Перекласти (Translate)

21 квітня 2020

РІК ПІСЛЯ ВИБОРІВ

РІК ПІСЛЯ ВИБОРІВ

Рік тому зебілоїдне бидло, радісно гигикаючи, з верещанням "Барррыґа!" не продовжили президентського мандата найкращому президентові України за час Незалежности Петрові Порошенку, обрали припиздента Зелю-пісюніста...

Пам'ятаю, як я 21.04.2019 вже проголосував за Порошенка, вийшов із зали для голосування (житловий масив Північний, місто Дніпро, майбутній Січеслав) і почав у коридорі знімкувати програми кандидатів Порошенка і Зеленського, що висіли на стінах, - так, собі на пам'ять. До портрета Порошенка підійшла молода сім'я, їм десь обом до 30 років, молодиця стала біля портрета, обернулася обличчям до об'єктива (її знімкував чоловік), відсунула убік до портрета ліву руку в кулаці з висторченим середнім пальцем (тобто, зробила Порошенкові американську дулю), чоловік клацнув фотоапарата, і вони, регочучи, пішли з виборчої дільниці геть. "Шкода, що таке бидло не можна розстріляти", - подумав з сумом я.

От мене тепер цікавить, якщо зараз запитати в цього чоловіка-барана та його вівці-дружини: "Ну, і як тобі, тварюко, президент Зеленський?!" - от цікаво чи згадають вони дулю Порошенку на виборчій дільниці?

Ось, мені сьогодні нагадали як я голосував "проти барижної влади", ги. Свого бюлетеня я зазнімкував у кабінці для голосування. Хоча на вході висіли грізні попередження не знімкувати у кабінках, я чхав на штрафи, я знімкував докази собі в архів і для Історії.

21.04.2020
©Андрій Якименко