Перекласти (Translate)

20 вересня 2018

ПАСКУДНА ДІЯСПОРА

ПАСКУДНА ДІЯСПОРА


МОЯ СТУДЕНТСЬКА ЛЮБОВ

МОЯ СТУДЕНТСЬКА ЛЮБОВ

День народження Фортрану: 20 вересня 1954 року.
Першу програму на мові програмування Фортран скомпільовано і запущено 20.09.1954.
Нині Йому 64 роки.
Мені у січні 2019 виповниться 54.
В Університеті (1982-1987) нам викладали на другому курсі Фортран.
Мені тоді було 19 років.
Викладача Бугрима я не любив.
Крім того, що він цілу лекцію щось бурмотів собі під ніс, він був нездатний викласти предмет як викладач.
Цілковитий нуль.
Я взяв підручник - вже як пекла сесія - і проковтнув його за кілька днів!
Я полюбив Фортран і програмування!
В них - логіка, саме для мого аналітичного розуму.
Іспит з предмета я склав, здається, на п'ять балів.
Фортран - моя студентська любов!
Я люблю Тебе і досі, мій старий, але улюблений Фортран!

:)

20.09.2018

РОЗГРОМ ЛАКИЗИ

РОЗГРОМ ЛАКИЗИ

Нарешті народний депутат України Андрій Денисенко мені подобається. Щойно, як він покинув ка-манду КалоМойша-Корба-Філя, як одразу знову став українським патріотом, а не песиком на побігеньках у Корбана.

Що не стаття, то Денисенко лупа міського голову Дніпра (місто згодом буде перейменовано на Січеслав) Філатова і його багаторічного пана Корбана.

Ось - черговий розгром жидівського лакизи, брехуна й тварюки, - міського голови Дніпра Філатова.

Філатов локшину навішав на ослячі вуха ідіотів, які повірили, що завдяки Філатову у місті на Дніпрі (ріці) буде збудовано новий аеропорт. Денисенко файно так Філатове шмаркляве рило розмазав по його ж, Філатова, брехливій і ядучій слині!

Новий аеропорт у місті буде! Тільки Філатов до тієї справи матиме такий стосунок, як нардеп Мураєв (ще одна тварюка, ччорт!) до української України.

20.09.2018

Додаток:
Андрій Денисенко, 20.09.2018, Фейсбук:

«Пару слів про багатостраждалий Дніпровський #аеропорт, про скоре мурування-будування якого неодноразово повідомляли по всіх фейсбуках Філатов із Корбаном.

Як народний депутат, який просуває питання приєднання території Авіаторського, де мешкають мої виборці, включно з аеропортом у межі Дніпра, як людина, яка розуміє зміст і спрямовує рух документів у цій справі, мушу повідомити, що ці двоє, тобто міська влада Дніпра, не мають насьогодні і навряд матимуть у майбутньому хоч якесь до цього відношення.

Попри всі селфі з Ярославським, картонною фігурою Трампа і мельтішіння перед Порошенком.

Причина проста: #Авіаторське з аеропортом ще не в межах Дніпра, рішення про його включення Верховна Рада прийме ближче до нового року, а в міста немає жодних підстав навіть для проектних робіт на цій території.

Так що річної давнини тріумфальні заяви нашого мера після того, як за моїми зверненнями Дніпропетровська обласна рада передала місту житловий фонд Авіаторського, що ось-ось - і він все нам зробить, дорогим дніпрянам, - не більше, ніж мильні бульбашки і малювання чергової потьомкінської, тобто філатовської дєрєвні.

Адже, навіть після включення Авіаторського в межі Дніпра, будівництвом нового терміналу, якщо й займатиметься, то аж ніяк не місто, а власник старого терміналу, який вже давним-давно має власний затверджений проект будівництва на його місці нового. Тобто кампанія "Дніпроавіа", а якщо простіше – Ігор Валерійович Коломойський.

А щодо злітної смуги, то вона є стратегічним об’єктом, власністю держави, відповідно, її реконструкцією або будівництвом нової може займатися тільки держава коштом державного бюджету.

Між українською владою та головним дніпровським олігархом, на жаль, існує глибокий і досі неподоланий конфлікт бачень та інтересів, в тому числі - і щодо організації системи повітряних перевезень, одним із заручників якого став розвиток нашого аеропорту.

Вирішити цю проблему під силу лише державі, а ніяк не муніципалітету, навіть такого великого міста, як Дніпро. І про це добре відомо як Філатову, так і його старшому товаришу Корбану.

Ясно, що коли коня кують, а жаба лапу підставля, виглядає ця жаба більше, ніж кумедно.

Ясно, що мер, з його і так кволим рейтингом, – лише витратний матеріал для його господаря, а головне, заради чого ця солодка парочка розвішує цю клюкву про аеропорт на вуха нам, дніпрянам, - це гроші.

Не знаю, можливо, з підрядів, можливо з інших вигод, які за їхнього лобіювання мають отримати фірми котрогось з олігархів. Але точно не за чесну роботу на місто та державу.

Єдине, в чому я впевнений, що вся ця публічна неправда і підкилимне вовтузіння не тільки не сприяє, але й гальмує будівництво так потрібних Дніпру нових повітряних воріт.

Ну а я пішов писати чергове депутатське звернення, щоби законопроект про приєднання Авіаторського до Дніпра таки потрапив із Кабміну в залу Верховної Ради.
#захист_і_справедливість».

РОЗМОВА ПРО НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

РОЗМОВА ПРО НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

Допис довгий, не для обивателя. А фахівцям сподобається, ги.

Теж у жанрі "Діялогів" Платона. Мова йде про мою ідею нагальної потреби мати в Україні державний ідеологічний орган, який би розглядав питання націєхульства (богохульство всім відомо?), єресі (тобто, на сьогодні - антиукраїнства) і тому подібних ідеологічних злочинів.

Існуюче кримінальне й інше законодавство України не містить нині навіть поняття про ідеологічний злочин. Більше того, навіть Конституція України змавпувала з західних демократій норму про недопустимість будь-яких державних ідеологій: "Жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова" (ст. 15 Конституції України).

Категорично не погоджуюся з цією антидержавною, антиукраїнською єрессю! Державна ідеологія повинна бути, її ми внесемо до Конституції і ця Ідеологія буде виключно українським Націоналізмом!

Не вірите, що змінимо Конституцію? А як вам внесення до Конституції статтей про європейський і про натовський державний шлях, який зазначено у Конституції (ось-ось приймуть депутати, жодних сумнівів немає!)?!

Тому я подаю цей діялог. Мій опонент - порохобот (в серйозному сенсі, без глузів). Але його лякає, що якийсь державний орган в Україні повинен визначати хто є ворог Нації, хто доброчесний громадянин. Ну, я скажу, чотири роки тому українці жахалися НАТО...

Я стверджую, що державну Ідеологію - настане час! - ми приймемо! І буде орган, міністерство, комітет - то неважливо - який, як католицька інквізиція, шукатиме по схронах і в підпіллі антидержавних, антиукраїнських гнид, щурів та інших ворогів!

Мені подобається назва ДКНБ - Державний Комітет Національної Безпеки. Так, щось подібне до НКВД, я згоден. І хочу, щоб "чекісти-інквізитори", з гарячим українським серцем і холодним розумом та з чистими руками (©Фелікс Дзержинський) вичистили медведчуків, мураєвих та безліч інших тимошенок з України!

Відмінність ДКНБ від ЧК буде така, що Чрезвичайка сама розслідувала, сама й карала. Я ж пропоную аналогію до Святої Інквізиції: розслідуються справи антиукраїнства, особа визнається ворогом Нації і передається на судовий вирок. А суд по-європейському, не порушуючи людських прав єретика, розгляне справу й ворог Нації отримує свою відплату - смерть!

Коментарі під моїм дописом "Національне правосуддя", 19.09.2018, Фейсбук:

Кирьянов Александр:
- Особисто я не хочу назад у середньовіччя, най і з самих патріотичних намірів.

Андрій Якименко:
- Кирьянов Александре, ви не зрозуміли мого допису.

