Перекласти (Translate)

07 травня 2018

ПРО НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА

ПРО НЕПОГРІШНІСТЬ ПРЕЗИДЕНТА*

* архівне, допис 06.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

18 квітня 1870 року I Ватиканський собор Католицької церкви прийняв догмат про непогрішність Папи Римського.
Церква значно зміцнилась на силі.

Дивлюся, яку величезну ідеологічну шкоду Українській Державі завдають кремлівські професійні троле-боти, а також ошукані ними пересічні українці (вата й малороси), своїми вкидами мислевірусів проти Президента (проти всіх виразно українських президентів України - з Ющенка до Порошенка - так!, на кшталт "а він сплачує з липецької фабрики "Рошен" податки ворогу - Росії, і не продає її!", коли в той же час фабрика у Липецьку не працює, а продати її неможливо через заборону Путіним на продаж з ідеологічних міркувань), переконуюся, що Верховній Раді слід запровадити догмат про непогрішність Президента України.

Мабуть, коли Україна стане Імперією - Національним Гетьманатом - догмат про непогрішність Гетьмана таки буде запроваджено в Державі!

18 квітня 2015 року

НАКАЗ АДОЛЬФА ГІТЛЕРА ПО ЗОНІ АТО

НАКАЗ АДОЛЬФА ГІТЛЕРА ПО ЗОНІ АТО
(ретроспективно-перспективна історична правдивість)*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

«Наказ Фюрера стосовно коммандос (агентів, терористів, диверсантів)
Цілком таємно!
№003830/42 G.KDOS, 18 жовтня 1942 року
Ставка Фюрера
12 копій. Копія 12-та

Вследствие успехов, которые сопутствуют союзным коммандос, я был вынужден отдать строгий приказ по уничтожению диверсионных войск противника и указать на строжайшую ответственность за невыполнение его.
У врага должна быть полная ясность, что все диверсионные войска будут истребляться, все - до последнего человека.
Это значит, что шанс уцелеть у них равен нулю.
Ни при каких обстоятельствах они не могут рассчитывать на обращение, предписанное Женевской конвенцией.
Если потребуется отсрочить уничтожение, чтобы допросить одного или двух человек, то их следует расстрелять сразу же после допроса.
(підпис)                          Адольф Гітлер»

27 квітня 2015 року

БІРЮКОВ ВИКРИВ КОЛОМОЙСЬКОГО

БІРЮКОВ ВИКРИВ КОЛОМОЙСЬКОГО*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Радник президента Порошенка, помічник міністра оборони Полторака, волонтер (Крила Фенікса) Бірюков у себе на Фейсбук-сторінці викрив підступи Коломойського, котрий утік від кримінальної справи про вбивство, в якому він замішаний, до США.

Щодо подій навколо бази ДУК ПС, нещодавно оточеної мехбригадою ЗСУ Бірюков написав:
"И никто не давал (да и не даст) десантникам приказа атаковать базу ДУК-ПС. И никто не планировал давать такой приказ. А какие приказы дают и/или будут давать сидящим на этой базе? Кто-то знает? Ведь по каким-то причинам командование ДУК-ПС срывает процесс интеграции в ВСУ."

А де ж тут згадано про Коломойського, спитаєте ви?
Між рядків згадано.
Ярош, його партія ПС і ДУК ПС фактично не підпорядковані державі, слухаються наказів тільки Коломойського!

Його скинули з посади голови ОДА, але жид ніяк не вгомониться!

29 квітня 2015 року

ПУТІН ЗДОХ

ПУТІН ЗДОХ*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Я говорю про Осю Путина, котрий за останні 2 місяці закидав мене кісельовщиною у приват на Одноклассніках.
Довелося Путину, Осі тобто, пояснювати відмінність між правдою і кісельовщиною.
Думаю, що він погодився зі мною, бо десь пропав.
Задумався, либонь.
Або справді здох.
Ося Путин має 24 роки, живе у Москві, має на аватарі художньо стилізований портрет президента Росії Владіміра Путіна, а генеральне гасло в нього у профілі - "Мочи хохлов!".
Відповідав йому російською.
Стиль письма, граматику і пунктуацію збережено.
Публікую виключно з метою агітації та пропаганди українського погляду на заторкувані кацапнею і важливі для них питання.

«Ося Путин:
- хахахахахахав ну ты и даун андрейка если у вас все такие адвокаты то я думаю скоро нации украинец не будет вымрете  или будете немцам прислуживать -садовники уборщицы камни таскать как таджики у нас пипец вам незалежные Вымрете все

Андрій Якименко:
- Да, вот ещё что говорят о Путине и России в мире.
Вам же этого путлер-пропаганда не покажет:

"Важно, чтобы Запад противостоял российскому президенту Владимиру Путину и накладывал санкции, потому что "сегодня это Украина, завтра – страны Балтии и другие страны в будущем", заявил премьер-министр Великобритании Дэвид Кэмерон в интервью передаче BuzzFeedBrews, пишет Гордон.

На вопрос собеседника о том, хотел бы он, чтобы президент РФ "ушел так или иначе", Кэмерон ответил, что "нужно справляться с тем, что имеем".

