Перекласти (Translate)

01 листопада 2018

І НЕ ВОРОГ, І НЕ ШКІДНИК... ))

І НЕ ВОРОГ, І НЕ ШКІДНИК... ))

Я тут Санкційний список Росії проти України подивився (постанова від 01.11.2018 Уряду Росфедерації). І засумував...

Кілька сотень фізичних і юридичних осіб, до яких застосовано російські санкції! Там і Парубій (голова ВРУ), і Ярош (провідник УДА), і Юрій Шухевич (нардеп, син генерала УПА), і Фаріон (націоналістка-мовознавиця), і Тягнибок (голова Свободи), і ніхто б не подумав, навіть мільярдер Боголюбов (партнер Коломойського, але самого Коломойського чомусь у Списку нема...), навіть "спасітєлі Днєпра, Атєчєства і прочая" Корбан і Філатов теж у Списку...

І я не знайшов у Списку... себе!..

А як пояснив голова російського уряду Медведєв, тим, хто у санкційному списку:
- блокуються активи, що перебувають на території Росії (блокування дій з активами),
- забороняється перерахування з Росії куди-інде грошей, належних санкційній особі, з російських банків (заборона вивезення капіталу).

Медведєв в інтерв'ю для ТАСС, сказав: "Якщо говорити про фізичних осіб, то це сотні людей, які своїми діями завдали шкоди нашій країні. Там і представники бізнесу, та інші люди, список яких затвердив російський уряд".

Тю-ю-ю!.. Пишеш тут, розперізуєшся, аж синієш проти москалів, паРаші та Хуйла, а тобі Москва: "Ти не шкідник Росії і не ворог!"...

Та я згоден, забирайте весь мій капітал, прихований в Росії! Якщо знайдете, усі мільярди грошей, золото, заводи, фабрики, газети, пароходи - забирай собі, Росіє! Все моє - даю тобі! Якщо знайдеш, звісно, там чогось Якименкове, ги.

То що мені тепер робити? - думаю. - Як мені потрапити до Списку?

Мабуть, тре' ще більше працювати і статтей писати проти ворога - Росії!

:)

01.11.2018

ПРО ПЕРЕМОГУ В УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКІЙ ВІЙНІ

ПРО ПЕРЕМОГУ В УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКІЙ ВІЙНІ

«1 листопада 1918 року - день, коли у Львові почалася українсько-польська війна, у якій українці перемогли і проголосили свою державу - Західно-Українську Народну Республіку.
Це день, який демонструє силу української зброї, перемогу над польськими окупантами, волю нації до незалежности й соборности.
На героїчному чині "1 листопада" виросло покоління героїв ОУН і УПА.
Цей день нічого спільно з "українсько-польським примиренням" ніколи не мав.
Це день нашої сили, величі і державности. І саме так його треба святкувати!»
(©Богдан Червак)

01.11.2018

Додаток:
Богдан Червак, 01.11.2018, Фейсбук:

«Не розумію,  чому в Україні вирішили відзначити 100-річчя ЗУНРу як день «українсько-польського примирення».
Для чого деякі інтелігенти Львова закликають відзначити день Листопадового Зриву разом поляками?
Для чого у центрі Києва розміщують плакати, які мають демонструвати лояльність України до Польщі. Чого тільки варте гасло – «Одна родина – дві нації».
Що змінилося в українсько-польських взаєминах, зокрема у питаннях національної пам’яті?
Може поляки вибачилися за сплюндровану могилу у Грушові, яку зруйнували виключно тому, що там поховані герої УПА?
Може відмінили дикі закони, які дозволяють їм переслідувати українців за їхню підтримку ОУН і УПА? Може вже не має законів, які прирівнюють український націоналізм з нацизмом?
Може поляки вибачилися  за злочини на Волині?
Врешті, може поляки  звернулися до нас з таким проханням?
1 листопада 1918 року- день, коли у Львові почалася українсько-польська війна у якій українці перемогли і проголосили свою державу – Західно-Українську Народну Республіку.
Це день, який демонструє силу української зброї, перемогу над польськими окупантами, волю нації до незалежності і соборності.
На героїчному чині «1 листопада» виросло покоління героїв ОУН і УПА.
Цей день нічого спільно з «українсько-польським примиренням» ніколи не мав.
Це день нашої сили, величі і державності. І саме так його треба святкувати!».

ПРИДУРОК ІЗ ДНЄПРА

ПРИДУРОК ІЗ ДНЄПРА

У Днєпрє з'явився, а я вважаю, що завжди був, ще один придурок - Ян Валєтов.

Днєпр - це нинішнє місто Дніпро, бо москвороте бидло-населення Днєпра тільки так і називає місто - Днєпр. Українці говорять: місто Січеслав, і цим ім'ям ми згодом назвемо Днєпр.