Кирьянов Александр:
- Та я наче не дурень...

Андрій Якименко:
- Я ж не про розум говорю, а про ідеологію. Ви просто не вірите у мою віру, тобто ще не навернулися. Але якщо мене читатимете, то навернетеся швидко. Я серйозно, без глузів.

Кирьянов Александр:
- Так- я атеїст і ні в яку віру не вірю. Як і не вірю в те, що будь-які "трійки"- іквізиції принесуть хоч-якусь користь Україні. Лише вгамують у деяких жагу помсти- та розпалять безліч інших бажань помститися.
Це вже було не один раз в історії- а я граблі обходжу.

Андрій Якименко:
- Я ж вам і кажу, що ви не зрозуміли допису, а не зрозуміли і не погодилися з ним, що не увірували! Я не писав про Трійки-Двійки. То ваша фантазія. Трійки-Двійки за Сталіна виносили і здійснювали вироки. Я ж кажу, що вироки виносить суд (читайте допис), але наші суди нині є у переважній більшості сепарські (південь-схід) і обивательсько-тупі (майже всі). Тому таке й виходить, що досі Штепа не сидить, випустили її, і Коцаба теж (навіть прощений уже, закрито справу), і Медведчук і несть їм числа! Ви ж погоджуєтеся (і весь патріотичний загал теж), що всі вони - сепари, вороги? Але нинішнє право не може їх покарати. Бо нема такого ідеологічного органу, який би встановлював ідеологічну (інколи дотичну до криміналу, але не завжди) провину подібних паскуд. От такий Державний орган (Інквізиція, Суд Лінча, Партійний комітет, ЦК, Політбюро, Комітет ВРУ, Університет Націоналізму тощо - не в назві справа) виносить означення: " Це - ворог Нації!". Це не судовий вирок, це ідеологічна оцінка. І все. А потім уже включається державний правовий механізм: слідство, прокуратура, суд і т.д. І чому ви вважаєте, що Ідеологічний Орган завжди буде присуджувати "Ворог Нації"? Якщо ви ідеологічно чистий громадянин, то живіть собі спокійно як звичайний українець!

Кирьянов Александр:
- Усе я вірно зрозумів- ви пропонуєте суду лише функцію РЕЄСТРАТОРА вже винесеного присуду- те саме, що взагалі суди прибрати.

Андрій Якименко:
- Цілковито так! Ну, слово "реєстратор" сюди ніяк не підходить, але по суті суд ІДЕОЛОГІЧНІ злочини САМ НЕ вирішує. Тому, що будь-який суддя - тупий баран в Ідеології Націоналізму. Це так на сьогодні. Коли заповнимо суди націоналістами, то і Державного органу Ідеології (Націоналізму) стане не потрібно. От-от і ви погодитеся зі мною, що суди нехай судять все і далі (ложки-плошки, земелька-паркани, роз'юшили носа, вбили табуреткою пияка тощо), але ІДЕОЛОГІЧНИЙ злочин нинішнім суддям на розсуд давати ніяк не можна! Суд отримує справу від умовного Ідеологічного (Націоналістичного) Комітету, який УЖЕ вирішив, що ім'ярек - сепар і ворог Нації. Тоді тупий обивательський суддя уже знає за якою статтею вести справу (наприклад: стаття 578: "Ворог Нації", покарання - смерть!). Що тут незрозумілого? Тут все прозоро! Інша річ, що ви тимчасово можете цього не прийняти. Ну, то таке. Навернетеся - приймете!

Кирьянов Александр:
- І на які ЗАКОНОДАвчі документи буде опиратися ваш Комітет у своїй діяльності?

Кирьянов Александр:
- Відносно "навернетеся"- сказав же, я атеїст.