"Нет никакого противоречия между тем, чтобы поддерживать отношения с Путиным и, вместе с тем, иметь жесткую позицию, как мы сделали это с санкциями из-за ситуации в Украине", — сказал Кэмерон.

Сейчас Запад не может решить кризис в Украине с помощью оружия, но может повлиять экономически, добавил премьер.

"ЕС и США вместе очень сильны экономически. Россия нуждается в нас больше, чем мы нуждаемся в ней, так что мы должны воспользоваться преимуществом в наших экономических отношениях", — сообщил Кэмерон.

По его словам, если Россия хочет быть "частью мира XXI века", она должна "уважать границы других государств" или у нее заберут привилегии современного мира, такие как свободная торговля, обмен информацией, идеями и так далее.

Премьер предупредил, что Путин может столкнуть ся с санкциями, которые возымеют неприемлемые финансовые и экономические последствия для его страны в течение многих лет в будущем."

Андрій Якименко:
- Россия не изменит свою политику, это же ясно. Но тогда она станет изгоем в мире. Хотя Ельцин вывел Россию в мировой клуб джентельменов. Путин возвращает Россию к папуасам. Если ты поймёш, всё это даёт нам категорическое утверждение, что Украина победит Россию и даже прирастит себе земель из распадающейся России. Время - на нашей стороне! Мы - в клубе джентельменов играем в покер, а Россия - режится в дурака под трубой в подвале 5-подъезда вон в той облезлой хрущёвке!

Ося Путин:
- сейчас мне понятно что ты придурок работаешь на пропаганду незалежной сраной украины Слюной не брезжи Я тебя не спрашивал что говорят правители гейропы мы и так знаем это Ятебе говорил что вы хохлы будете делать если к вам прилетит ядерный привет Смертники вы Скоро война возобновится И ты ебнутое существо сгинешь в ней»

Гм, ну, і як розмовляти з таким недоумком?
Він же не наводить жодного аргумента!
А ніяк з ним не розмовляти.
З москальнею, з Росією-державою ніяк не треба розмовляти!
Відгородити їх від усього світу Європейським валом (у Києві, до речі, досі існує вулиця Ярославів вал (князь київський Ярослав Мудрий ще зводив): ще князі київські відгороджували Європу від азійских варварів; а ті досі пруть, їх луплять, а вони пруть! ну, як нині на Донбасі!), отже - відгородити москальню від світу і нехай їх ґнус пожере в їхніх смердючих болотах!

28 березня 2015 року

ЛИСЕ ЧМО

ЛИСЕ ЧМО*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Інтернет-ресурс Gazeta. ua опублікував допис про "останню путь" Олеся Бузини.
Написано фактично і об'єктивно.
Люди квіти клали, у Лаврі відспівали, на журналістів кидалися тощо.
Є інформація, що близько 600 "близьких друзів покійного", які так агресивно проводжали на "заслужений відпочинок" - на цвинтар - свого улюбленого журналіста-тітушку, просто були проплачені Москвою.
Потрібна ж картинка для КісільовТБ!

Але коментарі під дописом показують геть інше, відмінне від московського, бачення українцями "творчости" цього мерзотника.

Ось один із правдивих і влучних "виступів перед труною небіжчика" коментарів:

«20.04.2015 00:47:38
Dniprovec
Порівнювати це лисе непорозуміння з Нємцовим-смішно. З загнаної під плінтус російської опозиції,Нємцов був самий відомий,а Бузина НІКОЛИ українцями за опозиціонера не сприймався і відомий був більше в Московії,де регулярно світився на всіляких фрік-шоу,в Соловйова чи Мамонтова. Я розумію,що Пукін бажав зі "списаного в тираж" Бузини,хоч якусь користь мати,але Бузина не лідер і навіть не порядна людина,на відміну від Нємцова. Розраховувати,що тисячі українців вийдуть на мітинги за дохлих,Калашнікових та Бузин,може лише повний ідіот,який не розуміє українських реалій. В принципі схоже на Пукіна...»

21 квітня 2015 року

КОЛИ Я ЗГОДЕН ЗІ ЗЛОЧИНЦЕМ

КОЛИ Я ЗГОДЕН ЗІ ЗЛОЧИНЦЕМ*

* архівне, допис 06.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Військовий злочинець, доля якого або суд у Гаазі, або смерть під парканом від українських спецслужб - Ігор Гіркін (Стрєлков) - котрий командував російськими військами у нас на Донбасі, а тепер утік до Росії та переховується там, опублікував своє бачення й аналіз нинішньої ситуації Росії у війні з Україною.
Хоча Гіркін-Стрєлков твердить, що російська армія не бере безпосередньої участи у війні (що є відверта брехня), це є той рідкісний випадок, коли я можу в інших його твердженнях навіть погодитися з цим злочинцем.

