Перекласти (Translate)

29 січня 2020

ЗГАДАЛИ ПРОПАГАНДУ...

ЗГАДАЛИ ПРОПАГАНДУ...

Нарешті в Україні згадали таке явище і слово - пропаганда. Поки що на рівні патріотичних громадських організацій, а не на рівні держави, на жаль. Але це тільки початок, на щастя.

А я ще пам'ятаю, коли і до війни 2014-го року і коли війна вже почалася, наші блогери, урядовці, активісти патріотичних буревіїв розривали собі голосові зв'язки та ламали пальці об клавіятуру, нестямно верещали як свині недорізані, що от у Мордорі блядському - там пропаганда, а от у "нашій рідній солов'їній Україні" - ще візьміть, зарюмсайте!.. - має бути свобода слова! Ми ж не путінці якісь, ми європейці! Ще б, йолопи, сльозу пустили б по розірваних від вереску щоках!..

Навіть коли призначили у 2014 році - ще на початку війни! - цю наволоч Стеця керувати пропагандою в державі міністром МІП (міністерство інформаційної політики) - і там справу завалили! Бо сцикливо не наважувалися промовити єдине слово  -  п р о п а г а н д а!!

Нам не потрібна оманлива свобода слова! Цю фразу вигадав нам ворог! Нам потрібна пропаганда! Своя, наша, українська, Національна Пропаганда!

"У чужому краю
Не шукайте, не питайте
Того, що немає
І на небі. А не тілько
На чужому полі.

В своїй хаті своя й правда,
І сила, і воля!"
(Тарас Шевченко, "І мертвим,і живим, і ненарожденним...", 14 грудня 1845 р., В’юнище).

Так! Ви чуєте, блогери, націоналісти і державники (байдуже на яких посадах)!? Нам потрібна наша Правда, нам потрібна наша Пропаганда!!

27 січня 2020 року АрміяInform після дослідження заявила, що 6,3 % військовослужбовців ЗСУ стають об’єктами ворожого інформаційно-психологічного впливу. На цих солдатів, офіцерів, що тримають фронт у шанцях, бліндажах діє пропаганда!! Ворожа пропаганда! І саме ця 6,3-відсоткова військова наволоч віддала голоси Зеленському... Що́ вам, фронтові тупі бляшанки з наповненням з Кремля, поганого зробив тодішній Порошенко-президент?! Він армію підняв, а ви, якими б тільки українським Смершем (смерть шпигунам!) і займатися, тепер доперли що́ вам робить Зеля-ухилист?!

На сьогодні українську пропаганду, правду, український погляд на події показує не Україна як держава, а незначна кількість патріотів, активістів, блогерів, деякі народні депутати. Це вкрай неправильно! Нас має бути сотні тисяч тих, хто будь-яку подію витлумачить українсько-ідеологічно!

Нам потрібне Міністерство Пропаганди, нам потрібні не журношльондри, що упарюють ворожу "правду", нам потрібні журналісти-пропагандисти!! Як це було у гітлерівському Третьому Райху, як це було в часи Совіцького Союзу, як це робиться і нині у ворога - в Росії!

І тоді замість ворожого окозамилювання "свободою слова", якою зловживають "українці" блогери, політики Шарій, Дубінскій, Бужанскій, Медведчук, Зеленсько-Коломойські боти, інші - несть їм числа! - ми матимемо український погляд на події, ми дамо Армії наказ не на "розведення" (читай - на відступ), а - "На Москву!"!!

29.01.2020
©Андрій Якименко

Додаток:
Ось що я писав про пропаганду у 2015 році (Андрій Якименко, 23.04.2015, Facebook):

«Єдиний спосіб - пропаганда!

23 квітня 1656 року Собор церковних ієрархів Московії постановив відлучити від церкви всіх, хто хреститься двомя перстами. Почалося жахливе гоніння на "двоперсних", їх убивства і спалення.
Досі в Росії хрестяться пучкою.

Нині у це просто неймовірно повірити: розкол у суспільстві спричинив спосіб складення своїх пальців під час осінення себе хрестом! Ну, здавалося б, яка різниця - осінив ти себе двома чи трьома, зібраними у пучку, пальцями? Але, ні! Це є дуже важливим для виявлення ворога! Перехрестився двома пальцями - ти ворог, тебе чекає вигнання до Сибіру, а то й смерть!

Коли міркую над такою людською природою, то не можу не погодитися з думкою: а людство таки не змінилося! Кожна епоха визначає свої "способи осінення хрестом".

Ну, от візьмімо мусульманство, іслам.
Мусульманський піст - це щось геть відмінне від християнського посту.
Мусульманам не дозволено вживати питво та їдло від сходу до заходу сонця - піст! А вночі - будь ласка, навіть м'ясо, то не гріх! Чи християнська віра визнає таке "постіння" постом? Звісно, ні. Звідси - розкол людства на західний (християнство) і східний (іслам) світи...
А все чому? Не домовились, коли можна попоїсти...

Сучасна аналогія - Україна.
Лавров, міністр закордонних справ Росії, обіцяє Україні мир, коли ми припинемо українізацію та федералізуємо державу. Він висловив бажання проросійської п'ятої колони в Україні і т.зв. ватників: ні - українській мові, так - посиленню провінційної влади. Та яка різниця, ватники, якою мовою вам розмовляти? Але ні, для ватника Київ - не авторитет, і мова українська - як ворожий спосіб осінення чола. Звідси - розкол, війна і триколори.

Кожна епоха має свою віру. Тому переконати тих, хто не любить Україну, неможливо! Їхня віра є така - нелюбов до України. Їх можна лише вигнати з країни чи убити! Так, саме за те, що "хрестяться двома перстами"!

Ось чому ніякі пояснення для п'ятої колони, з економічними розрахунками про заможне життя в Європі, для ватника - не аргумент. В Росії йому краще, бо він глибоко у цьому переконаний, він вірить у це!

Якби у нас, в Україні, раніше відбувся "церковний собор", що визначив би як "хрестити чоло", то, мабуть, і Крим би був наш, і війни б на Донбасі не було...

Виправити все це треба пропагандою!
Держава мусить навернути громадян в однакову віру, в єдине розуміння "посту", в єдиний спосіб "як хреститись"!

23 квітня 2015 року
©Андрій Якименко»