Перекласти (Translate)

23 квітня 2019

ХИТРОВИЇБ...ЗРОБЛЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ

ХИТРОВИЇБ...ЗРОБЛЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ


Ні, все ж таки які паскуди! Роками виливали бруд на президента Порошенка, розказували казочку темному бидлостаду малоросів про слугу народу, викинутому з покерного рукава бородатою ізраїльською бабушкою, а коли паяц, блазень, клоун і сопля став президентом, то тепер - "Допоможіть нам, ми не знаємо як керувати державою..."!!


Ця журноблядь Іванов на телеканалі топив проти Порошенка. Ну, то тепер топи, суко, проти Зеленського!


І головне - що, мабуть, цій шмаркатій зеленій цирковій команді, яку телепні-глядачі занесли у владні кабінети, все ж треба... допомогти!


Ну, я не можу уявити, що державники, спостерігаючи як циркова команда блазнів, валячи державність України - а вони валитимуть, бо мислять як кремлядські бляді та ще й не мають жодної уяви як працює державний механізм! - повторюю, не можу уявити, що державники махнуть рукою й будуть мовчки споглядати на руйнацію Держави!


...І все ж таки, я задихаюся від гніву! Які ж усе ж ці переможці хитровиїб...зроблені і мислять в унісон з ізраїльським вигнанцем Коломойським!!


А цей Ваня-журноблядь працює на каналі КалоМия Г+Г. Це той канал, якому на Подяці Порошенку (22.04.2019, Київ, Адміністрація Президента) народ кричав "Ганьба! Ганьба!!".


23.04.2019