Перекласти (Translate)

04 червня 2015

КРАВЧУК НЕ ХОЧЕ БУТИ ДУРНЕМ

КРАВЧУК НЕ ХОЧЕ БУТИ ДУРНЕМ

"Нас обдурили і ми не можемо ходити в дурнях, навіть не говорячи про це!" - Леонід Кравчук*.

* Леонід Кравчук, президент України (1990-1994), що роззброїв державу, здав за безцінь та без гарантій ядерну зброю, і це призвело до теперішньої українсько-російської війни та смертей тисяч і тисяч українських солдатів і мирних громадян.

Кравчук і Кучма** подали до Верховної Ради України вимогу про вихід із міжнародного договору ДНЯЗ (Договір про нерозповсюдження ядерної зброї).

**Леонід Кучма, президент України (1994-2006), що продовжив кравчукову ганебну політику ядерного та воєнного роззброєння держави, підписав марнопаперовий Будапештський меморандум-1994 замість повноцінного Договору, і це призвело до теперішньої українсько-російської війни та смертей тисяч і тисяч українських солдатів і мирних громадян.

Тут слід надати деяке пояснення.
Україна нині перебуває у зобов'язанні не розробляти, не виготовляти, не розповсюджувати ядерної зброї в світі згідно з договором ДНЯЗ.

І от тепер - за путінським мислевірусом, вкинутим до порожніх казанків Кравчука і Кучми! - ці істоти, яким місце на судовій лаві Національного трибуналу, а потім - гойдання на шибениці, цим мислевірусом про вихід з ДНЯЗ хочуть заразити все суспільство!

Уявімо на хвилину, що тоді буде.
Звісно, буде збурення у світі! Україна здала ядерну зброю і вийшла з ДНЯЗ, як "покарання" світовим державам за "поганий захист" України у війні проти Росії! От герої!

Але тоді лишиться тільки Меморандум-1994! Нині ми хоча б під "парасолькою" ДНЯЗ перебуваємо. Хоч моральна перевага є за нами. І от, при виході із ДНЯЗ на нас накладаються міжнародні санкції, як на Іран. Та ж Іран уже відмовився від ядерної зброї! Санкції - то сильна річ! А що лишиться Україні? Презирство і зневага в світі, санкції і - Меморандум...
Який чудовий привід пропаганди для Росії!

І хто нам, тим, хто вийшов з ДНЯЗ, тоді стане помагати в світі!?

Ще цікава "логіка" у Кравчука:
- Сьогодні я інколи стою перед журналістами, які питають, навіщо ми тоді відмовились від ядерної зброї, адже зараз це могло б уплинути на ситуацію. Люди не розуміють, що на той момент ми не могли утримувати ядерну зброю - її потрібно було відновлювати, для чого ми не мали ні сил, ні технологій, ні можливостей.

Кравчук, якщо тоді ми не могли утримувати ядерної зброї, то чому ти вважаєш, що нині, під час війни, то є можливим - її з нуля створити? І як нам в цьому нині допоможе вихід з договору ДНЯЗ?

Як ти сказав, Кравчук?
"Нас обдурили і ми не можемо ходити в дурнях, НАВІТЬ НЕ ГОВОРЯЧИ ПРО ЦЕ!"?
То живи і ходи в дурнях, І ГОВОРИ ПРО ЦЕ, баран!

Навіть коли дурень не хоче бути дурнем, все одно він дурнем і помре!

04 червня 2015 року

ПРО ГАНДОНОБУТУСОВА*, БУТУСОВОПОДІБНИХ* ТА ПРОВІДНЫКА**

ПРО ГАНДОНОБУТУСОВИХ*, БУТУСОВОПОДІБНИХ* ТА ПРОВІДНЫКА**

* здається, мова про Бутусова
** здається, мова про Яроша

04 червня 2015 року