Перекласти (Translate)

11 вересня 2017

ТУПИЙ ЗАКОМПЛЕКСОВАНИЙ АНТИДЕРЖАВНИЙ УЙОБОК

ТУПИЙ ЗАКОМПЛЕКСОВАНИЙ АНТИДЕРЖАВНИЙ УЙОБОК

Знаєте, а Сталін відправляв до ГУЛАГів та розстрілював навіть Героїв Радянського Союзу. За вчинені ними злочини. Конкретні злочини. У тім числі за ідеологічні, політичні злочини. Злочини проти держави. Тодішньої держави. І якщо тодішня держава вважала, що заперечення провідної ролі комуністичної партії та її керманича Сталіна було злочином, то ув'язнення Героя Союзу було законним! Так, з нинішньої точки зору і моралі то було несправедливо. Але - законно!!

Це я до чого?
Віталія Уманця я знаю із Фейсбука з кінця 2013 року. Я сам став бложити у Фейсбуці з 2013 року. Якраз, коли на Майдані беркут побив студентів (30.11.2013), я став постійно читати Фейсбук і дописувати в нього. І от я побачив статті активіста Віталія Уманця. Тепер він має майже 44 тисячі читачів. Тоді ще набагато менше. Отож, я був згоден з його статтями. І кинув йому запит Фейсбук-дружби. Віталій у звістярі спитав причину. Я відповів, що згоден з його дописами. "Ласкаво просимо на борт!", - відписав Віталій, - "Перевіряв чи ви не бот, яких тут море розвелося". Отак я став Фейсбук-дружити з Уманцем. Щоправда, згодом - може, через рік - він мене видалив із друзів. Та то пусте!

Коли я у своїх статтях "мочив" ПриватКоманду Коломойського, я став "антисемітом" і втратив безліч Фейсбук-друзів, ги. Коли я глузував з дитячих Ярошевих вибриків (ще коли його не вигнали з Правого Сектора), я став "лляти воду на млин Москви", ги. Коли я писав про "новітніх ветеранів ВОВ" Корбана й Філатова, цих "єдінствєннихъ спасітєлєй Днєпра і Атєчєства", мене затаврували як антиукраїнця, ги.

Історія беззаперечно довела мою правоту! Все, що я писав, - збулося! Чому усе, що я пишу, - правдиве і збувається? Тому, що я мислю державними, я мислю національними категоріями! Тому, що я - націоналіст, державник!

Здається, треба вже "мочити" й Уманця, цього "Героя-від-Майдану". І я знаю, що не більш ніж за два роки моє "мочилово" визнає суспільство і... сам Уманець!

Назвати воюючого Президента-державника своєї Держави "тупим закомплексованим уйобком" (©Віталій Уманець)??!!... Це говорить активіст Автомайдану?!.. Таке вивергає блогер, що має трохи не півсотні тисяч читачів?!.. Уманець, ти не лише свиняче хамло, але й тупий баран!

Ну, от дивіться.
Саакашвілі подав неправдиві документи для громадянства України, приховав, що має проти себе кримінальні справи в Грузії. За нашим законом за таке ти громадянства позбуваєшся. Як, до речі, і в Америці. А там ще й депортують на справжню батьківщину. "Наш" же Міха поїхав з України самостійно. Порошенко  - за законом! - позбавляє Міху громадянства. ...Дике виття тупого стада! А чому? Бо барани! Не мислять уманці віталії державно! Не допре вівці й козі, що Саак перетворився на "консерву та корисну ідіоту від Хуйла"!
Тепер Семенченко з його блох-адою. Як це все пояснював Семен? Припинити "торгівлю на крові", визволити полонених і заручників, знищити економіку "ЛНР-ДНР" і т.п. Результат? А чи була "торгівля на крові"? Чи визволив Семенченко хоч одного заручника? (Насправді, як писала Ірина Геращенко, заступниця голови Верховної Ради, блокада ускладнила звільнення вже за готовими списками, українці-бранці досі в неволі...). Також в ОРДЛО "націоналізовано" українські підприємства. Тепер вони не сплачують податків у наш бюджет (до блокади сплачували). Тепер ті заводи ріжуть на брухт... Ну, що, семенченки та уманці, доблохадилися, суки?!

А я ж писав - читати треба було, дУрні! - що я теж за блокаду, але її має здійснювати держава, а не блохери Фейсбучика! Тому, що у Держави більше інформації й можливостей. Тому, що Держава здійснює Політику, а не ліниво клацає тоненьким пальчиком під сьорбання охололої кави, лежачи на диванчику, статтейки про "торгівлю на крові"!

Ну, був би Уманець самотнім блогером, або з трьома десятків читачів, - я б тільки посміявся б з нього. Але ця хохло-гнида має вплив на понад сорок тисяч ідіотів, котрі вже киплять люттю на "баригу", "рошени-липецьки" та "будем бить Хуйло и ПороХуйло одновременно!" ("Всё к этому идёт" ©Віталій Уманець)!!

Який же ти, Віталію, уйобок! Тупий, закомплексований, смердючий хохло-смерд!

