Перекласти (Translate)

24 квітня 2019

РУКИ ГЕТЬ ВІД АРМІЇ, ЗЕЛЕНА ШМАРКЛЯ!

РУКИ ГЕТЬ ВІД АРМІЇ, ЗЕЛЕНА ШМАРКЛЯ!


Тут нова "адміністрація" Зе Голобородька вже анонсувала "правдиву історію" котлів Дебальцевого та Іловайська (серпень 2014) і "посадку винних".


Мало того, що у військовому розумінні там геть не було котлів: наші частини уникали оперативного оточення противником (Росія вже ввела свою армію на нашу територію!) і тому за наказом Генштабу відходили на безпечні позиції, як то робили всі армії світу в усі часи й усіх народів.


Тут передбачаю "правдиву" історію "котлів і зради" від Корбана і його каломийської ПриватКоМанди, коли без дозволу ЗСУ Корбан, тодішній фактичний керівник Дніпропетровської ОДА (Беня постійно жив у Женеві, хоча був головою ОДА), так от, Корбан провівши у серпні 2014 в ОДА нараду, погрозми, тиском, обіцянкою великої платні, погнав без належної розвідки добровольців з добробатів на повернення назад Іловайська, маючи намір відрейдерити собі тамтешні підприємства. Бо коли б Армія зайшла, то владу було б передано державним установам, Нацгвардії та МВС. А добробати ніби були "позазаконними", підпорядкованими Корбану озброєними батальйонами.


Коли у Іловайську загинуло багато добровольців, місто взято не було і корбанську дурно-злочинну авантюру було розкрито всім, то Корбан і Філатов (тодішній заступник голови ОЛА, нині міський голова міста Дніпро, що стане Січеславом) звинуватили у цій поразці Ляшка (тод, і нині, Ляшко був народним депутатом) і Армію! Ляшко, мовляв, заздалегідь розкрив плани, що їх прийнято було на корбанській нараді, а Армія, мовляв, зграя боягузів, панікерів, дизертирів, під орудою нездар з Генштабу, провалила наступ...


Ах, ви ж, гниди підколодні - Зеленські, Корбани, Філатови та всі Голобородьки з вашої смердючої зеленої команди! Армію намірилися спаплюжити, принизити і розчавити!?


Розчавимо ми вас як тарганів, щоб зелень чвиркнула з-під української підошви!


Руки геть від армії, Зелена Шмаркля!


24.04.2019