Перекласти (Translate)

25 січня 2018

НАПОЛОВИНУ ДОПЕРЛО

НАПОЛОВИНУ ДОПЕРЛО

Андрію Денисенку, народному депутатові України, вже, здається, доперло. Але наполовину. Закликає Денисенко в себе на Фейсбук-сторінці підтримати перейменування Дніпропетровської области на Січеславську. Добра штука! Ми підтримаємо це перейменування! Давно пора до Конституції внести зміни щодо назв областей України.

А чому наполовину? Бо на першу половину нашому нардепу "із Днєпра" - ще раніше не доперло. Подав Денисенко кілька років тому законопроект про перейменування Дніпропетровська на Днєпр, замість Січеслав, як того вимагала й досі вимагає епоха і національне мислення у держбудівництві. І тепер наше місто - Днєпр. Біс його зна, чи то річка, чи то гОрод... Ну, подав на "Дніпро", але ж неселення і денисенкови друзі Корбан і Філатов вживали, вживають і будуть вживати тільки "Днєпр". Бо какось лєкчє такось ґаваріть...

Ну, а чого б ви чекали від Денисенка? Така дружба з дружбанами з неґойської общини, фотосесії з ізраїльськими прапорцями у Днєпрє, обрання в парламент від БПП, але вступ до Укропу, вихід з Укропу, непідтримка президента Порошенка - це усе не минає марно. Ось і маєм результат!

25 січня 2018 року