Перекласти (Translate)

26 лютого 2016

НАРЕШТІ!

НАРЕШТІ!

Нарешті військові та державні речники змінили риторику!
Припинити скиглення про мир!

Ні, ще два роки тому зупинити наступ ворога словесною риторикою "ми мирні люди" навіть потрібно було. Але "наш бронепотяг" уже на парах!

Я розумію, що ми - і армія, і держава - ще не зміцніли на силі. Усе ще попереду! Головне, щоб українці знали: у майбутньому - війна проти Росії! У майбутньому - наш прапор над Кремлем!

А зараз - войовнича пропаганда! Для тих, хто проти - спочатку утовкмачити йому, що наш ворог Росія вже давно живе у пропаганді війни. А потім цього нитика і панікера - розстріляти через Трибунал!

Америка, Європа - з нами! Ми разом будемо ділити шкуру вбитого ведмедя!

Хто хоче миру - нехай готує ворогу війну!

26 лютого 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Додаток:
Украинский Юго-восток, 26 лютого 2016 року, Фейсбук:

"Україна готується до збройного звільнення Донбасу та Криму

Дипломатичні спроби врегулювання ситуації на Донбасі продовжують зазнавати краху. Позиційні протистояння триває, а з обох боків фронту зростає кількість втрат.

У зв’язку з цим, Україна планує провести на Донбасі і в Криму операцію, подібну до тієї, що відбулася в Хорватії в 1995-році.

Про це в ефірі телеканалу 112 заявив радник глави МВС Іван Варченко.

За його словами, нехай не найближчим часом, але від цих планів ніхто не відмовляється.

«Рано чи пізно, але протистояння України з російським оккупаном закінчиться військової операцією. Я сподіваюся, що за рівнем успішності вона зможе зрівнятися з операцією хорватів в 1995-му році зі звільнення хорватської території протягом короткого часу… Це буде не тільки операція на Донбасі, а операція по звільненню Криму і встановлення українських прапорів вздовж усього кордону зразка початку 2014 -го року», – заявив Варченко.".

26 лютого 2016 року

ЮЛЯ ТИМОШЕНКО! НА ПОЛІТИЧНУ ПЕНСІЮ!

ЮЛЯ ТИМОШЕНКО! НА ПОЛІТИЧНУ ПЕНСІЮ!

Після слів "Всі солдати повинні залишатись у казармах, жоден танк не повинен вийти з ангарів!" (Тимошенко на засіданні РНБОУ в лютому 2014 року), коли агресор напав на твою країну, будь-який політик мусить сам піти у відставку. З усіх постів. Як державних, так і партійно-політичних. Так зрадити свою країну, свій народ! Про яку подальшу політичну кар'єру може йтися? Яке там президентство, Юля?! Звісно, ми лише йдемо в Європу. Але, образно, ще не прийшли. На Заході політики за менший сором і ганьбу припиняють політичну кар'єру. Ми ще, мабуть, не дозріли - ні суспільство, ні політики - до такої високої моралі. Тому народ повинен сам сказати своє слово! Тимошенко не хотіла тебе захищати, народе. Тому ти маєш право заявити: "Юля Тимошенко! На політичну пенсію!".

25 лютого 2016 року