Перекласти (Translate)

03 липня 2016

МАРИК - ЦЕ УКРАЇНА!

МАРИК - ЦЕ УКРАЇНА!

Марик - це місто Маріупіль, Донецька область. У Марику я був у свого двоюрідного брата Сергія Сімцова у квітні 2015 року.

Ось, світлини біля міського парку відпочинку. П'єдестал товаріща Леніна. Колишній. І п'єдестал, і Ленін. Леніна уже немає. Марик в Україні буде вічно!

На світлинах:
Написи "Марик Украина", "ПТН ПНХ", "Украина", Андрій Якименко на п'єдесталі та у парку. 25 квітня 2015 року. Донецька область. Маріупіль.

29 червня 2016 року

НУ, ТУПИ-И-И-И-Й!

НУ, ТУПИ-И-И-И-Й!

Зоя Красовська, блогер інтернет-видання "Дніпроград", у статті за 16 травня 2016 року навела чимало випадків обмеження прав журналістів на отримання інформації - а отже, наших з вами прав - з боку міської влади Січеслава (ну, не вимовляє мій язик москальсько-філатового Днєпр!..).

"В міськраді в цей час спілкування із журналістами стає формальнішим. Чиновники дозволяють собі зневажливі випади на адресу ЗМІ. Доходить навіть до звинувачення ЗМІ у поширенні "брехливої" інформації - хоча джерелом її є документ, розміщений на офіційному сайті міської ради. Тобто керівництво міськради виглядає, як той Задорнов зі своєю коронною фразою "Ну тупиииє". В самому журналістському середовищі теж дискусія. Одні вважають таку поведінку приводом для реакції, інші схиляються до тези: "Дайте владі працювати". Обурення щодо намагань "закрити" від преси засідання виконкому, публічні за законом, виправдовують тим, що за минулого скликання ради журналістів ці заходи взагалі не цікавили"
(http://dniprograd.org/blogs/315#sthash.NObhCABX.dpuf).

Зрозуміло, що те, чого собі не може дозволити журналістка Красовська, може і навіть зобов'язаний собі дозволити ідеолог і юрист Якименко.

Зоя Красовська пише (виділено мною): «КЕРІВНИЦТВО МІСЬКРАДИ виглядає, як той Задорнов зі своєю фразою "Ну тупиииє".» Тільки не уточнила пані Красовська у статті, хто ж то за один - "керівництво міськради"...

Нам, юристам, добре відомо, що згідно із Законом "Про місцеве самоврядування в Україні": "міський голова є головною посадовою особою територіяльної громади... міста" (частина перша статті 12 Закону). Ця головна посадова особа "очолює виконавчий комітет відповідної... міської ради, головує на її засіданнях" (частина третя статті 12 Закону).

Хіба не ясно, що керівництвом міської ради є міський голова? Мої опоненти нехай зі мною не погодяться, нехай гарячкувато заперечують, мені до того байдуже. Нехай спробують заперечити норми Закону!
:)

Нехай мої опоненти також спробують заперечити, що міський голова Січеслава (удруге кажу: не вимовляє мій язик москальсько-філатового Днєпр!) є Боріс Філатов, багатьом відомий як журналіст, адвокат, космонавт, підприємець (люди подейкують - рейдер), приватівець, укропівець, спасітєль Днєпра і Отєчєства і прочая, і прочая...

Нехай мої опоненти спробують також заперечити, що блогерка Красовська геть нічого не втратила б з огляду на правдивість свого допису, якби внесла малюсіньку поправку в текст:
"...Ну тупииий!".
:)

На світлині: Зі статті Зої Красовської.

13 червня 2016 року

МЕНСТРУАЛЬНИЙ СИНДРОМ

МЕНСТРУАЛЬНИЙ СИНДРОМ

Я здогадався! Вся справа у жіночій фізіології!

Ну, всім же відомо, що раз на місяць (ну, буває плюс-мінус кілька днів) у жінок настають, гм, критичні дні. З критичними днями настає синдром. Кардинальна зміна психіки і поведінки. Чоловікам це важко зрозуміти. Як і жінкам не втямити про чоловічий спермотоксикоз. На обиві теми є повно анекдотів.

Надія Савченко була категорично проти змін до Конституції. Але за місяць думку поміняла точно навпаки!

Яка "агентка ФСБ", "укурена" чи "зрадниця", панове!? Це звичайнісінький менструальний синдром!

А от чи передменструальний, чи постменструальний - я сказати не беруся. Медичної освіти я, на жаль, не маю...
:)

03 липня 2016 року

ЗАСРАНКА

ЗАСРАНКА

"Я очень надеялся, как и миллионы украинцев, что Надежда выйдет на волю и хорошенько даст просраться всем нашим политикам, но мы откровенно не ожидали, что она начнет вместо них это делать сама".

(Сєрґєй Поярков, блогер "Обозревателя", 24 червня 2016 року)

http://m.obozrevatel.com/blogs/78496-zdravstvujte-ya-vasha-tetya.htm

30 червня 2016 року