На світлинах:
Уманець, як явище хохляцтва й хохло-бидла. Також надаю деякі коментарі під його дописом. Але до Уманця та уманців це дійде надто пізно...

03 вересня 2017 року








РОЗУМ ЗРАДОФІЛІВ

РОЗУМ ЗРАДОФІЛІВ



КРИВИЙ ПРАПОР НАД КРЕМЛЕМ ))

КРИВИЙ ПРАПОР НАД КРЕМЛЕМ ))

Богдан Карпенко - іще той дотепник! Ну, як нам розвінчати всіх цих зрадойобів, які усім вже в печінках? Тільки гумором і глузами!

Я реготав, коли Богдан уїдливо спророчив, що дурбецалам-зрадойобам навіть Прапор України над Кремлем висітиме не так, як треба, - криво і нерівно!

:-)

Богдан Карпенко, 02 вересня 2017 року, Фейсбук:

"Оце почав закидувати у твітер фотографії шкіл, доріг, дитячих садочків, що відкрились. То ше треба вміти: одному трава недостатньо зелена біля нової школи, іншому новий автобус не тої моделі, третій побачив на фото нового монітору у новому класі нової школи якогось російського мішку і зрада, то їжа по стандартам НАТО - показуха.. йой.. я шо хтів сказати товариству, котрому і Прапор України над кремлем буде криво висіти:

Любі мої любителі негативу! Богдана Карпенка ви таки втомили, тому він переборов лінь, і додав собі у закладки сайти ВСІХ наших ОДА, і тепер, щоденно, буде моніторити абсолютно всі новини в областях, і закидувати вас повідомленнями у твітері про відкриті школи, дороги, лікарні, садочки, заводи - масово, а ще закликати інших то робити, так, шоб на цей раз втомились вже ви під кожним повідомленням нову зраду видумувати. Всьо. На связі".

02 вересня 2017 року

СТРАШНА УКРАІНСКАЯ НОЧЬ (~©Пушкін)

СТРАШНА УКРАІНСКАЯ НОЧЬ (~©Пушкін)

НОВЕ ПІДПРИЄМСТВО ІДІОТІВ

НОВЕ ПІДПРИЄМСТВО ІДІОТІВ

В Україні нещодавно, мабуть, відкрито новий завод механічних птахів. "Мотор сич" називається завод. Але мені чомусь здається, що цей завод очолює зграя не птахів, а зграя ідіотів!

На 26-му році Незалежности, повторюю, на двадцять шостому (!) році Незалежности іще існують ідіоти, котрі "как-то по-дебільному" (©Добкін) пишуть назву підприємства!

Ідіоти, дУрні запорєбрікові! Сич - це рід птахів родини совових! А ваш завод названо на честь Січі-на-Запоріжжі - Запорозької Січі! Тому слід писати Мотор-Січ!

Отакі дебіли з міста Запоріжжя, що писали - й досі пишуть! - Мотор-Сич, і принесли на нашу землю цю війну! Бо баранам цим все одно: "какая разніца какой ізік, і так поймут"...

На світлинах:

Мотор-Сич і просто сич.

01 вересня 2017 року


ЧУДОВА НАЗВА!

ЧУДОВА НАЗВА!

Ось, зазнімкував табличку на маршрутній зупинці. Чудова назва! Вулиця Магдебурзького права - це краще від вулиці Гопнер, що була раніше. Ну, прізвище Гопнер нам розкриває ту саму "5 графу" цієї комуністичної - на той час це дорівнювало "5-графній національності", ги - діячки.

Особливо мене радує, що за 50 метрів від зупинки тимчасово ще стоїть 20-поверхова Менора. Радує не Менора. І не те, що Менора стоїть, нехай і тимчасово. Радує, що Менора стояла на вулиці Гопнер, а тепер - на вулиці Магдебурзького права. "П'ятиграфам" не вдалося зберегти пам'ять своєї "комуно-п'ятиграфки", ги.

Довідково (дещо з Вікіпедії):

1. Гопнер Серафима Іллівна (1880-1966). Членка Компартії з 1903 року. Народилася у Херсоні у сім'ї приватного дрібного торговця (торговця, ги-ги). Але пристосувалася і до комуністів. Була членкою ЦК Компартії України до 2 Світової війни. Українці і тоді скрізь обирали коломойських з корбанами, от хохли! Була делегаткою всіх семи конгресів Комінтерну. З 1945 - науковий співробітник Інституту марксизму-ленінізму. Геройка Соцпраці. Два ордени Леніна і медаль.

2. Магдебурзьке право - одна з найпоширеніших правових систем міського самоврядування за середньовіччя. Теперішні усі ідеї й практики місцевого самоврядування в усьому світі, в основу яких покладено невтручання центральної влади до місцевих питань та обрання громадами своїх керівників, випливають історично з Магдебурзького права.

На світлині:

Зупинка "Вулиця Магдебурзького права", 43 маршрутка, м. Дніпро (майбутній Січеслав).

Знімкував 17 серпня 2017 року Андрій Якименко.