Андрій Якименко:
- Тут ви теж не зрозуміли моєї Ідеології. Ви є наверненим в атеїзм. Це перше. Друге: не існує людини без віри! Третє: не звужуйте поняття віри, це не є конче релігія. Це також політика! "Націоналізм - це політична релігія!" (©Андрій Якименко, до 2010). А також: "Віра - це жагуче бажання втілити мрію в реальне життя!" (© Дмитро Донцов). Тому можете мені не вірити, але ви - вірите! :)

Андрій Якименко:
- Про законодавчі акти майбутнього умовного ДКНБ (Державного Комітету Національної Безпеки) говорити ще рано. У майбутньому, коли Нація переможе, вона і запровадить відповідні закони. Через парламент, установчі збори або через референдум - то питання майбутнього.

Кирьянов Александр:
- Вибачте, та я полюбляю наукову фантастику, а не фентезі.

Кирьянов Александр:
- Атеїзм- це не ВІРА, а ЗНАННЯ. Я- Людина Розумна, а не Людина Емоційна- якою є ВСІ віруючі( віруючі у будь-що без виключення).

Андрій Якименко:
- Фентезі читайте у Жюля Верна і Орвела. І то, з деякими уточненням, що у 19-20 століттях то було цікаво і захоплююче, але потім воно здійснилося. Так само тупий український обиватель ще у 1960-х роках висміював націоналістів, бо вважав їхні "казочки" про незалежну Україну нездійсненною фантазією. Але дисидентів садовили у психушки й тюрми, а упівців навіть розстрілювали. А тепер ви бачите, що їхні "фантазії" втілено в реальність. Тому я й говорю, що в 1960-х ви були б отим обивателем, бо не вірили б тоді у те, у що вірили дисиденти, націоналісти, упівці і т.д. Тому, якщо говорити про Національне правосуддя (тема мого допису), то ви - "обиватель-1960". Ну, я це знаю і розумію, що Обивпґатель-1960 доживе до Національного правосуддя і навіть не втямить (не повірить тощо), що у 2018 році він через своє нерозуміння і невір'я не сприймав спокійних роз'яснень і Якименкових "батькових напучувань синові". :)

Кирьянов Александр:
- Тобто надалі нас чекають "неспокійні" роз'яснення. Дякую, та я якось без обох обійдуся- як і без будь-яких ідеолоХічних комітетів.

Андрій Якименко:
- Так, атеїзм це знання, але ваші політичні погляди, які ви тут розкриваєте у бесіді зі мною, то є ваша віра! Образно кажучи, ви зараз (тільки зараз, згодом ви погодитеся з Якименком і станете моїм палким прихильником, після навернення), отже, зараз ви просто не вірите в мою Віру, мою Ідеологію! Не біда! Знаєте, я б навів із релігійної теми. "Релігійні люди вірять, що Бог є, атеїсти вірять, що Бога нема!" (©). Отак і ви зараз не вірите у те, у що вірю я, вважаючи, що ви атеїст, ха-ха-ха-ха! Але це абсурд, маячня і нісенітниця! Тому, що ми говоримо про різне, то є різні площини мислення! Не суньте у питання Ідеології свій Атеїзм! Ну, щоб ви зрозуміли: в богословських трактатах є релігія і нема науки, в наукових статтях є наука і нема релігії. Я зрозуміло пояснив? Подумайте над цим.

Андрій Якименко:
- Ну, якщо ви не потребуєте ДКНБ, то ДКНБ потребує і потурбує вас! (©Андрій Якименко). Бо ви ж не у глухому лісі живете самітником, а в державі! Ха-ха-ха!

Кирьянов Александр:
- Це у вас нервове? Чи від безнадії? Я про сміх без причини...

Андрій Якименко:
- Це У ВАС безпричинний стан чіплятися до нісенітниці. Що за маячня про мій сміх? Ну, нехай, я сміюся з ваших відповідей, якщо вам так здається. Фейсбук не має уточнюючого значка, ги-ги-ги, щоб ви не сердилися. Але навіщо ви тут згадуєте психостан?? Я ж, як бачите, терпеливо і спокійно вам роз'яснюю свою Ідеологію, до речі, відповідаючи на ваші ж запитання! А ви впадаєте у верещання. До чого це? То хто тут псих? :)

Кирьянов Александр:
- Та ні, не верещу- це я поки досить толерантно відреагував на вашу погрозу, що до мене якийсь там ДКНБ прийде і потурбує. Так От- я не раджу БУДЬ-КОМУ і БУДЬ-ЧОМУ мене турбувати. Так зрозуміло?

