Перекласти (Translate)

12 квітня 2016

ЗІ СВЯТОМ, БОРЮ!

ЗІ СВЯТОМ, БОРЮ!

Борю я полюбляю. Чесно! Тільки я маю на увазі не те, що хтось може подумати. Борю я полюбляю читати, коментувати, писати про нього, кпинити і глузувати з нього. От така в мене до Борі любов. Специфічна любов.

Так ця моя любов дістала Борю, що він спочатку підіслав до мене переговірника - свого колишнього студента, який згодом став його помічником, а тепер є Бориним заступником у Дніпропетровській міській раді, пана Санжару, який нині очолює Борину міську юридичну службу.

Санжару Боря мені підіслав, щоб умовити мене не писати про Борю. Це було ще на початку 2014 року. Потім Боря мені став погрожувати на мой сторінці у Фейсбуці. Потім мені відключено було всі коментарі. Останнім відгуком від Борі на Якименка був бан, який мені був присвятив цей Боря.

Як усі вже розуміють, посилення "репресій" на Якименка не справило ніяких вражень. Я продовжував "любити" Борю на своїх фейсбучних сторінках.

Боря - це Борис Альбертович Філатов. Він же Боря-адвокат, Боря-журналіст, Борька-стакан (ги!..), тепер - Боря-мер. Ну, іще одне наймення Борі - Боря-космонавт.

17 листопада 2013 року інтернет-видання Взгляд (vz.ua) писало: "В ноябре следующего года Борис Филатов полетит в космос. Днепропетровский предприниматель Борис Филатов станет первым украинским космическим туристом. Пять лет назад он за $200 тыс. купил билет на ракету, которая совершит суборбитальный полет."

Як усі вже здогадалися, у листопаді 2014 року Боря нікуди не полетів. І політика тут ні до чого. Як сам пізніше признався Боря, "американська бюрократія" причепилася до його здоров'я. Мені ж ввижається, що то здоров'я Борине і комплектація - ги! - не дозволяють Борі стати космонавтом.

Але, попри це, Боря полюбляє згадувати свої тренування в США для космічних туристів. Так він полюбляє згадувати як не став він космонавтом, що навіть посварився з Каденюком - українським першим космонавтом. Каденюка, мовляв, американці узяли тільки покататися у космос (ги). Тож нехай Каденюк не кпинить, мовляв, з Борі. Каденюк - хай буде космонавт, а Боря стане космо-туристом! На цьому спір між ними закінчився. Ги.

Еге, іще одне. Так Боря полюбляє свої мрії про нездійсненний Космос, що під час виборів міського голови Дніпропетровська показував студентам ролики своїх космічних тренувань. Ну, нехай ця молодь заздрить (бо не має $200 тисяч) і голосує за Філатова...

Отож, нехай Філатов і не був у Космосі. І вже навряд коли побуде. А все ж число 12-ть в квітні - свято Космонавтики. А отже - свято в космонавта Борі!

Зі святом, Бюрю-космонавт!

На світлині:
Боря-космонавт. НЕ в космосі, ги.

12 квітня 2016 року

МЕШКАНЦІ ВБИРАЛЬНІ

МЕШКАНЦІ ВБИРАЛЬНІ

За Юлю Тимошенко я голосував. Один-єдиний раз. Тоді, коли після юЩенка у 2010 році був один-єдиний вибір: або Юля, або Зек на президента. Зек, як усім відомо, переміг.

Тепер Юля вийшла з коаліції...

За Міхеїла Саакашвілі я писав позитивні статті. І навіть у моїй Фейсбук-стрічці можете знайти світлину "Грузино-козак!" - вдягнений у запорозький однострій Міхо з оселедцем на виголеній голові запрягає коня. Ну, на кшталт "жидо-бандера" (тому й грузино-козак). Мовляв, нам, українцям, усі народи помагають. Якраз тоді Міхо набув українського громадянства (а грузинське ти здав, Міхо?) та став головою Одеської ОДА.

І от минув час. Деякий. Недовгий. Якщо Юля завжди була Юля, То Міхо!.. Розчаровував що далі, то все більше! І от останній виступ про провадження Порошенком проросійської політики (??) та свідоме призначення на посади корупціонерів і російських агентів?!.

... Ну, Міхо, це вже занадто! Хочеш, щоб тебе і з України поперли, пожиратель галстуків?

Ні-і-і, мені здається, що СРАКАшвілі й тиМОШОНКА зі своїми ігрищами в їхню КАЛОліцію вже засиділися у вбиральні. Політичній. А то вже й зовсім там живуть!

12 квітня 2016 року