Перекласти (Translate)

30 березня 2017

НА МІСЦІ ВБИВСТВА

НА МІСЦІ ВБИВСТВА

Кримінальні психологи стверджують, що вбивцю завжди тягне на місце скоєння злочину. Достеменно не впевнений, що це є так, але мене справді потягло на місце вбивства. Хоч я ще нікого не вбивав. :-)

23 березня 2017 року в Києві неподалік Хрещатика, біля готелю "Прем'єр Палац" було вбито колишнього депутата Державної Думи Росії Дениса Вороненкова.

Денис Вороненков утік разом із сім'єю з Росії в Україну і дуже швидко отримав українське громадянство. Коли суспільство обурилося, чому російський депутат, що голосував за анексію Криму, отримав не лише притулок в Україні, але й громадянство, міністр МВС під час зустрічі із блогерами пояснив, що тут причетна СБУ.

Згодом ми узнали, що Вороненков є важливим свідком у процесі про державну зраду Віктора Януковича, колишнього президента України. Тому ми його й прихистили у нас, рятуючи від Путіна. Не вберегли...

Не маю анінайменшого сумніву, що вбивство Вороненкова замовив Путін, президент Росії.

Перебуваючи у Києві та прогулюючись Хрещатиком, я захотів відвідати і місце вбивства. Тепер тим тротуаром ходять пішоходи. І, можливо, той, хто чекає зеленого світлофора, топчеться на місці, де лежав убитий Вороненков...

Довідково:
Воронєнков Дєніс Ніколаєвіч, 46 років (10 квітня 1971, м. Горький (Нижній Новгород), Росія - 23 березня 2017, м. Київ, Україна), депутат Держдуми Росії до 18.09.2016.

На світлинах:
Світлини взято з Інтернету:
1. Денис Вороненков, депутат Держдуми Росії.
2. Поліція на місці вбивства.

Знімкував Андрій Якименко, 29 березня 2017 року, м. Київ:
3. Місце вбивства за 6 днів потому.
4. Люди чекають зеленого світлофора на перехресті, де було вчинено злочин.
5. Готель "Прем'єр Палац", вивіска.
6. Готель "Прем'єр Палац", центральний вхід.

29 березня 2017 року






Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: