Перекласти (Translate)

23 серпня 2017

БАБА КЛАВА - ГЛУХОВЕРІ

БАБА КЛАВА - ГЛУХОВЕРІ

Глуховеря - нинішній керівник НЕнаціональної Національної поліції Дніпропетровської области, тобто він очолює Національну обласну поліцію Пейсатої общини у місті Дніпро, майбутньому Січеславі.

Мається на увазі, що дю-у-у-же вже багато маємо чуток про багаторічну "бєзвозмєздную, то єсть даром" (©Сова, мультфільм про Вінні-Пуха) співпрацю Глуховері з Корбаном. Тим Корбаном, що відбуває 1,5-річне покарання в Ізраїлі.

Ну, дали у нас, в Україні, Корбану у 2016 році за викрадення у 2014 році Рудика (голови Держкомзему) півтора роки умовно. І Корбан ці роки "лікується" в Ізраїлі. Ну, й карається, напевне, ги.

Якраз у народі гомонять, що й події 9 травня 2017 року, коли у Січеславі (нині місто Дніпро) було побито АТОшників, а тітушок-хуліганів затримано лише після народного збурення, отже ті події нібито навмисне було зорганізовано, щоби знов на обласну Поліцію повернути Глуховерю. Для подальшої, гм, співпраці з Корбаном.

Баба Клава - відома у соцмережних колах правдолюбка-правдорубка. Отож, коли за останній місяць у Січеславі (нині - Дніпро) втретє (!) вже стріляють в місті, ця Баба Клава написала Глуховері соцмережного листа. Ось, читайте. І ти читай, пане Глуховеря, і ти, пане Корбан-у-вигнанні. Вам обом корисно в першу чергу. Ги.

Баба Клава, 19 серпня 2017 року, Telegram:

"Вернулась в Днепр, почитала новости, прям прет из меня.
Скажу.

Кто встретит Глуховерю, передайте ему, что Днепр имеет все шансы повторить подвиг Врадиевки и поджечь запал третьего майдана. Витаха, когда в городе в общественном месте третий раз за месяц стреляют. По-взрослому, с жертвами и трупами. Это напрягает. Пока тебе везло. Но если от случайной пули погибнет проходивший мимо ребенок или мать семейства — возможно все.

Оно понятно, что Глуховерю в репешкино кресло посадили с одной задачей: не мешать, а лучше помогать, нужным людям решать свои вопросы, чтобы по итогу кто надо умер, а кто не надо, не сел. Этим он занимался и при рыгах, и при гасконцах. Но раньше у бандитов хватало ума разборки проводить в каких-то укромных местах. А сейчас вот не хватает.

Витаха, ты или поясни своим уважаемым друзьям, почему так делать не надо, либо лови и сажай стрелков. А то беда тебе будет. Ну и вопрос:

1. В Днепре будут стрелять еще больше, за это Глуховерю снимут в ближайшее время.

2. В Днепре будут стрелять еще больше, а полиция во главе с Глуховерей продолжит шланговать.

3. Никому ничего за это не будет, внезапно стрельба закончится."

Еге, а на опитування Баби Клави я натиснув N1.

19 серпня 2017 року