Перекласти (Translate)

10 лютого 2019

ГОЛОСУЙТЕ ЗА НАЦІОНАЛІСТА - ЗА ПОРОШЕНКА!

ГОЛОСУЙТЕ ЗА НАЦІОНАЛІСТА - ЗА ПОРОШЕНКА!

Я тут на сайті ВсіТут (нова соцмережа, українська, до речі) вже проголосував за Порошенка. До речі, на цій соцмережі маю і свою сторінку: https://vsitut.com/yakymenko/, пропоную підписатися, читати.

Так от, Порох, звісно, у голосуванні переміг (57%), але мене розізлила одна коза-коментаторка - Любов Сердунич.

Ця дурепа Сердунич розверзлася у верещаннях, що Порошенко не українець, а жuд, що треба голосувати тільки за націоналіста і українця Кошулинського, що Порошенкові вигідна ця війна, що він нагромаджує статки на цій війні, що він знищує на фронті українських патріотів за домовленістю з Путіном... Коротше, бачимо весь той свободівський набір проти президента України. І не має значення чи ця вівця Сердунич формально є членкинею партії Свобода. Може, вона і не в лавах партії, то неважливо. У широкому розумінні всі, хто мислить як Сердунич, всі, хто не вважає Порошенка націоналістом, а вважає його ворогом, тобто всі, хто повторює тупі свободівські мантри проти Порошенка, - той є членом партії Свобода!

І з такою "ідеологією", свободівці, з таким хохляцьким бидло-лохторатом, я віщую - ви, свободівці, не лише скотитесь до маргінальних верств населення, але й станете ворогами Української Держави!

Подумайте над цим, свободівці! І заспокойте ваших фанатичних і без клепки в казанку членкинь і членів, прихильників і активістів! А для цього ви, свободівці, самі мусите відкинути антипорошенкову риторику і вигадки про спільне знищення із москалями українських патріотів!

І закликаю вас, свободівці, і всіх виборців: голосуйте за націоналіста - за Порошенка, президента України!

10.02.2019





СПІР ІЗ ДУРНЕМ У 2015 РОЦІ

СПІР ІЗ ДУРНЕМ У 2015 РОЦІ

У 2015 році, коли ДніпроОДА окупувала зграя жuдiв і шабесґоїв (жuдu - Коломойський, Корбан, шабесґої - Філатов, Олійник; усі - тодішні керівники облдержадміністрації), я написав допис "Як починається Дніпробень", у якому проводив паралель між створенням "ДНР-ЛНР" та тенденціями до створення ДніпроБенської Республіки.

Хто живе політикою, то пам'ятає Коломойські розмови з пранкером-сепаратистом, коли Коломойський усерйоз обговорював питання підняти прапор Дніпропетровської республіки та піти на Київ, а Філатов верещав про "ублюдков в століце" та про "Кієв, услиш Днєпропєтровск!". На щастя, Порошенко дуже вдало провів "маленький еврейский погромчик" (©Сталін) і тому Україна не розпалася вже зусиллями перелічених мною "спасітєлєй Днєпра, Атєчєства і прочая-прочая".

Історія дуже швидко показала мою правоту! Коломойський утік до Ізраїля, бо ним зацікавилося навіть американське ФБР, боїться приїхати до України, бо обікрав державу через ПриватБанк (тоді ще боголюбовсько-коломойський) на кільканадцять мільярдів гривень і так далі. Ага, і Корбан там же, поки що на (не в) землі обітованій ховається.

Отож, допис я тоді написав, але до мене причепився журналіст видання "Ліца" Валерій Гарагуц. Так-так, це той, якого звіряче побив тодішній беркут. Гарагуц лікувався, є світлини зі страшними чорними синцями в нього під очима... Постраждав хлоп за майданівські переконання. Я навіть тоді ще допис на його захист написав. Так от, цей Гарагуц єхидно висміяв мене і мої пророцтва щодо ДніпроБенської Республіки. Ну, і даремно ти мені не вірив, журналісте! Ну що, позахищав ти коломойсько-корбанів, еге ж? Ну, так, Якименко, звичайно ж, набрехав з пророцтвом, правда ж? Ніякої ж Бенської Республіки нема...