Андрій Якименко:
- Ха-ха-ха-ха! ДКНБ ще не створено, спіть спокійно! Ха-ха-ха-ха! Ніхто вам не погрожував, от це справді ваша фантазія! Ми ж бесідуємо на ідеологічну тему. Я щиро вважав, що ви, ще не навернений цікавий, хочете справді розібратися в Ідеології Націоналізму. Тому ми вели милу бесіду, я відповідав на ваші запитання чи заперечення. Тобто, від початку активним співбесідником були ви! І от я пояснюю свою ідеологію, а тут, ні сіло, ні впало, в якийсь момент Кирьянов верещить, що йому погрожуть! Слухайте, та це ж смішно, дядьку! Я вам як психолог скажу, що коли ви відчуваєте свою психологічну слабину у бесіді (не має значення на яку тему), то не витрачайте ж свою психоенергію на емоційність або зовнішній вибух. Краще цю енергію сконцентруйте на розумовій діяльності у бесіді. Щиро! :)

Кирьянов Александр:
- Я добре знаю, що таке КГБ. Ваші пропозиції нічим не кращі.
І що таке вислів- Якщо ви не приходите в КГБ, то воно прийде до вас- я чітко знаю. Можливо, ви і мали на меті щось інше сказати, та сказали що сказали.
Жодної інфи про ідеологію Націоналізму я не почув- лише про невідворотність покарання за її недотримання. А карати лише за те, що людина має інші ідеологічні уподобання... це злочин.

Андрій Якименко:
- Я розумію, що ваш життєвий негативний досвід "спілкування" з радянським КДБ (КГБ, рос.) викликає ваше несприйняття українського національного комітету ДКНБ. А чому це так? А тому, що ви досі не змінилися, як і широка темна маса українського люду! Раб, якщо його одразу поставити на посаду пана, буде поводитись як раб. Нинішній український тупий і сірий широкий масовий люд підсвідомо вважає будь-яку владу ворожою і неприйнятною (так історично склалося за століття під московським ярмом), тому "за інерцією" масовий люд вважає, що й нинішня влада є "не моя, не наша", а ворожа. Звідси і штурми  ГПУ тупим бидлом в інтересах терориста-ІДІЛівця, звідси і ненависть до "бариги" Порошенка і т.д. Отак і ви. Ви підсвідомо вороже ставитеся до української влади. І якщо московитська (радянська - прикриття, насправді то була російська влада, російська установа КГБ тощо) КГБ вас колись тягала-зашугала, то ви за інерцією думаєте, що майбутній український, національний комітет ДКНБ теж прийде по вас! Та ні, не прийде ДКНБ по вас, якщо ви національно свідомий українець. А от "український КГБ" - тобто у моїй версії ДКНБ - прийде саме до ваших ворогів, до ворогів української України, тобто, образно кажучи, ДКНБ прийде до того колишнього  КГБ, і до тих каґебістських сук, які хапали дисидентів, націоналістів, упівців, і вас у тому числі!! Укотре говорю вам:  н а в е р н і т ь с я  у мій Націоналізм, у мої методи державного будівництва - і тоді вам стане жити легко й вільно, як птахові, що ширяє над долиною! :)

Кирьянов Александр:
- Ну чому ворожою- нинішня влада в межах бажаної мною норми демократичності. І так- це МОЯ влада, бо в ній ті, кого я обирав. І яка не дає СБУ команду "Фас" на своїх ідеологічних супротивників. А От у "доброго" царя з безмежною владою я не вірю- як і в інших "добрих"- націоналістів в тому числі. Влада має належати багатьом своїм гілкам, я проти будь-якої диктатури, хоч пролетаріату, хоч націоналістів, хоч будь-кого іншого.

