґнозу, а про ідеологічну хворобу. Так, я навіть вірю, що існують люди, котрі не мають сексуального потягу до протилежної статі, тільки до своєї. Вірю, тобто приймаю без перевірки чи справді існують люди з сексуальним потягом тільки або переважно до своєї статі. Розумно аналізуючи різноманітність проявів людської діяльности я вірю, що ґеї-педерасти (жіночі й чоловічі) бувають.

Але навіщо їх рекламувати і дозволяти проводити масові заходи?!

Якщо педерастія (чоловіча або жіноча) справді існує і це не є психо-медичною хворобою, а нормальною, нехай не так поширеною, та все ж нормальною людською діяльністю, то чи не слід би нам проводити масові заходи, скажімо, пердунів? Адже газопускання є ще більш поширеним і масовим, навіть поголівним, проявом здорової людської фізіології! А з толерастією до всього, що ми вважаємо європейським (бо, мовляв, прагнемо бути у Європі), здається, і до параду пердунів уже недовго нам чекати...

Як українці мають ставитися до ґей-парадів? Як націоналісти, як державники!

Нехай свої сексуальні потяги і звички ґеї здійснюють у себе у квартирі. Ми не повинні надавати право їм пропагувати ці й подібні збочення! Нам потрібні українці! Більше, більше, іще більше українців! Нам потрібно не 40 мільйонів українців. Щоб українці панували в світі нас повинно бути сотні мільйонів, мільярди українців! Українці мусять так розмножитися, щоб за кількістю перевищити Індію й Китай! А це станеться тоді, коли ми заговоримо про людську сексуальність, ніжність, почуття, любов, кохання між чоловіком і жінкою, а не нав'язувати нашим дітям сумнівну нормальність одностатевого "кохання" й шлюбів!

Тому усі паради педерастів-ґеїв - геть!

17.06.2018

Додаток:
Ось що я писав у себе на Фейсбуці три роки тому 17.06.2015:

«А ВИ КАЖЕТЕ - ҐЄЙРОПА...

22 роки тому, 27 травня 1993 року, в Росії скасовано кримінальну відповідальність за гомосексуалізм (мужолозтво).

Я ще пам'ятаю цю кримінальну статтю, що її вивчали під час курсу кримінального права: у 1993 році я був студентом 4 курсу Харківської юридичної академії.

Відповідальність за мужолозтво існувала і в українському Кримінальному кодексі. Згодом статтю було скасовано, навіть раніше за Росію. Я ще дивувався: а відповідальність за "женолозтво", чому її не було?

Втім, з'ясувавши історію цієї статті, я зрозумів, що нелюбов до "гомосеків" ідеологічно тягнеться ще зі сталінщини (ну, полюбляли усілякі берії тільки школярок-старшокласниць!).

А запроваджено кримінальну відповідальність за гомосексуалізм, а особливо широке її застосування Совітам довелося здійснювати якраз з епохи Великої чистки (середина-кінець 1930-х, а також пізніше), коли людям давали величезні строки у 10-15, згодом у 1940-х і 25 років...

25 років!.. Табірний жарт: "О! Тобі Сталін гарантує, що житимеш іще чверть століття!".

Десятки років ізольованого від протилежної статі нікчемного табірного життя... Звідси всі "опущенці", "пєтухі" і т.д. Людську природу і фізіологію годі змінити. А вбивства за відмову молодого зека "любити" пахана!...

Отож, у Союзі жорстко застосовували боротьбу з "табірною Ґєйропою". А запровадити побачення з дружинами - не здогадалися робити? Але ж ні. Сталінові потрібно було якомога дужче завдати фізичного, фізіологічного, морального болю "враґам трудового народа, отщєпєнцам, троцкістам, бухарінцам, украінскім буржуазним националістам" і т.д.

Але суть допису не в тім.

Росія тепер вустами своїх кісільов-пропагандонів звинувачує Україну, що вона прагне, мовляв, до Ґєйропи. Послухаєш кацапський зомбоящик, так усі українці-чоловіки давно є "гомосєкамі". Ги... Тоді б і народу українського вже б не було!

Ото мудачйо кацапське! І не допруть, що Кохання і Любов не може існувати без Жінки й Чоловіка! Мабуть, москалі самі нікого не кохали й не любили...

Так от. Навіщо неправдиво звинувачувати інших, коли сама Росія ще з 1993 року вже давно в "Ґєйропі"!»