Перекласти (Translate)

12 лютого 2018

ВИДАЛИВ ФЕЙСБУК (12.02.2018)

ВИДАЛИВ ФЕЙСБУК (12.02.2018)

СИРІЙСЬКИЙ ''ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ''


СИРІЙСЬКИЙ ''ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ''
Москва вустами Путіна вже кілька разів виводила із Сирії свої війська. Тому для Москви і для всього світу іхтамнєт.
Для тих, хто не в темі: сирійський Янукович (Асад, президент Сирії) ще при владі. Завдяки москальським іхтамнєтам. Асад і Путін у Сирії контролюють 40-50% території. Решта території - за сирійськими майданівцями з їхніми американськими нуландами, які купили сирійську опозицію за пєчєнькі. Ги.
Отож, москалям запало в казанок зрейдерити, віджати, коротше, нафтову виробню та прилеглу територію - нафтоносні райони у 80 кілометрах від Дейр-ез-Зора, де б Роснєфть і Газпром розгорнули б свій видобуток чорного золота.
Ну, рейдерство на кшталт Корби-Коломоя-Філі, коли ці спасітєлі Днєпра, Атєчєства і міра у 2014 році силами добробатів віджимали у сепарів на свою користь підприємства Дніпропетровської, Запорізької, але в основному Донецької области. Із цієї ж серії Іловайський котел: Корбі припав до душі тамтешній завод. Тому Корба, зігнорувавши армію, кинув після наради в ОДА у 2014 році туди ненавчені й слабкі добробати. Що було далі після цієї самодурської операції ми знаємо: загибель патріотів і котел, у якому Корба з Філею звинуватили... армію!
Звертаю увагу, що віджим заводів-підприємств цією Трійцею був не на користь держави, а собі, улюбленим, в кишеню. Ну, і "сепарська власність" не завжди там була сепарська. Як приклад "вазвратім Украінє заводи" - Дніпропетровська паперова фабрика сепара Орангутанга, колишнього нардепа Царьова, яка вже не належить Царьову. І державі Україна не належить. Кому з Трійці належить - читайте в Реєстрах.
Так от, повернімося до Сирії.
Москалі, яких тамнєт, поперли до Дейр-ез-Зори. Там була сирійська опозиція з американцями. Вони підняли прапори США. Мовляв, тут Америка, забирайтеся геть. Москальському Івану не доперло, він пер і далі аж до 300 метрів до "піндосів".
Американці рацією москалям: "Тут ми. Ідіть у ср... звідси геть. Будемо товкти вам рило!". Москалі вустами генерала: "Настамнєт". "Гаразд, - сказали "амери", - Нєт, значить, не буде". І зробили нєт насправді.
Здається, Путіна підняли серед ночі. Шок і енурез! Ну, шок - то правда. Інше - може бути, ги.
Я подивився як близько 600 іхнєтів стало нєт. Спокійно і красиво москалів "піндоси" перетворили в ядєрний пєпєл...
А яке ця Сирія має стосунок до України? - спитаєте. Безпосереднє. Наша армія зростає і міцнішає. Наш союзник США дає нам зброю. І додатково - світову дипломатичну дружбу.
Не сумнівайтеся, що Перемога буде наша!
Додаток:
Тут, у статті, документальний ролик розстрілу "піндосами" тамнетів. Я зачарований! Насолоджуйтесь і ви!
:)
12 лютого 2018 року