Перекласти (Translate)

24 липня 2018

ПРОРОЦТВО ПО АНДРІЮ ДЕНИСЕНКУ

ПРОРОЦТВО ПО АНДРІЮ ДЕНИСЕНКУ

Андрій Денисенко - відомий громадський активіст у місті Дніпро (у майбутньому буде перейменовано на місто Січеслав). Тобто, він був громадським активістом. Нині він - народний депутат України, обраний у 26 виборчому окрузі міста Дніпропетровська на позачергових виборах парламенту 26 жовтня 2014 року. Позачергові вибори відбулися саме після перемоги у лютому 2014 року Майдану і Революції гідности.

Так от, Денисенка я вважав десь до 2012 року національним діячем тодішнього Дніпропетровська. Тому, що після занепаду на початку 2000-х років ДСУ (політична партія "Державна Самостійність України"), коли самозакоханий голова партії киянин Роман Коваль завалив партійну роботу, зрадив своїх однопартійців і не став перереєстровувати партію, хоча новий закон це зобов'язував зробити, що призвело до ліквідації ДСУ рішенням Верховного Суду України, отже після занепаду ДСУ, яку я очолював у Дніпропетровській області, більше не було у Дніпропетровську і Дніпропетровській області національних діячів. Я був останній.

Я говорю саме про політиків і діячів національного мислення, не про патріотичних активістів, яких завжди багато в Україні. От і Денисенко був патріотичним активістом-діячем місцевого масштабу, бо розмовляв, давав інтерв'ю тощо українською мовою, говорив про Україну як самодостатню державу, без Росії, тощо. Був уже після мене. А чому був тільки патріотичним діячем, а не національним? А тому, що сам Денисенко себе не вважав національним, а лише українським патріотичним діячем!

Десь, здається, у 2012 році ми домовилися з Андрієм Денисенком зустрітися у кав'ярні у Дніпропетровську і поговорити на політичні теми і, можливо, про співпрацю. Зустрілися, поговорили. І саме тоді я зрозумів, що Денисенко - не національний діяч, а тільки українсько-патріотичний. Андрій Денисенко тоді ще був помічником Олега Тягнибока, голови партії "Свобода". На той час Свобода була чи не єдиною національною партією України, що бачила проблеми держави і знала як їх вирішити. Ото якби українці завжди обирали Свободу, яка б не допустила розвалу армії, не допустила б здачі ядерної зброї, то й цієї українсько-російської війни не було б...

Коли під час нашої розмови Денисенко спитав мене чому з початку 2000-х років моя до того надто активна політична  і публічна діяльність різко впала, я сказав, що через телепня і партійного зрадника Романа Коваля, який фактично розвалив таку націоналістичну партію ДСУ (нині можна було би привести як аналогію Свободу, а ще раніше як УНА-УНСО), вже не бачу організації національного мислення, щоби продовжувати публічну діяльність. Крім того, кажу, пане Андрію Денисенко, національне пророцтво надається Провидінням, Духом, Нацією-богом ніби зверху. От був Донцов, потім націоналісти і Бандера, потім дисиденти, потім Чорновіл, потім Роман Коваль із ДСУ, а коли Коваль зруйнував партію, то національним пророком став Андрій Якименко. Так, масштаб діяльности моєї не виходив за Дніпропетровську область, але ж і Мухаммад, пророк Аллага, засновник релігії Іслам і керівник новоутвореної держави, що згодом стала світовою потугою Арабським халіфатом, колись був відомий тільки в межах Аравійського півострова. Отак і я, моє національне пророцтво політичними обставинами, тупістю бидлячого населення, яке не обирало мене депутатом, або тимчасово призупинено, або національне пророцтво передано вже іншим людям, якщо говорити про територію области. Божий перст, кажу, вказав на інших! От я тепер вважаю (це тоді, у 2012 році), що національні ідеї, які є ширшими за просто патріотичні, які є глибші, глобальніші за звичайний патріотизм, у межах України тепер пророчить Олег Тягнибок, а в області я таким вважаю вас, пане Денисенко, ви тепер репрезентуєте українство в місті й області.

І Андрій Денисенко... навіть не второпав мною сказаного!! Я це вмить уловив у його потухлому погляді, у виразі денисенкового обличчя, яке ніби промовляло "Що ти тут, Якименко, верзеш якусь дурню і нісенітницю?", у денисенковій фразі "Та який там Тягнибок! То не те, яке пророцтво? Треба шукати інших можливостей у політиці!" (до речі, згодом я побачив, як Денисенко знайшов "інших можливостей" у жидів...). І я ще тоді, у 2012 році, вмить зрозумів, що українських патріотів у Дніпропетровську, області і в Україні багато, а от національно мислячих - майже нема... І Денисенко як націоналіст для мене втратив інтерес, я вже не став його вважати націоналістом, тільки українським патріотом. Такі денисенки будуть розмовляти українською мовою, будуть одягати вишиванку, будуть добиватися, умовно кажучи, ремонту каналізації і водогону, але ніколи не допруть глобальної проблеми України. Як приклад нині діяча, який глобально мислить і будує Україну є президент Порошенко.

І моє уявлення про Денисенка тільки підтвердилося з часом. Оці його братання й дружба з Коломойським, Корбаном, Філатовим (2014-2016 роки до цілком прогнозованого розриву), його робота на жидо-партію Укроп (бо фінансується партія Коломойським), його законопроєкт про перейменування Дніпропетровська не на Січеслав, а у Дніпро - тільки підтвердили мою оцінку Денисенка, що він хоча і патріот, але не мислить національними категоріями!

І от нині ще один тому доказ. Набрид Денисенко корбанам-філатовим-жидам. І вони тепер на денисенків 26-й виборчий округ пруть свого "неґоя" Ґєльфєра (це той блазень, керівник Театру КВН ДГУ). А Денисенко ж - ґой! Говорив я тобі, Андрію Денисенко, ще тоді, у 2012 році, щоб не мав ти жодних справ з жидами, не послухався мене... А жидам тільки дозволь на килимку поспати в хаті, то  лишишся і обійстя! Бо українці м'якші і довірливіші за жидів, різна вдача наша й їхня!..

І от я знов пророчу Денисенкові. 26 червня 2018 року я написав Андрію Денисенку текстівку (sms):
«Моє вітання! 1. по 26 округу Дніпра у 2019 матимете потужну жидівську протидію і жидокандидата. 2. в Укропі-жидопартії вам нічого не світить. 3. ставайте на рейки БПП, НФ, Свободи чи іншої патріотичної партії і починайте працювати на 2019 рік уже зараз. Або хоча б створюйте міську "партію", локальну (якої у місті ви не маєте і не мали). Тоді на щось можете розраховувати на Виборах-2019. Слава Україні! Андрій Якименко».

І Денисенко відповів... нічим! Не знаю я що там задумав Денисенко. Я думаю, він хоче знову йти на вибори. Але йому на перешкоді - жид. З грошима, з потужною медійною підтримкою. І я кажу: нам, українцям, треба Денисенкові допомогти! Бо якщо Андрій Денисенко не піде на вибори в своєму окрузі номер 26, не розірве з жидо-партією Укроп, тоді моє пророцтво щодо нього стане правдою життя!

На світлині:
Текстівка (sms) Андрія Якименка до Андрія Денисенка, 26.06.2018.

24.07.2018, ©Андрій Якименко