Перекласти (Translate)

17 жовтня 2019

ЗАМІСТЬ ФЕЙСБУКА

ЗАМІСТЬ ФЕЙСБУКА

Володимир Пасіка, на якого я підписаний у Фейсбуці, сьогодні (17.10.2019) пише в себе на сторінці (витяг):

«Рівно 2 роки тому, 17 жовтня 2017 року, ми з Dmitry Ulyanets власними силами створили і запустили проєкт Enigma.UA як першу українську блогову платформу соціяльної журналістики.
За ці 2 роки в нас публікується близько 400 блогерів, які пишуть на найрізноманітнішу тематику, авдиторія сайту дійшла до 2 500 000 користувачів.
Сайт завжди мав чітку проукраїнську позицію і завжди був "впалітікє", виступаючи як протидія російським інформаційним операціям та вкидам.
Крім блогерів "цивільних" ми активно співпрацюємо та допомагаємо за власний кошт з поширенням матеріялів від блогерів військових, за що нещодавно нас було заблоковано Роскомнадзором.
Разом з ростом популярности й відвідуваности сайту, де вміст створюють блогери, які незалежно можуть висловлювати свою думку стосовно тих чи інших подій, сайт почав ставати незручним [для ворогів] і 26 липня 2019 року незаконним рішенням судді Вовка (той самий) та прокурора Козуба enigma.ua разом з кількома іншими великими сайтами було заблоковано на території України.
Рішення незаконне, але прокурор Козуб робить усе від нього залежне, щоб затягнути розгляд апеляції, яку подала enigma з Oleksandr Burmahin, Кореспондентом, Київстаром та Водафоном.
Через блокування авдиторія упала з 2.5 млн до 700 000 на enigma.ua та з 41 млн до 25 млн на Кореспонденті.
Ми в числі перших потрапили під "пробу пера" інформаційної цензури в Україні [за новообраної Зеленої влади]. Сьогодні незаконно блокують нас, завтра заблокують будь-який інший сайт, чия позиція не сподобається новій [Зеле]владі.»
©Володимир Пасіка, 17.10.2019, Facebook (у квадратних дужках [ ] - від Андрія Якименка).

Я маю свою сторінку на Еніґмі:
enigma.ua/users/yakymenko або enigma.club/users/yakymenko.

Хлопці з Еніґми молодці. Якщо enigma.ua заблоковано, то зайти на свою та інші сторінки можна на цьому блог-порталі через enigma.club, або навпаки.

Зеледебільному прокуророві і зелесудді доперло заблокувати тільки enigma.ua, далі їм забракло клепки. Та сподіваюся, що хлопці з Еніґми виграють апеляційну скаргу і портал буде розблоковано назавжди. Це ж український портал! Тут жидо-кацапські нацистські правила Фейсбука з блокування й видалення сторінок патріотичних українців не працюють!

Зичу хлопцям виграшу в суді і розблокування Еніґми!

Хоча я вважаю, що замість імені Еніґма можна було підібрати українське слово, все ж я стверджую, що в Україні блог-портал Enigma вже фактично стає ніби українським Фейсбуком. Реєструйся, пиши свої дописи і статті, коментуй інших блогерів, підписуйся на них, блокуй для себе ворогів тощо.

Переходьте з нацистського Фейсбука на Еніґму, українці!

17.10.2019
©Андрій Якименко