Перекласти (Translate)

05 січня 2016

ГЕНІЧЕСЬКИЙ ГАЗ (Розвінчання москальської брехні)

ГЕНІЧЕСЬКИЙ ГАЗ
(Розвінчання москальської брехні)

Тема "Путін дав газ змерзлій Україні з гуманітарних міркувань" - це інформаційна спецоперація москалів. Розрахована, до речі, на бидловату. Ще б пак! Україна не надає електрики до замерзаючого Криму, але "гуманітарна" Росія така добра, що замерзаючій Україні дала газ! Гарна картинка для російського бидла, а також для П'ятої тупої (чи ворожо-розумної) колони в Україні!

Насправді все з точністю до навпаки! Росія не дала, не дає і не даватиме нам газу! Така її падлюча вдача - цієї падлючої Росії, з її падлючим президентом Путіном.

Я проаналізував повідомлення з відкритих джерел, як ворожих, так і дружніх (наших), і побачив що відбувається насправді.

1. Місто Генічеськ (Україна) завжди постачалося, як до, так і після окупації Криму Росією, українським газом.
2. Цей газ видобувався і досі видобувається Стрілковим газовим родовищем на Арабатській стрілці, яке (Стрілкове газородовище) перебувало і нині перебуває на території, що її контролює Україна.
3. Але зберігати цей український газ, який добувається Україною на своїй території, можна лише у підземному сховищі Глібовському на території окупованого Росією Криму. Саме туди весь час, як до, так і після окупації Криму (але до червня 2015 року) закачувався український газ. Такі технічні умови (труби і т.д., адже ніхто ж раніше не думав, що Крим окупують!). Місто Генічеськ фізично не приєднане до інших ділянок газотранспортної мережі материкової України, тільки до Глібовського газосховища, що розташоване на окупованій Росією українській території.
4. Український газ, що видобувається на українській (неокупованій) території, постачається до неокупованого міста Генічеська та ближніх сільських районів, Херсонська область України, щоразу після видобутку. Але улітку через мале споживання газу трапляються надлишки видобутого газу. Саме ці надлишки закачувалися завжди до окупації, і навіть після окупації, до Глібовського газосховища, яке нині перебуває на окупованій території Криму. Нагадаю, що іншого способу зберегти видобутий газ, ніж у Глібовському газосховищі, технічно і фізично не було і немає.
5. У червні 2015 року окупаційна влада Криму відмовилася приймати до Глібовського газосховища надлишки українського газу, який добувався на українській неокупованій території. Але у Глібовському газосховищі, яке розташоване на окупованій території був і є український газ, який добувається тільки на українській неокупованій території. Там наш, український, газ!
6. Цей наш, український, газ відбирає окупований Крим для своїх потреб (не знаю як там іде розрахунок Росією (Кримом) за цей газ з Україною, то інша тема). А також із Глібовського газосховища завжди брався газ для Генічеська й прилеглих сільських районів за потреби, як це стало потрібним нинішнього холодного січня 2016 року.
7. Наш, український, газ, добутий на нашій, неокупованій, території - пішов до Генічеська з окупованого Глібовського газосховища, як це й відбувалося завжди. Але Росія заявляє, що лише за доброї, "гуманітарної" вдачі її царка-президента Путіна "російський" газ надано "замерзаючій Україні"!.. От, мовляв, хохли, дивіться які ми добрі!..
8. Зрозуміло, що цей ворожий москальський інформаційний мислевірус таки вразив деякі патріотично-кволі душі окремих українських громадян. Але для розумного, а головне - патріотичного, громадянина Росія зайвий раз показала свою падлючу, паскудну, ворожу Українській державі вдачу!
9. Москальське паскудство розвінчала Україна одним реченням з повідомлення української компанії "Нафтогаз": "Нестача газу у Генічеську сталася через те, що з 1 січня 2016 року окупаційна влада АР Крим протягом чотирьох діб блокувала херсонський газ, що зберігається у підземному сховищі Глібовському на території Криму".

Іще раз хочу повторити бидловаті: Росія БЛОКУВАЛА український газ, НЕ ДАВАЛА Генічеську газ ПІД ЧАС СИЛЬНИХ МОРОЗІВ (до мінус 15 і сильніших морозів!), а через чотири доби таки дала нам наш, український, газ, але під соусом "російської гуманнности"!..

Іще раз повторюю: причина замерзання геніченців - тільки Росія!

Добре, що нинішня українська влада вже навчилася швидко реагувати і спростовувати російську смердючу брехню!

05 січня 2016 року