Перекласти (Translate)

14 вересня 2017

РОЗМОВА З ПІДПРИЄМЦЕМ

РОЗМОВА З ПІДПРИЄМЦЕМ

Підприємці - то окремий суспільно-економічний клас людей. У будь-якій державі. За будь-яких епох. І це звичайна об'єктивна реальність. Це люди специфічного мислення. Причому, я говорю про фактичний стан речей, не надаючи якоїсь якісної (позитивної чи негативної) оцінки. От вони, ці підприємці, є такими, як є. І це ні добре, ні погано. От воно є і все. Так у природі.

Ось, моя розмова з підприємцем. Це було у коментарях, нижче мого викривального допису проти Саакашвілі. Підприємець був за Саакашвілі, я проти Саакашвілі.

Але говорили ми не про політику. Ну, на початку так, про політику і з'ясували обопільні політичні позиції. Але потім бесіда пішла у більш загально-філософічне русло.

І мені здається, що бесіда розкрила підприємців як клас! Це теж ні холодно, ні жарко. Просто - факт.

Пропоную прочитати.

Фейсбук, коментарі під дописом про хаос, що його збурює Саакашвілі, 14 вересня 2017 року:

Sergey Parasyk:
- Маленький вопрос для понимания ситуации Вы на госслужбе сейчас работаете ?

Андрій Якименко:
- Sergey  Parasyk, маленька відповідь для розуміння ВАМИ ситуації: це не має ніякого значення у цій моїй статті. :)

Sergey Parasyk:
- А я так думаю что имеет, не зря же говорят, что точка зрения зависит от точки сидения ;) я например предприниматель )

Андрій Якименко:
- А я, наприклад, націоналіст. І "точка сидіння" ніяк не впливає на розуміння що є антидержавною, антинаціональною дією. А закомплексованість підприємців мені добре відома. Чому вони закомплексовані і майже завжди виступають проти будь-якої влади? Тому, що раніше вони владі давали хабарі. От підсвідома ненависть і збереглася. До речі, не завжди хабарі вимагалися. От, просто підприємцями давалися і все тут! І цей менталітет зберігся досі... Хоча епоха, влада і т.д. - все змінилося! Але закомплексовані минулим досвідом, підприємці досі ненавидять свою ж владу!! Цікаво, що, обравши Саака президентом, вони наступного ж дня стануть ненавидіти і його!! Не допре підприємцям, що нинішня влада уже розірвала це коло! Розірвала свою ланку. А підприємницька спільнота (ні, не вся, а оце така, як ви) досі боїться розірвати свою ланку, свої ланцюги, що вас тримають з минулою епохою! Еге, і - до речі - я НЕ держслужбовець. Я просто патріотично і національно мисляча людина. Та навіть скажу просто: розумно і логічно мисляча людина. Я відповів і сподіваюся, що ви зрозуміли. :)

14 вересня 2017 року

ЗРАДОФІЛАМ (ТИМ, ХТО КЛИЧЕ РОСІЮ Й ''ДНР'')...

ЗРАДОФІЛАМ (ТИМ, ХТО КЛИЧЕ РОСІЮ Й ''ДНР'')...


СКАЗ

СКАЗ

СЕАНС ЕКЗОРЦИЗМУ

СЕАНС ЕКЗОРЦИЗМУ

"Екзорцизм - процедура вигнання бісів та інших надзвичайних істот з одержимої від них людини за допомогою молитви та певних ритуалів"
(Вікіпедія)

:)

14 вересня 2017 року

СПАЛИЛА ПЛАНИ, СУКА!... )))

СПАЛИЛА ПЛАНИ, СУКА!... )))

А НІХТО Й НЕ СУМНІВАВСЯ! ))

А НІХТО Й НЕ СУМНІВАВСЯ! ))

ШАХ І МАТ ВІД ПОРОШЕНКА

ШАХ І МАТ ВІД ПОРОШЕНКА

ДУРНИЙ СВЯЩЕНИК - ДУРНИЙ І КАПЕЛАН

ДУРНИЙ СВЯЩЕНИК - ДУРНИЙ І КАПЕЛАН

ЯК ЛІКУВАТИ ЗРАДОЙОБСТВО

ЯК ЛІКУВАТИ ЗРАДОЙОБСТВО

ПРО ОЛІГАРХІВ І БАРИГ

ПРО ОЛІГАРХІВ І БАРИГ

Полеміка під моїм схвальним дописом 13.09.2017 про першу закуплену партію американського вугілля, про припинення купівлі у Росії не лише газу, але й вугілля (з 2014 ще уряд Яценюка припинив у Росії купувати газ, і от тепер ми не купуємо й вугілля у Росії).

Фейсбук, 13 вересня 2017 року:

Андрій Якименко:
- Пане Шевцов, мисле-віруси про "олігархів-бариг" - це ФСБ-вкиди, які, на жаль, широким темним людом сприйнялися на ура. Я сам проти "бариг-олігархів". Але я також розумію епоху та методи державного будівництва. Масам Кремль щоразу вкидає "Геть бариг!", що фактично нині означає "Геть Україну!". Широкі темні тупі маси не допруть (згодом, як Росія зажене ці маси батогами до хліву, - допруть!), отже, маси не допруть, що в самій Росії - влада "бариг, олігархів і т.д."!
Бажано, щоб ви вдумливо мене перечитали. Хочу, щоб ви бачили події так, як я. :)

Oleg Shevcov:
- Андрій Якименко, я почитав. На жаль, Україна зіштовхнулася як із зовнішні, так і внутрішні ворогами. І на жаль, доводиться вести боротьбу одночасно. Ставити знак рівності між олігархами та Україною не правильно, на мій погляд. І проблеми приходиться теж вирішувати одночасно.

Андрій Якименко:
- Згоден про "двосторонніх" ворогів, але частково. Так от, найголовніший нині ворог - зовнішній!!! Чи давно (100 років тому!) більшовики нам упарювали ідейки про "буржуїв-міроєдов" і під цим соусом підняли тупий і темний український люд проти "українських міроєдов"?? Не проти російських, до речі! Так ми втратили державу. Так, там була дурна політика УНР (Грушевський), вторгнення РСФСР і т.д. Але без підтримки одуреного люду у москалів нічого б не вийшло!
Тому і зараз "барига" Порошенко та інші - і це очевидно! - воюють проти тих, хто не приймає і не прийме незалежної України! Так, нехай це "національні бариги"! З ними розберемося потім. Спочатку переможемо зовнішнього ворога! Який дужчий за "місцевих" "бариг" і який - справді! - винищить "наших" бариг, щоб насадити своїх!!
Тому іще раз, укотре я говорю: ворог - не внутрі країни (до 2014 був внутрі!), ворог - зовні!!!
Н а в е р н і т ь с я - і ви погодитеся зі мною!

13 вересня 2017 року