Перекласти (Translate)

09 листопада 2023

МИ ТЕБЕ НЕ ВІДПУСТИМО, ГНИДО!

МИ ТЕБЕ НЕ ВІДПУСТИМО, ГНИДО!

У Дніпрі-місті (це майбутній Січеслав) міський голова Боріска Філатов, знаний як Корбанів пахолок, жидівський лакиза і русскоє матюкальне рило, виділив колись 320 мільйонів гривень з міського бюджету на... дрони, автівки, допомогу ЗСУ (все закреслено), - на ремонт Успенської площі в центрі міста. Площа була нормальна, кілька років тому вже ремонтована. Але у 2023 році Філя знову виділяє на ремонт Успенської 144,5 мільйонів гривень...

Філатова спитали чемно так: "Навіщо?". "Ви - корисні ідіоти, комсюки, ви заїбали! Я звільняюсь!", - заверещав, як завжди то робив, Філатов.

Ну, у Дніпрі-місті ніхто Філатову не вірить. Не піде він з посади. Корбан, його друг, йому за це відріже яйця. Тому Філатов буде й далі розкрадати місто й українців.

Цікаво, що в коментарях ми бачимо єдину правду, яку роками я доводжу січеславцям:

«Певно "главний абщєствєннік" ще нову маріонетку не намалював, тому "солнцелікій" буде прикривати все те картаве шобло паразитів, доки не дозволять зйібатись з напизженим…»
(коментар не мій, якогось українця, що уміє мислити).

"Картаве шобло паразитів", тобто жиди Дніпрожидовська, можливо, і дозволять Філі "уїбатись" (©). Так ми Філатова не пустимо, аж поки він нам не звітує!

Ти даси нам звіт про все, Філатов!
Про ремонт моста, про недопуск урядовців перевірити тебе, про хабарі суддям і правоохоронцям, про рейдерські захоплення чужої власности, про автопаркування з платою тобі і Корбану в офшор, про матюки, приниження всіх українців міста, про протекцію картавим паразитам, про все звітуєш, наволоч паскудна!

Ми тебе не відпустимо, гнидо!
А після звіту отримаєш вольную - "на бочку пороху - нехай літає!" (©цар Грозний, к/ф "Іван Васильович міняє професію").

09.11.2023
©Андрій Якименко