Перекласти (Translate)

10 травня 2019

СИНОВІ ПРО РОЛИК КОРЧИНСЬКОГО

СИНОВІ ПРО РОЛИК КОРЧИНСЬКОГО


Не знаю як в інших сім'ях, але в моїй сім'ї виховання сина відбувалося на наших бесідах і зустрічах (з 3-х місяців віку син Богдан живе окремо, перша дружина-курва вчинила це паскудство...).


І це виховання триває й досі (синові вже 25, мені 54 роки). Для справедливости скажу, що маємо й зворотній вплив, коли син виховує свого батька, тобто батько (про себе мовлю) переймає в молодого покоління багато корисного з нової епохи і змінюється батько сам. Я позитивно ставлюся до обопільного впливу (батько на сина, син на батька) і неодноразово це казав своїй дитині. Колись, можливо, розкажу про окремі випадки.


Отож, нині в епоху месенджерів-посланців, спілкування переноситься в ці посланці. Часто-густо обговорюємо з сином різноманітні теми в Телеґрамі (Telegram). Ось син Богдан надіслав мені ролик від Корчинського про 9 травня у Москві. І ось мій коментар.


Андрій Якименко, 10.05.2019, Telegram, приватна переписка з сином:


«Ролик Корча про 8-9 Травня. Загалом сподобався. Відкидає святкування-вшанування. Ну, за 9 за згоден, а от день 8 Травня вшановують і згадують як День Пам'яти й Примирення. Тимчасово можемо зберегти 8 Травня, оскільки шанувальників 9 Травня (тобто, антиукраїнців, тобто москалів) ще забагато в Україні маємо. Тому 8 Травня це є ніби альтернатива 9-му Травня, це щоб культ 9 Травня поступово перенести на "наше" 8 число, зменшивши таким чином прихильників московства. Тому Корч усе правильно про дати говорить, але хоче негайно вшанування цих дат скасувати, і 8, і 9, а така рішучість нині не сприйметься суспільством (за диктатури змінити суспільство дуже легко, та Европа й США нам не дадуть диктаторствувати, нині ж епоха демократії...). Ти не знаєш, а я жив у совкову епоху, коли культ 9 Травня був такий сильний, що мені, старшокласникові (це 1981-1982 роки, 10-й клас середньої школи, мені 16 років), і в голову тоді не прийшло б забути 9 Травня! Щоправда, я тоді ще не був українським націоналістом, не увірував в Україну, Націю, Державу... І ще одне про ролик Корчинського. Як і в усіх інших своїх роликах Корч проводить християнську ідеологію: Сатана як негативна альтернатива Христу; обеліски як поганські фалічні символи; Вічний вогонь на пам'ятниках як пекло; газ, що живить Вічний вогонь, іде не з Сибіру, а з пекла і так далі. Ну, щоб відірвати стадо малоросів від Москви це допускаю. Але нам слід забувати орієнтацію на Християнство як ідеологію. Ми, українці, самі годні випрацювати ідеологію Українства, віру в Націю як світову ідеологію і навернути усе людство в нашу, українську, віру! Все тільки починається! Слава Нації!»

©Андрій Якименко, 10.05.2019


Дмитро Корчинський, Всесвітньо-Броварське Телебачення, "Корчинський про парад перемоги в Москві, 9 травня 2019. Парад на червоній площі", 09.05.2019, YouTube:

https://youtu.be/CIKZpLHvdF4


До речі, на мій відкритий всім Телеґрам-канал можна підписатися:

t.me/yakymenko.


10.05.2019