Ага, була б і ДніпроБенська Україна, журналісте, якби у Порошенка були кеби не Якименкови, а такі, як у Гарагуца!

Додатки:
Допис 10.02.2015 Андрія Якименка і тодішня полеміка Якименко-Гарагуц там, під дописом.

«Як починається ДніпроБень*

• допис 10.02 2015, Андрій Якименко, Facebook

Трохи історії.

ЛуганДон, Новоросія, ЛНР, ДНР починалися з повного протиставлення "данєцкіх" решті України та невизнання, презирство до всеукраїнської київської влади, її висміювання та приниження.

Потім у Донецьку з'явилися білборди із зіґаючим Ющенком.
Потім було карусельне голосування донецького бидла 2004 року, яке вдалося знейтралізувати лише третім туром виборів 2005 року.
Потім був Легітимний, який розстріляв Небесну сотню і закликав до мирної держави москальську інтервенцію.
Потім Герої своїм безсмертям зупинили і досі утримують навалу північних варварів...

ДніпроБень рухається саме цим шляхом, сценарій писаний навіть не у ДніпроБені, а у Москві.
Різниця лише в тім, що ДніпроБень, на відміну від ЛуганДону, додатково до протиставлення Києву протиставляє себе Москві.
До речі, тимчасово протиставляє, і цю тимчасовість заперечують лише дніпробенці.
Протиставлення ДніпроБеня Москві лише ситуативне.
Якщо Москва віддасть ДніпроБеню Київ на поталу, то ДніпроБень з радістю погодиться на КиївБень.

Нагадую, що все починалося з протиставлення "данєцкіх", а тепер "дніпробенських", решті України та невизнання, презирство до всеукраїнської київської влади, її висміювання та приниження».

Коментарі, лютий 2015:

«Валерій Гарагуц:
- '— Не забивайте себе голову тем, что не имеет отношения к настоящему, — сказал Чапаев. — В будущее, о котором вы говорите, надо ещё суметь попасть. Быть может, вы попадете в такое будущее, где никакого Фурманова не будет. А может быть, вы попадете в такое будущее, где не будет вас.'
(с) 'Чапаев и Пустота'

Андрій Якименко:
- Гарагуц, дякую. Зрозумів. Єдине запитання: а чи буде сам Гарагуц в цьому "Чапайському будущєму"?

Валерій Гарагуц:
- Майбутнього немає, є тільки 'тут і зараз'
Ви самі собі придумали якісь майбутні 'ужаси' і щосили їх боїтеся. Та ще й намагаєтесь ними лякати оточення,
Де я буду? Я не забивають голову тим, що не має відношення до 'тут і зараз'

Андрій Якименко:
- Гарагуц, ви самі щойно призналися, що перелякані "ужасом від Якименка". Я вас за язика не тягнув. Я ж пишу правдиві речі, без вигаданих вами казок. А ваше недорозуміння того, що є "тепер і зараз" - це я сам собі пояснюю тим, що Беркут жорстоко познущався з вас. Я тоді переживав за вас, бо після таких ударів по голові...
Я дійсно переживав. Серйозно, без іронії!
Настане час, коли вам спаде полуда з очей і ви інакше прочитаєте Якименка.
Тоді ви зрозумієте, що крім "живи сьогоденням", слід заглядати і в майбутнє!

Валерій Гарагуц:
- Я своє вже відбоявся)))
А от ви пишите про свої страхи)
В майбутнє, про яке ви весь час згадуєте, треба ще зуміти потрапити... Ну і далі по тексту вище)

Андрій Якименко:
- Гарагуц, який же ви журналіст, що МОЇ публікації вважаєте ВАШИМИ страхами? Фобії, до речі, вже лікуються».