Перекласти (Translate)

30 березня 2017

ЖІНОЧИЙ КАЛЕНДАР. РОСІЯ

ЖІНОЧИЙ КАЛЕНДАР. РОСІЯ

СЕПАРСЬКА ПОХВАЛА

СЕПАРСЬКА ПОХВАЛА

Я читаю сепарські та російські соцмережні ресурси, і навіть підписуюсь на них. Якщо за умовами приєднання до якоїсь антиукраїнської спільноти потрібно поставити уподобайку, я це роблю без вагань - ставлю вподобайку.

Мені можна все це робити. Широким сірим масам - ні! Широкі сірі маси - це тупа отара на кшталт донбаського бидла, яке волало "Путін, прііді, атєц радной!". А тепер це бидло пре через блокпост на українську територію по українську пенсію, зараза!..

Я ж маю імунітет від сепарського вірусу. Саме тому мені, та іншим "вакцинованим", можна так робити, як я написав, а невіруючим в Націю і Україну це робити - зась!

Навіщо я все це роблю? Щоб знати ворожу ідеологію. І щоб громити цю заразу Національним словом!

Але сепари, мабуть, теж не всі дурні. Коли якийсь дюже вумний сепаратист мене розкусить, то тоді мене женуть з сепарського ресурсу.

От, як з цього - "Самооборона Енакиево". Внесли мене в цій Самообороні до Чорного списку. Забанили, коротше.

І навіть похвалили - назвали Укропищем!

І ви знаєте, це є мені найкраща похвала з сепарського ресурсу! Як укропи, як кіборги - коли нас обзивали так, - а ми взяли собі за ймення!

Гаразд, донецькі сепаратисти!
Дякую я вам за похвалу!
Укропище? Нехай - Укропище!
Мені приємне це ім'я!
😊

30 березня 2017 року

КАЦАПСЬКЕ БЛЯДСЬКЕ БЕЗКУЛЬТУР'Я

КАЦАПСЬКЕ БЛЯДСЬКЕ БЕЗКУЛЬТУР'Я


ГІБРИДНА ВІЙНА ПІШЛА НА ЗАХІД

ГІБРИДНА ВІЙНА ПІШЛА НА ЗАХІД

ЗНАЙДИ ПРОТИРІЧЧЯ

ЗНАЙДИ ПРОТИРІЧЧЯ

ПУТІН - ВБИВЦЯ!

ПУТІН - ВБИВЦЯ!

АПЕНДИКС РУССКОГО МІРА

АПЕНДИКС РУССКОГО МІРА

Ось, знайшов у Мережі. Мешканці окупованої Донеччини скаржаться, що харч, який продають тепер у псевдореспубліках і який завозять із Росії, неможливо їсти! Все якесь штучне, огидне, смердюче й несмачне.

І в цій статті якогось українськогого автора мені кинулося в очі нове визначення цього окупованого Росією Донбасу - апендикс Русского міра.

Так і запам'ятаємо: окупований Донбас - це Апендикс Русского міра в Україні.

29 березня 2017 року

СТАНЬ НАЙКРАЩИМ!

СТАНЬ НАЙКРАЩИМ!

Знімкував Андрій Якименко, 29 березня 2017 року, м. Київ

НА МІСЦІ ВБИВСТВА

НА МІСЦІ ВБИВСТВА

Кримінальні психологи стверджують, що вбивцю завжди тягне на місце скоєння злочину. Достеменно не впевнений, що це є так, але мене справді потягло на місце вбивства. Хоч я ще нікого не вбивав. :-)

23 березня 2017 року в Києві неподалік Хрещатика, біля готелю "Прем'єр Палац" було вбито колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова.

Денис Вороненков утік разом із сім'єю з Росії в Україну і дуже швидко отримав українське громадянство. Коли суспільство обурилося, чому російський депутат, що голосував за анексію Криму, отримав не лише притулок в Україні, але й громадянство, міністр МВС під час зустрічі із блогерами пояснив, що тут причетна СБУ.

Згодом ми узнали, що Вороненков є важливим свідком у процесі про державну зраду Віктора Януковича, колишнього президента України. Тому ми його й прихистили у нас, рятуючи від Путіна. Не вберегли...

Не маю анінайменшого сумніву, що вбивство Вороненкова замовив Путін, президент Росії.

Перебуваючи у Києві та прогулюючись Хрещатиком, я захотів відвідати і місце вбивства. Тепер тим тротуаром ходять пішоходи. І, можливо, той, хто чекає зеленого світлофора, топчеться на місці, де лежав убитий Вороненков...

Довідково:
Воронєнков Дєніс Ніколаєвіч, 46 років (10 квітня 1971, м. Горький (Нижній Новгород), Росія - 23 березня 2017, м. Київ, Україна), депутат Держдуми Росії до 18.09.2016.

На світлинах:
Світлини взято з Інтернету:
1. Денис Вороненков, депутат Держдуми Росії.
2. Поліція на місці вбивства.

Знімкував Андрій Якименко, 29 березня 2017 року, м. Київ:
3. Місце вбивства за 6 днів потому.
4. Люди чекають зеленого світлофора на перехресті, де було вчинено злочин.
5. Готель "Прем'єр Палац", вивіска.
6. Готель "Прем'єр Палац", центральний вхід.

29 березня 2017 року