Ян Валєтов - блогер з понад 20-ма тисячами підписників. Так, мені часто зустрічались посилання на Валєтова, або його цитати, дописи, тобто він був на слуху. Я навіть підписавсь на нього, щоби знати "глас народу". І от сьогодні я уважно глянув на Валєтова і заявляю: він - придурок!

Що-що, придурку?! Вакарчук з Зеленським - кращі кандидати в президенти?!. Та ти, Валєтов, - повний, невиліковний дегенерат! Які помиї хлюпаєш ти в рила читачів! Ну, гаразд, Якименко тебе читає, бо так треба, ідеолог мусить знати, що пишуть йолопи неукраїнської ідеї. А як же твоїх 20 тисяч ідіотів, чи довіряють вони всі тобі?

І головне - Валєтов блогерствує мовою собачою, яку нав'язує нам Кремль, Москва і москвороті карткові Валєти!

01.11.2018

ПОРАДА ДЛЯ СБУ

ПОРАДА ДЛЯ СБУ

Я вже писав про "афганців", які вишибають сльозу на вулицях, площах, базарах України своїми співами про "нє стрєляй в спіну, брат", про "дружбу народов" та "інтернацианальний долґ". Москва, суко, все вкидує "етім хохлам" ідейки про "мір, труд, май, дружбу, жвачку". Ці брехунці-афганці знов активізувалися якраз за півроку до президентських виборів.

Тільки ворог, ремиґаючий тупий обиватель та безпросвітний, з однією клепкою, довбень не побачить значної активізації різноманітних способів укидання "мірних ініциатів" Кремля, щоб затуркати українських наївних простаків і налаштувати "насєлєніє етой Украіни" проти воюючого президента Порошенка!

Читаю про Ізмаїл, Одеська область.
"СБУ! Ви там спите!? В Ізмаілі йдеш по ринку (центр міста) - там волає пісня "офицеры, россияне", что то там под прицелом!.. Просто пиздец, а не пипец!!!":
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=296341944305286&id=100017884472937.

Звісно, передав цю інформацію на Гарячу лінію СБУ. Слухай, ізмаїльський патріоте, а ти подібні випадки нашим спецслужбам передаєш чи тільки у фейсбучиках волаєш?

Знаючи українське законодавство, я розумію, що нині більш-менш жорстких способів протидії цим несправжнім афганцям та їм подібним брехунцям... немає! Тому, що ми не маємо ідеологічного законодавства, чорт! За Совка ідеологію державну продукувала єдина тоді правляча комуністична партія. Нині в нас ідеологій - на кожен смак, навіть потворно-московитський, але державної ідеології нема, заборонено Конституцією... Дємократія, панімаш, суко!... "За слова не покараєш..." (©розмова з СБУ).

Чорт забирай! Якраз за слово треба карати!! За вороже слово! Тому, що навіть Біблія говорить, що "Спочатку було слово"!! Бо якщо за слово не карати, то наступним після слова завжди (завжди!) буде дія!! "За ворожим словом жди ворожу дію!" (©Андрій Якименко, 2018).

Написав я на Гарячу лінію СБУ як треба вчиняти у нинішніх умовах, маючи існуючий стру́мент законодавства.

Ось моя порада для СБУ:

"Там на кожну точку слід направити патруль поліції та СБУ, узяти працівників міськради (сільради тощо) і т.д. Перевірити: де дозвіл на масовий захід (подається заява до міськради заздалегідь!)? звідки узялася дорога озвучувальна техніка? де договір на електрику до озвучки? перевірити документи, договори тощо. Вийти на всі місцеві ради (листом голови СБУ Грицака), щоб у судовому порядку забороняли ці заходи! Рада при отриманні прохання "афганців" подає позов до суду, щоб заборонити. Поки нема судового рішення, цих "афганців" можна тягнути в каталажку за незаконний масовий захід - для протоколу, штрафу тощо. Також "афганці" прикриваються громадськими організаціями. Брехня! Статут, свідоцтво, територія діяльности ГО? Є адмінвідповідальність за порушення діяльности ГО, а також судова заборона ГО через позов органу юстиції! Розмова з керівництвом ГО (органи юстиції все мають, бо реєструють!): чи ці люди є вашими членами? чи їх прийнято до вашої ГО згідно зі статутом (заява, наказ, збори тощо). Цілковито переконаний, що десь, або скрізь, у документах буде ґандж, непорядок. Гаразд, ще нема ідеологічних підстав покарати, на жаль. Але "технічно" придушити цей повзучий сепаратизм, путінізм, москвизм навіть існуючими засобами  цілком можливо!!".

Закликаю користуватися цим способом усіх (патріотів, активістів, урядовців, депутатів усіх рівнів, працівників місцевих рад і т.д.), хто хоче придушити гідру московитства в Україні!

01.11.2018