Перекласти (Translate)

12 липня 2018

ГОТУЙСЯ, ПАДЛО!

ГОТУЙСЯ, ПАДЛО!

Довго, дуже довго настає справедливість. Але, я вважаю, сепарську гниль ми таки вичистимо з України!

30 січня 2017 року преса повідомила, що група депутатів Січеславської міської ради (тимчасова назва міста - Дніпро) звернулася до генпрокуратури та обласної прокуратури із заявою на Валерія Чорнобука - суддю-сепаратиста, якого міський голова Боріска Філатов - цей, блядь, "спасітєль", сука, Днєпра і Отєчєства - призначив своїм офіційним чи неофіційним - неважливо - радником з рейдерських питань, ну, тобто радником з питань взаємодії з правоохоронними органами і судами міста (читай: для неправового впливу та передачі наказів і конвертів з Амстердаму; Амстердам - це тіньовий міськвиконком, житловий комплекс, де сидить Ґєна Корбан, радник міськради, у якого Філатов працює міським головою).

Так от, Чорнобук був суддею Апеляційного суду Дніпропетровської области, а потім головою Апеляційного суду Криму. От саме трагічний час анексії і припав на його головування над судами у Криму. Саме цей Чорнобук закликАв, суко, кримських суддів зрадити Україну і присягнути, блядь, "новим властям" з Росії... А потім інші, вже "українські", власті - Боря Філатов і Ґєна Корбан - узяли суддю-сепара у свою рейдерську команду...

Генпрокурор Луценко повідомив, що у житлах Чорнобука проведено обшуки, а самому сепаратистові оголошено підозру у державній зраді.

Тому, готуйся, падло, до відповідальности!

Гадаєте, я це сказав Чорнобуку? Е, ні! З Чорнобуком і так усе ясно: сидітиме тварюка з конфіскацією усього (не)чесно заробленого майна.

Я це кажу тобі, паскудо, Філя-на-Днєпре!

12.07.2018