01 вересня 2017 року

НАЦІОНАЛЬНА ПОРОЖНЕЧА СІЧЕСЛАВА

НАЦІОНАЛЬНА ПОРОЖНЕЧА СІЧЕСЛАВА

Тільки національно мисляча людина не побачить в Січеславі українства. Українства в Січеславі не існує. Навіть те, що Дніпропетровськ перейменовано було не на Січеслав, як вимагало українство, нова історична епоха та національне мислення, а на денисенко-корбансько-філатівський покруч Днєпр, навіть це уже підтверджує відсутність українства в Січеславі.

На кожнім розі, на кожнім кроці бачу три суспільні та ідеологічні сили Січеслава: Zhydy*, Москальство і третя "сила" - нульове, а то й від'ємне Українство, отож якого не існує.

На силі нині почуваються Zhydy. Це - Корбан, що "лікується" в Ізраїлі після засудження нашим судом за злочин проти держслужбовця Рудика, Філатов - голова міський, - zhyдівський прихвостень, лакиза, і Денисенко-посіпака у zhyдів, котрий позірним українством, мовою, статтями, виступами тощо прикриває українством оборудки міського Zhyдівства.

Друга сила - це Загід Краснов. Це - Москальство, 100 відсотків! "Дєнь Пабєди 9 Мая", "вєтєрани ВОВ" з падаркамі (а УПА не мала ветеранів?!), російська мова, нерозуміння Українців - це Краснов.

Отож, насправді в Січеславі б'ються Корбан і Краснов. Zhydy і Москалі. А українці перебувають у двох цих таборах, і в третьому - Національному, мізерному, що сходить на нема.

Українців не вважають силою обидва ці бійці - і Корбан, і Краснов. Найкраще справи йдуть у Корбана. На кожнім кроці є його мочилово Краснова. Ось, і плакатик до Дня знань Zhydy глузливо розмістили.

На світлинах:
Так, логотип Красновської партії "Громадська сила" взято в американської якоїсь школи, яка - ця школа - і не відає про плагіят. Але ж команда Корбана працює на відмінно! Так умокнути Москалів на святі їхнім писком у лайно!

* змушений вдаватися до такого шифрування, щоб Zhydy не видалили допис, ги. Застосовано сучасну транслітерацію кирилівки в латиницю (Правила транслітерації затверджено Кабміном, Ґуґл в поміч!).

01 вересня 2017 року

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!

Саакашвілі за допомогою хохляцького бидла, не показавши на прикордонному контролі свого паспорта, прорвався на територію України...

Народний депутат України Ігор Мосійчук спересердя вигукнув у дописі: Чим цей прорив крізь український кордон відрізняється від прориву на сході України у 2014 році російськими військами?!

Відповідаю: Нічим!
Саакашвілі та увесь той свинячий натовп, який йому допомагав, є порушниками кордону і підлягають розстрілу! Їх треба було вбити на місці перетину!

Звісно, цього ніхто не зробить. Не та епоха в Україні. Заходом і США буде осуджено "розправу" з цими порушниками, на жаль.

Але громадянської війни не буде!
Ви чуєте, ви - хохло-стадо малоросів?! Тому, що ви - тупі вівці й барани, оплачувані із Кремля!

Чи давно ви рвали собі пельки за "Провідника" Яроша, за Корбана і Коломойського, за "Надєньку-надію-України" Савченко, колись - за Юлю Тимошенко?!

Вашого чергового "вождя" буде депортовано до Грузії. Поїдете за ним? Передрікаю - ні. Тому, що ви, смердюче стадо, будете шукати серед нас собі нову ікону, щоб молитися на неї й клясти Справжню Українську Владу!

Ми не дозволимо вам, суки, повторити 1917-1920 рік!!
Громадянської війни, яку ви кличете, не буде!
Ви ще не бачили як гнівається Нація!!
Ваше місце, стадо баранів, - у хліві!
Отуди ми вас і заженемо!

На світлинах:
Саакашвілі під час Трояндової революції у Грузії 2003 року. Допис Мосійчука.

З Вікіпедії:

"Троя́ндова револю́ція (груз. ვარდების რევოლუცია - "вардебіс революція") - мирна революція у Грузії, що у 2003 році змусила піти у відставку президента Едуарда Шеварднадзе.

Ключовою датою революції стає 22 листопада 2003 року, коли мітингувальники захопили будинок парламенту саме тоді, коли там відбувалося перше засідання парламенту. Президент з охороною змушений був залишити засідання.

Наступного дня відбулася зустріч тодішнього президента Грузії Едуарда Шеварднадзе з очільниками опозиції - Міхаїлом Саакашвілі та Зурабом Жванією. По зустрічі Шеварднадзе оголосив про свою відставку та залишив країну. Учасники й організатори "Революції троянд" святкували перемогу, а на дострокових президентських виборах, проведених 4 січня 2004 року, переміг Міхаїл Саакашвілі."

Я бачив кадри твого входження в парламент Грузії, Міхо. Як я тебе тоді підтримував!

Але повтору в Україні Революції Троянд - не буде!!
Тепер ти - ворог Нації, Саакашвілі!
Смерть ворогам!

10 вересня 2017 року