Перекласти (Translate)

10 грудня 2018

ЩО В МЕНЕ НА ДУМЦІ

ЩО В МЕНЕ НА ДУМЦІ

Що в мене на думці, Цукере? Що ти - скотина, падло, сука і мерзота! Ну, от поясни, чого ти мене блокував аж 30 днів? І, найголовніше, що ти, жиде, з цього блокування маєш, га?

10.12.2018

ЧСІР

ЧСІР

ЧСІР  - "ЧСИР - член семьи изменника родины (рос.)". Українською буде: "член родини зрадника батьківщини". Коли сталінська НКВД викривала чергового зрадника, то репресіям піддавали і всю сім'ю цього шпигуна-злочинця: дружину й повнолітніх дітей судили, бо вони безумовно знали про антисовіцьку діяльність чоловіка, але не доповіли совіцькій владі, і виселяли до Сибіру, а неповнолітніх дітей зрадника передавали до сталінських сирітських інтернатів, де з них виховували на кшталт турецьких яничарів жагуче відданих Совіцькій владі та її Вождеві зой космодем'янських, володь дубініних, маратів казеїв та інших піонерів-комсомольців-героїв.

ЧСІР - то був офіційний юридичний термін у кримінальних кодексах Союзу та всіх союзних республік на кшталт "рецидивіст", або, як нині, - "хабарник", "корупціонер", "аліментник" і так далі.

Так от, нам треба все ж цих чесеірів повернути в Кримінальний кодекс України! Ну, може, інакше назвати членів сім'ї зрадника і переселяти поки що не до Сибиру, а, наприклад, до охоронюваних закритих селищ - для примусової тяжкої праці.

Високопоставлений офіцер Збройних Сил України Сєрґєй Лазарєв, який відповідав за облік усієї техніки у воюючій армії, три роки (тобто, вже точилася війна, з 2015 року!) працював на ГРУ (головне розвідувальне управління Міністерства оборони) Росії.

Лазарєв у Міністерстві оборони відповідав за облік усієї техніки в Збройних Силах. Мав кабінет на головному авіаремонтному заводі країни. Він щиро зізнається: Україну сприймав лише як філію Росії, а українізація викликáла в нього просто фізичне відторгнення.

"Неприємно. Українською мовою все. Російською говориш, підозріло на тебе дивляться. Мені було некомфортно, і я сам шукав шляхів, виходів і способів передати інформацію Росії", - признався Лазарєв, коли його схопили наші контррозвідники.

В Росії, у прикордонному містечку Шебекіне, у домі рідної сестри (ну, чим не ЧСІР!) він і зустрівся з майбутнім куратором Дєнісом, офіцером російської військової розвідки. Москалів цікавили секрети української військової авіації, а зраднику було достатньо російської пенсії. Думаю, Сократ (таке шпигунське погоняло мав зрадник України) хотів після "активної роботи зрадником" виїхати на Росію доживати віку.

Сократа викрили і зараз він розказує усе. Але питання в тому, що його сім'я - дружина, діти і батьки , що жили з ним сім'єю в Україні - звичайно ж знали про його шпигунство! Якщо не знали - неважливо, всі вони є ЧСІРи!!

Звичайно ж, нинішній закон не покарає ЧСІРів. Але погодьмося, що коли навіть ЧСІР не відає про шпигунство зрадника, все ж ЧСІРів слід карати! І тоді всілякі інші лазарєви не раз подумають, розпочинаючи шпигунство, яку долю для родини зрадник визначає сам!

https://www.pravda.com.ua/news/2018/12/10/7200761/

10.12.2018