Андрій Якименко:
- Ну, поперше, ви знову мене перекручуєте на свій штиб ("добрий цар", "фас СБУ" і т.д.). В цьому ви нічим не відрізняєтеся від москальської пропаганди про фашистів, нацистів, бомбування Донецька, розіп''ятого младєнца і т.д. Поговоріть з будь-яким росіянином у Росії. Вони  в і р я т ь  в усі подібні казочки. Але ж ви бачите, що це не так. Так само ви  в і р и т е  у царя-сбу-фас і т.д. і приписуєте мені! Я вкотре кажу: ви підсвідомо на себе переносите цю діяльність проти ворогів (ворогів!) майбутнього ДКНБ. Бо якби ви душею і серцем прийняли Ідеологію Націоналізму та Національної Держави, то ви б навіть цих своїх перестрашених коментарів не писали б і бесіда наша навіть могла б і не початися, ви поставили б уподобайку "згоден" моєму дописові і пішли б гуляти по Фейсбуку далі. А от щодо питання як поводитися з ворогами, то ви підіть на фронт у зону ООС і там вам скажуть, що їх треба убивати, щоб не вбили тебе. Українці не вирішили остаточно ідеологічне питання і воно переросло у гарячу війну. Все одно ясно ж, що ворогів треба убивати! То краще, коли ідеологічного ворога уб'є у мирний час ДКНБ, аніж чекати, коли ідеологічний ворог, якого широке тупе людське стадо обивателів ще не вважає ворогом, візьме до рук зброю і почне убивати вас!  Українці згодом приймуть усі мої пропозиції, навернуться в Ідеологію цього мого допису та цих вам відповідей-коментарів і всі заживуть спокійно, мирно і щасливо в садку зеленім коло хати, де над вишнями хрущі гудуть! (©Тарас Шевченко). :)

Кирьянов Александр:
- Нема в мене місця ні душі, ні серцю в тих питаннях, якими має займатися Розум!
Може мені ще серцем проголосувати?
І не переносьте війну зі зброєю в руках у мирні українські міста та села.

Андрій Якименко:
- Кирьянов Александр Можете мені не повірити, але навіть ЦЕЙ, останній, ваш коментар вихлюпнувся з вашого серця і душі, а НЕ з розуму і мозку! Я навіть не за форму відповіді, вигуку чи емоційности кажу. Я кажу про те, що кожен з нас, і ви не вийняток, маєте в душі і серці точки відліку, наріжні камені фундаменту вашого світогляду-ідеології-віри. Так от, всі ваші вчинки, навіть цей коментар, логічно виводяться, справді ж, розумом. Але відштохується ваша думка  розуму від ідеології і віри, яких ви маєте в душі і серці! Ви справедливо вважаєте, що ваші вчинки, міркування, коментарі цьому Якименку, логічно виходять з розуму. Це правда. Але це тільки та частина айсбергу, що над водою. До вибуху логічно-розумових ваших дій працює ваша віра та ідеологія, які, як в айсберга, приховані під водою, вони у вашім серці і душі! Бо якби ви були моєї віри та ідеології, то навіть ваші вчинки, теж обґрунтовані розумовим наслідком, відштовхувалися б як від трампліну від "підводних" "каменів віри-фундаменту", подібних моїм "каменям" і тоді б ви навіть останнього коментаря не написали би, бо розум ваш логічно не вивів би вас на такий текст!

Кирьянов Александр:
- "Не верю!" (С)

Андрій Якименко:
- "Навернетеся - повірите!" (©Андрій Якименко).

Кирьянов Александр:
- Ні.

Андрій Якименко:
- Ну, Савл теж казав "Ні!" і палив перших християн. А коли навернувся, то став святим апостолом Павлом, засновником павлінізму (це релігія Християнство, яка пішла, власне, з Павлових листів), і загинув Павло теж через християнську віру. Тому будемо вірити, що й ви увіруєте в те, що нині в мене почитали. :)

Кирьянов Александр:
- Та вірте, в що хочете- без мене.

Андрій Якименко:
- А я й так без вас вірю, але з думкою про вас, про ваше навернення. Вас це непокоїть? І чого ж це?

Кирьянов Александр:
- Ні.

Андрій Якименко:
- Ну, й чудово, що не непокоїть. Не хотів би комусь завдавати прикрощів. :)

19.09.2018