Перекласти (Translate)

07 червня 2018

ТУПА ВІВЦЯ

ТУПА ВІВЦЯ

Мабуть, я Ніни Матвієнко пісні вже ніколи й не слухатиму, так само як і гурт Вакарчука "Океан Ельзи"... Неприємне, бридке тепер маю відчуття від самої згадки їхніх прізвищ. А ще із совкового дитинства пам'ятаю Матвієнкове "Ой, летіли дикі гуси!..", її чистий голос, українську мову, що було як сухий хмиз у ледве жевріюче вогнище українства за Совіцького Союзу...

Здається, Ленін таки мав рацію, коли інтелігенцію називав гнилою. Так воно і є! Гнила, смердюча, гнойова жижа - ця "українська" інтелігенція. За деякими винятками.

Спочатку Кузьма про "всі у Раді мають бути пизжені", потім Славік Вакарчук зі своїми вумностями як лягти нам під Росію, а тепер - тупа вівця Ніна Матвієнко...

Ні, у Верховній Раді маємо багато падла, москвоагентів, ворогів і просто хохло-ідіотів, яких дуже добре втемну веде Кремль. Але як сама державна установа, інституція, Верховна Рада - влада й символ Української держави!

І оця тупа вівця налаштовує народ, що ворог не в Кремлі, а у Верховній Раді! Ну, "не хочуть" депутати припинити цю війну!.. Ти краще думай як тобі узяти ноту "ля", дурна співачко, аніж лізеш своїм писком у державне будівництво, де ти така розумна, як коза у вищій математиці!

Ні, я розумію, що інтелігенція згнила, бо Україна ними не займалася. Мінкульт у нас як той Мінстець - такий дурний, нікчемний і паскудний! А співаками, малярами, віршомазами та повістярами слід займатися державно, вести їх на повідку, давати моркву і капусту, а в разі мекання не в такт - лупити батогом!

Саме тоді гнила інтелігенція набуде українських рис державного патріотизму!

07 червня 2018 року

ДО 4-ї РІЧНИЦІ ПРЕЗИДЕНТСТВА ПОРОШЕНКА

ДО 4-ї РІЧНИЦІ ПРЕЗИДЕНТСТВА ПОРОШЕНКА

7 червня 2014 року Петро Порошенко став президентом України, прийнявши присягу на врочистому засіданні Верховної Ради. Він пройшов у першому турі виборів 25 травня, набравши близько 54% голосів виборців.

Порошенкові нині закидують "обман". Що він, мовляв, обіцяв закінчити АТО за два тижні, обіцяв 1000 грн. на день зарплатні АТОвцям, що будемо жити по-новому тощо.

Не брешімо собі: Порошенко виконав свої обіцянки! Зарплатня в Армії різко зросла, тепер навіть зменшився набір призовників, а на лінії зіткнення з ворогом на Східному Донбасі служать лише контрактники. АТО вже доходила кінця, ми звільняли місто за містом. І лише віроломний напад у серпні 2014 року Росії, яка, як Муравйов у січні 1918 році, ввела свою армію, стріляла градами з-за кордону, окупувала Крим і частину Донбасу, не дав завершити АТО, і антитерористична операція перейшла в українсько-російську війну. А жити ми й справді стали по-новому! Безвіз у Європу, стандарти НАТО і навіть близьке членство, джавеліни, американська фіндопомога, асоціяція з ЄС, світова антипутінська коаліція і дипломатична підтримка, поступове піднесення економіки і в недалекому майбутньому добробуту, навіть перемоги на фронті (та усвідомте, врешті-решт, що ми зупинили й лупасимо одну з найсильніших армій світу!) - це все відбулося за Порошенкового президентства!

Нас десятиліттями Росія й москалі привчали до ленінського (насправді, москальського колгоспно-колективного) - "маси роблять Історію, а кухарки керують державами". Нас, підлеглих москалям українців, "кугутів", "хохлів", провінціялів, навчали, що роля особистости в Історії не так важлива. Цим колективні москалі накидували вільним українцям москальський дух колективного безособового і безвідповідального, нав'язували свій спосіб життя і світобачення, придушували українську вдачу вільних козаків. Але, щойно вивільнившися з московських пут, українці вилонили ту історичну особистість, яка зламала всі москальські плани на новітнє поневолення непокірного і вільного вкраїнського народу! І цією особистістю став Порошенко! Признаймося - як українцям пощастило, що саме він із того списку кандидатів очолив Україну у потрібний час!

Тільки сліпець, заздрісник чи ворог заперечить, що Порошенко є найкращий президент із тих, яких ми досі мали! Він, ніби той Богдан Хмельницький, з'явився вчасно і повів народ дорогою війни, свободи й боротьби за Незалежність!

Наснаги й сили вам, президенте Порошенко, у здійсненні і переможному завершенні своєї Місії в Історії вкраїнського народу!

Слава Нації та Україні!
Ми переможемо всіх ворогів!

07 червня 2018 року