Перекласти (Translate)

12 червня 2015

НАРОД ПРО БАТАЛЬЙОН "АЗОВ"

НАРОД ПРО БАТАЛЬЙОН "АЗОВ"

У зв'язку з останніми брехливими звинуваченнями батальйону (нині полк) "Азов" Національної Гвардії України, очорненням та паплюженням гвардійців і керівників "Азову", нагадую, що лише завдяки "Азову" Україна не втратила Маріупіль, а отже російсько-терористична армія бандитів не дійшла півднем України до Одеси і Придністров'я.

«Щодо самого Азову, то дуже добре пам'ятаю, що саме Тарута з Азовом зупинили  захоплення Маріуполя, коли армії дали наказ вийти з міста. І тільки потім, коли побачили, що місто тримається, повернулися. А, може, нагадати вам, як славно йшли російські війська, як легко пройшли кордон, де Литвин надав наказ відступати? А потім вину звалили на командира прикарпатського добровольчого батальйону...»
(ВКонтакте, Степан Стецько, 12 червня 2015 року)

Слава героям "Азову"!

12 червня 2015 року

ФІЛАТОВ: Я НЕ СТАНУ МЕРОМ НІКОЛИ!

ФІЛАТОВ: Я НЕ СТАНУ МЕРОМ НІКОЛИ!

На осінніх виборах 2015 року місцевих рад і міських голів відбудеться запекла боротьба. Запах "війни" на виборах ширяє у повітрі. Вже зараз проявляються ті, хто хоче до свого портфеля з грубими грішми додати тонку течку владних повноважень.

Злі і добрі язики подейкують, що від жидів у Дніпропетровську на міського голову пхають Бориса Філатова - адвоката, журналіста, космонавта-що-не-відбувся, соратника і друга Бені Коломойського (за Олегом Ляшком), нині народного депутата України від Дніпропетровська.

На нашій пам'яті Філатови слова, що він не хоче йти до Ради (ВРУ), але йому сказали: Треба! От він і зайняв там місце патріота, що прагнув змін, але жиди того патріота до влади не пустили. Не хоче, мабуть, іти Філатов і на голову Дніпропетровська. Але ж треба! Тож він піде!

Втім, як сам правдиво стверджує Філатов:
"Наши люди [дніпропетровці] не хотят голосовать за евреев, хорошие они или нет, за кавказцев (ситуация с Красновым)".
("Днепропетровская панорама", 11 червня 2015 року).

Але, розуміючи це все, Філатов таки, мабуть, піде кандидатом на міського голову Дніпропетровська. Не хотітиме, знатиме, що за жидів не голосують, але йтиме, бо "так треба" для жидів!

Ну, чим не твердження, що мером він не стане?

І наше завдання - довести, що Філатов правий!

На світлині:
Борис Філатов, який ніколи не стане дніпропетровським міським головою.

Додатково:
Десь я уже читав коментар про Філатова: "Филатов? Это тот, что вечно с обиженным лицом? Видно, в детстве его обижали...".

12 червня 2015 року