Перекласти (Translate)

11 вересня 2017

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!

ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ НЕ БУДЕ!

Саакашвілі за допомогою хохляцького бидла, не показавши на прикордонному контролі свого паспорта, прорвався на територію України...

Народний депутат України Ігор Мосійчук спересердя вигукнув у дописі: Чим цей прорив крізь український кордон відрізняється від прориву на сході України у 2014 році російськими військами?!

Відповідаю: Нічим!
Саакашвілі та увесь той свинячий натовп, який йому допомагав, є порушниками кордону і підлягають розстрілу! Їх треба було вбити на місці перетину!

Звісно, цього ніхто не зробить. Не та епоха в Україні. Заходом і США буде осуджено "розправу" з цими порушниками, на жаль.

Але громадянської війни не буде!
Ви чуєте, ви - хохло-стадо малоросів?! Тому, що ви - тупі вівці й барани, оплачувані із Кремля!

Чи давно ви рвали собі пельки за "Провідника" Яроша, за Корбана і Коломойського, за "Надєньку-надію-України" Савченко, колись - за Юлю Тимошенко?!

Вашого чергового "вождя" буде депортовано до Грузії. Поїдете за ним? Передрікаю - ні. Тому, що ви, смердюче стадо, будете шукати серед нас собі нову ікону, щоб молитися на неї й клясти Справжню Українську Владу!

Ми не дозволимо вам, суки, повторити 1917-1920 рік!!
Громадянської війни, яку ви кличете, не буде!
Ви ще не бачили як гнівається Нація!!
Ваше місце, стадо баранів, - у хліві!
Отуди ми вас і заженемо!

На світлинах:
Саакашвілі під час Трояндової революції у Грузії 2003 року. Допис Мосійчука.

З Вікіпедії:

"Троя́ндова револю́ція (груз. ვარდების რევოლუცია - "вардебіс революція") - мирна революція у Грузії, що у 2003 році змусила піти у відставку президента Едуарда Шеварднадзе.

Ключовою датою революції стає 22 листопада 2003 року, коли мітингувальники захопили будинок парламенту саме тоді, коли там відбувалося перше засідання парламенту. Президент з охороною змушений був залишити засідання.

Наступного дня відбулася зустріч тодішнього президента Грузії Едуарда Шеварднадзе з очільниками опозиції - Міхаїлом Саакашвілі та Зурабом Жванією. По зустрічі Шеварднадзе оголосив про свою відставку та залишив країну. Учасники й організатори "Революції троянд" святкували перемогу, а на дострокових президентських виборах, проведених 4 січня 2004 року, переміг Міхаїл Саакашвілі."

Я бачив кадри твого входження в парламент Грузії, Міхо. Як я тебе тоді підтримував!

Але повтору в Україні Революції Троянд - не буде!!
Тепер ти - ворог Нації, Саакашвілі!
Смерть ворогам!

10 вересня 2017 року