Перекласти (Translate)

03 березня 2017

ПРО РОСІЙСЬКУ ВІЙНУ ЗА МИР...

Про російську війну за мир...

МІСЦЕ ДЛЯ МЕДСЕСТРИЧКИ

МІСЦЕ ДЛЯ МЕДСЕСТРИЧКИ

Романові Насірову, голові Державної фіскальної служби України, сьогодні у лікарні Феофанія правоохоронці з НАБУ (антикорупційне бюро) вручили підозру про вчинення злочину за статтею зловживання владою або службовим становищем (частина 2 статті 364 Кримінального кодексу України, коли спричинено тяжкі наслідки, - від 3 до 6 років позбавлення волі з позбавленням права на посаду).

Те, що колишні могутні високопосадовці, здорові на вид чолов'яги, яких правоохоронці хочуть запитати "А де ти взяв такі статки?", одразу злягають з температурою, серцевим нападом, виразкою хитрос... гм... шлунку, нетриманням фізіологічних потреб і т.д., нам давно уже відомо. Звикли ми вже.

Але коли раптове занедужання лікують "приємним лікуванням"... Це щось новеньке, ги.

У Мережі йде жваве обговорення перебування Насірова у лікарні. "Прямо таки готельний комплекс!", читаю вигук. "Та ти що?" - відповідають йому - "Такі палати в нас у кожній районній лікарні!", ги-ги. "Та ще й кровать-двоспалка!", - вигукує ще один "пересічний громадянин", - "І навіщо то йому?".

А ти що, не здогадався? - хочу я відповісти. То ж місце для медсестрички! Ну, тої, що вміє довкруг жердини обертатися з акробатичними викрутасами!

Для любителів "полікуватися" у такої акробатки у валізці завжди знайдеться халатик білий, медичне дзеркало і навіть стетоскоп!
:-)

На світлині:
Лікарняна двоспалка для Насірова у Феофанії, :-)

03 березня 2017 року