Перекласти (Translate)

01 листопада 2018

ПОРАДА ДЛЯ СБУ

ПОРАДА ДЛЯ СБУ

Я вже писав про "афганців", які вишибають сльозу на вулицях, площах, базарах України своїми співами про "нє стрєляй в спіну, брат", про "дружбу народов" та "інтернацианальний долґ". Москва, суко, все вкидує "етім хохлам" ідейки про "мір, труд, май, дружбу, жвачку". Ці брехунці-афганці знов активізувалися якраз за півроку до президентських виборів.

Тільки ворог, ремиґаючий тупий обиватель та безпросвітний, з однією клепкою, довбень не побачить значної активізації різноманітних способів укидання "мірних ініциатів" Кремля, щоб затуркати українських наївних простаків і налаштувати "насєлєніє етой Украіни" проти воюючого президента Порошенка!

Читаю про Ізмаїл, Одеська область.
"СБУ! Ви там спите!? В Ізмаілі йдеш по ринку (центр міста) - там волає пісня "офицеры, россияне", что то там под прицелом!.. Просто пиздец, а не пипец!!!":
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=296341944305286&id=100017884472937.

Звісно, передав цю інформацію на Гарячу лінію СБУ. Слухай, ізмаїльський патріоте, а ти подібні випадки нашим спецслужбам передаєш чи тільки у фейсбучиках волаєш?

Знаючи українське законодавство, я розумію, що нині більш-менш жорстких способів протидії цим несправжнім афганцям та їм подібним брехунцям... немає! Тому, що ми не маємо ідеологічного законодавства, чорт! За Совка ідеологію державну продукувала єдина тоді правляча комуністична партія. Нині в нас ідеологій - на кожен смак, навіть потворно-московитський, але державної ідеології нема, заборонено Конституцією... Дємократія, панімаш, суко!... "За слова не покараєш..." (©розмова з СБУ).

Чорт забирай! Якраз за слово треба карати!! За вороже слово! Тому, що навіть Біблія говорить, що "Спочатку було слово"!! Бо якщо за слово не карати, то наступним після слова завжди (завжди!) буде дія!! "За ворожим словом жди ворожу дію!" (©Андрій Якименко, 2018).

Написав я на Гарячу лінію СБУ як треба вчиняти у нинішніх умовах, маючи існуючий стру́мент законодавства.

Ось моя порада для СБУ:

"Там на кожну точку слід направити патруль поліції та СБУ, узяти працівників міськради (сільради тощо) і т.д. Перевірити: де дозвіл на масовий захід (подається заява до міськради заздалегідь!)? звідки узялася дорога озвучувальна техніка? де договір на електрику до озвучки? перевірити документи, договори тощо. Вийти на всі місцеві ради (листом голови СБУ Грицака), щоб у судовому порядку забороняли ці заходи! Рада при отриманні прохання "афганців" подає позов до суду, щоб заборонити. Поки нема судового рішення, цих "афганців" можна тягнути в каталажку за незаконний масовий захід - для протоколу, штрафу тощо. Також "афганці" прикриваються громадськими організаціями. Брехня! Статут, свідоцтво, територія діяльности ГО? Є адмінвідповідальність за порушення діяльности ГО, а також судова заборона ГО через позов органу юстиції! Розмова з керівництвом ГО (органи юстиції все мають, бо реєструють!): чи ці люди є вашими членами? чи їх прийнято до вашої ГО згідно зі статутом (заява, наказ, збори тощо). Цілковито переконаний, що десь, або скрізь, у документах буде ґандж, непорядок. Гаразд, ще нема ідеологічних підстав покарати, на жаль. Але "технічно" придушити цей повзучий сепаратизм, путінізм, москвизм навіть існуючими засобами  цілком можливо!!".

Закликаю користуватися цим способом усіх (патріотів, активістів, урядовців, депутатів усіх рівнів, працівників місцевих рад і т.д.), хто хоче придушити гідру московитства в Україні!

01.11.2018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: