Перекласти (Translate)

11 вересня 2017

КРИВИЙ ПРАПОР НАД КРЕМЛЕМ ))

КРИВИЙ ПРАПОР НАД КРЕМЛЕМ ))

Богдан Карпенко - іще той дотепник! Ну, як нам розвінчати всіх цих зрадойобів, які усім вже в печінках? Тільки гумором і глузами!

Я реготав, коли Богдан уїдливо спророчив, що дурбецалам-зрадойобам навіть Прапор України над Кремлем висітиме не так, як треба, - криво і нерівно!

:-)

Богдан Карпенко, 02 вересня 2017 року, Фейсбук:

"Оце почав закидувати у твітер фотографії шкіл, доріг, дитячих садочків, що відкрились. То ше треба вміти: одному трава недостатньо зелена біля нової школи, іншому новий автобус не тої моделі, третій побачив на фото нового монітору у новому класі нової школи якогось російського мішку і зрада, то їжа по стандартам НАТО - показуха.. йой.. я шо хтів сказати товариству, котрому і Прапор України над кремлем буде криво висіти:

Любі мої любителі негативу! Богдана Карпенка ви таки втомили, тому він переборов лінь, і додав собі у закладки сайти ВСІХ наших ОДА, і тепер, щоденно, буде моніторити абсолютно всі новини в областях, і закидувати вас повідомленнями у твітері про відкриті школи, дороги, лікарні, садочки, заводи - масово, а ще закликати інших то робити, так, шоб на цей раз втомились вже ви під кожним повідомленням нову зраду видумувати. Всьо. На связі".

02 вересня 2017 року