Перекласти (Translate)

12 лютого 2018

СИРІЙСЬКИЙ ''ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ''


СИРІЙСЬКИЙ ''ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ''
Москва вустами Путіна вже кілька разів виводила із Сирії свої війська. Тому для Москви і для всього світу іхтамнєт.
Для тих, хто не в темі: сирійський Янукович (Асад, президент Сирії) ще при владі. Завдяки москальським іхтамнєтам. Асад і Путін у Сирії контролюють 40-50% території. Решта території - за сирійськими майданівцями з їхніми американськими нуландами, які купили сирійську опозицію за пєчєнькі. Ги.
Отож, москалям запало в казанок зрейдерити, віджати, коротше, нафтову виробню та прилеглу територію - нафтоносні райони у 80 кілометрах від Дейр-ез-Зора, де б Роснєфть і Газпром розгорнули б свій видобуток чорного золота.
Ну, рейдерство на кшталт Корби-Коломоя-Філі, коли ці спасітєлі Днєпра, Атєчєства і міра у 2014 році силами добробатів віджимали у сепарів на свою користь підприємства Дніпропетровської, Запорізької, але в основному Донецької области. Із цієї ж серії Іловайський котел: Корбі припав до душі тамтешній завод. Тому Корба, зігнорувавши армію, кинув після наради в ОДА у 2014 році туди ненавчені й слабкі добробати. Що було далі після цієї самодурської операції ми знаємо: загибель патріотів і котел, у якому Корба з Філею звинуватили... армію!
Звертаю увагу, що віджим заводів-підприємств цією Трійцею був не на користь держави, а собі, улюбленим, в кишеню. Ну, і "сепарська власність" не завжди там була сепарська. Як приклад "вазвратім Украінє заводи" - Дніпропетровська паперова фабрика сепара Орангутанга, колишнього нардепа Царьова, яка вже не належить Царьову. І державі Україна не належить. Кому з Трійці належить - читайте в Реєстрах.
Так от, повернімося до Сирії.
Москалі, яких тамнєт, поперли до Дейр-ез-Зори. Там була сирійська опозиція з американцями. Вони підняли прапори США. Мовляв, тут Америка, забирайтеся геть. Москальському Івану не доперло, він пер і далі аж до 300 метрів до "піндосів".
Американці рацією москалям: "Тут ми. Ідіть у ср... звідси геть. Будемо товкти вам рило!". Москалі вустами генерала: "Настамнєт". "Гаразд, - сказали "амери", - Нєт, значить, не буде". І зробили нєт насправді.
Здається, Путіна підняли серед ночі. Шок і енурез! Ну, шок - то правда. Інше - може бути, ги.
Я подивився як близько 600 іхнєтів стало нєт. Спокійно і красиво москалів "піндоси" перетворили в ядєрний пєпєл...
А яке ця Сирія має стосунок до України? - спитаєте. Безпосереднє. Наша армія зростає і міцнішає. Наш союзник США дає нам зброю. І додатково - світову дипломатичну дружбу.
Не сумнівайтеся, що Перемога буде наша!
Додаток:
Тут, у статті, документальний ролик розстрілу "піндосами" тамнетів. Я зачарований! Насолоджуйтесь і ви!
:)
12 лютого 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: