Перекласти (Translate)

11 березня 2015

ЩО Б СКАЗАВ ГІТЛЕР СЬОГОДНІ

ЩО Б СКАЗАВ ГІТЛЕР СЬОГОДНІ*

Якби замість канцлерки Німеччини Ангели Меркель нині канцлером Німеччини був Адольф Гітлер, то він би про українсько-російську війну говорив би геть не те, що ми чуємо від Меркель.

Гітлер про Росію:
"Якщо яка-небудь країна, подібно Росії, відгороджується від усього світу, то лише з метою позбавити своїх громадян можливостей для порівняння."

Гітлер про виселення (депортацію) росіян з Донбасу й Криму:
"Держава повиннна або відгородитися від расово чужих елементів, щоб через них не псувати кров власного народу, або ж переселити їх, а вивільнену землю передати своїм одноплемінникам."

* Адольф Гітлер - канцлер Німеччини (Німецького III Райху) і вождь (фюрер) німецького народу протягом 1933-1945.
Наведено справжні висловлювання Адольфа Гітлера

11 березня 2015 року

ПАСКУДНА НЕҐОНҐАДЗІВСЬКА "ПРАВДА"

ПАСКУДНА НЕҐОНҐАДЗІВСЬКА "ПРАВДА"

"Українська правда", інтернет-видання, засноване у 2000 році Георгієм Ґонґадзе, геть спаскудилася без Ґонґадзе.

Ну, от що може подумати людина без політичного мислення, тобто обиватель, пересічний українець (за Ющенком), коли прочитає заголовок "Туск: Захід не готовий воювати за Україну"?

От що подумає обиватель умить після потрапляння заголовка на очі:
Туск стверджує, що Захід не готовий воювати за Україну. Може, і повинен воювати, може, якось і буде воювати, але ж зараз неготовий!
Чому Захід не готовий воювати, чому повинен воювати, чи буде воювати, чи пояснив своє таке твердження Туск, чи взагалі Туск щось подібне стверджував - того обиватель навіть може й не прочитати: часу обмаль, бажання нема, із назви статті і так усе ясно і т.д., і т.п.

Читаємо саму статтю.
Повторюю, читаємо факти, викладені самим же автором у статті, навіть не перевіряючи правдивости цих фактів, тобто беремо викладений текст статті на віру.

«Питання озброєння України досі лишається відкритим у США, однак всі сподіваються на мирне врегулювання конфлікту.

Про це заявив президент Європейської Ради Дональд Туск під час свого візиту до США, повідомляє видання Onet.pl.

"Звісно, питання (про постачання зброї – ред.) досі на столі, але зараз кожен хоче уникнути драматичного розвитку подій, і досі жевріє надія, що Росія зупинить свою агресивну поведінку. Таким чином сьогодні ніхто не готовий наполягати на військовому характері вирішення конфлікту" - сказав Туск.

Він підкреслив, що у Європі на сьогодні нмає єдиної думки щодо питання озброєння України, тому це у компетенції кожної окремої країни.

В той же час Туск визнав, що в України є всі підстави почуватись самотньою в боротьбі з проросійськими сепаратистами.

Голова Європейської ради наголосив, що особисто він дотримується політики продовження санкцій.»

Невже "Українська правда", навіть опублікувавши ТАКИЙ текст, не зауважила, що мова йде про ІНШЕ: "сьогодні ніхто не готовий наполягати на військовому характері вирішення конфлікту"!

Тобто, логічно мисляча, розумна людина, а не москво-троль, мусить уторопати, що мова НЕ ЙДЕ про війну Заходу з Росією за Україну, а мова йде про ВІДСУТНІСТЬ НАПОЛЯГАНЬ за військове вирішення УКРАЇНОЮ (не Заходом!) конфлікту з Росією!
І де тут ідеться про війну між Заходом і Росією?!

Зрозуміло, що з такими "об'єктивними" публікаціями у загалом проукраїнському інтернет-виданні "Українська правда" кожен громадянин в Україні почуватиметься самотнім перед навалою російських варварів, як це правдиво зауважив Туск!

І москво-пропагандистів нам не треба, свої ж, "українські", видання залякають весь народ!

Якщо ж автор статті, журналіст "УП", не є закинутим агентом, а розумом слабка людина, то що робить там, в Ґонґадзівській "Правді" редактор цього інтернет-видання?
Хіба не є роботою редактора видання виправляти "в правду" висмоктані з пальця недолугі назви публікацій всяких йолопів та недотеп?

Туск: Захід не готовий воювати за Україну http://www.pravda.com.ua/news/2015/03/11/7061080/

11 березня 2015 року