«19.04.15. Сообщение от Стрелкова Игоря Ивановича.
"Была совершена стратегическая ошибка в связи с неправильной оценкой международной ситуации и в том числе, ситуации на Украине. Стремясь избежать войны, мы ее не избежали. Но война продолжается… Война не прекращалась ни на один день: ни после Минска-1, ни после Минска-2. Она сменялась перемириями, на то время пока украинская армия перевооружалась, пополнялась и готовилась к новым боям. И сейчас Украина не скрывает, что готовится к войне.
Год назад мы упустили идеальный момент для разгрома противника, когда его можно было уничтожить с минимальными потерями, фактически переформатировать Украину и вернуть, как минимум половину ее, в сферу влияния России. Тем более что население от Харькова до Одессы было готово с распростертыми объятиями встречать российские войска. Люди были готовы к любой форме интеграции с Россией.
Чего мы добились за год? Санкции нарастают, война продолжается, противник усилился, ни одна из задач, которая ставилась год назад, не выполнена. Поэтому я считаю — мы должны говорить о стратегической ошибке…
…Не сумев или не решившись оказать поддержку Януковичу, Москва оказалась перед выбором: принять, смириться с потерей или воевать. Выбор был, как говорится, между плохим и очень плохим. Однако реальность превзошла все ожидания. Был выбран промежуточный вариант: не два и не полтора. И, как это часто бывает, он оказался худшим из худших. С одной стороны, Россия не стала пассивно ждать, когда ее окончательно унизят и выдавят из Севастополя, но и пойти до конца тоже не решились.
Выступление русского населения на Украине получило поддержку несвоевременную, недостаточную и нерешительную. Разгромить врага, пока он был предельно слаб и фактически беспомощен, мы не решились. События пошли по выгодному для Соединенных Штатов плану — пути, переговоров и уступок. Как говорил в свое время известный деятель: шаг вперед, два шага назад.
То же самое происходило в свое время в 1990-х годах, в Югославии, когда решительные действия народной армии нивелировались последующими дипломатическими соглашениями вплоть до того момента, когда противник стал настолько силен, что смог одержать военную победу.
Фактически Россия сейчас втянулась в тяжелый кровопролитный конфликт. Причем тот факт, что непосредственно российские войска в нем не участвуют, не играет решающей роли. Начиная с крымских событий, в глазах всего мира, мировоззрение которого формируют западные СМИ, Россия представлена агрессором. Даже попытка «почетного» отступления, которую лучше всего иллюстрируют Минск-1 и Минск-2, противником не принято и не встречено с пониманием."»

Росію буде знищено!
Ми переможемо!

20 квітня 2015 року

ЖАДІБНІСТЬ ФРАЄРА ЗГУБИЛА

ЖАДІБНІСТЬ ФРАЄРА ЗГУБИЛА*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Фраєр - це одеський кримінальний жаргон, що позначає людину, яка не має ніякого відношення до «блатного світу», яка «чужа» в кримінальному середовищі. Також цим словом у колах, близьких до кримінального світу, можуть позначати будь-яку людину, яка модно одягнена, а також потенційну жертву злочину, недосвідчену, наївну людину. Поза кримінальним жаргоном фраєром можуть назвати людину, яка видає себе вищою, зверхньою, ніж є насправді, або взагалі видає себе не тим, ким є насправді.
Фраєр «позує», але не є тим, за кого себе видає.
(Вікіпедія)

Коломойський програв Державі у боротьбі за "Укрнафту" і "Укртранснафту" і втік до Америки.
Та інакше й бути не могло.
Жодна держава не допустить якомусь олігархові застосовувати озброєних "охоронців" вирішувати господарські питання щодо державного майна.
Коломойський переоцінив свої нікчемні сили і програв.
Переграв Коломойський.
Як той фраєр видавав себе не тим, ким є, позував, піжонився, надимався, щоби показати себе більшим і сильнішим за Державу.
Коломойський просто тупо зазіхнув на державне майно.
Чи свого майна замало, скупердяю?

Одним словом: жадібність фраєра згубила!

11 квітня 2015 року

ЩЕ РАЗ ПРО ДОБРОВОЛЬЦІВ

ЩЕ РАЗ ПРО ДОБРОВОЛЬЦІВ*

* архівне, допис 06.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Мій ВК-друг на ВКонтакте на ім'я Ультра Правий запитав про моє відношення, як юриста, до добровольчих батальйонів.
Оскільки питання є важливим, то публікую нашу переписку з цього питання.
Чудово, що мобілізований до Українського Війська Ультра Правий, хоч і не є юристом, але ще до мого роз'яснення був правильної державницької думки у цьому питанні про добровольчі батальйони.

«Ультра Правий:
- Здравствуйте, хотелось бы узнать Ваше мнение по поводу "добровольческих батальонов", и о всей этой шизофрении про "зраду". Как юриста.

Андрій Якименко:
- Добровольчі батальйони є героїчною сторінкою України. Вони зіграли чи не вирішальну ролю у збереженні Держави, коли армія, міліція, спецслужби були розгромлені до і за Януковича.
Але добровольцям слід визначитися тепер чи вони є структурою України-держави чи вони є махновцями 21 століття.
Тому їм слід юридично оформитися або в ЗСУ, або в НГУ.
Юридично вони зараз перебувають у статусі НЗФ (незаконні збройні формування).
Дати строк (уже дали) на легалізацію (ЗСУ, НГУ).
Якщо відмовляться - роззброїти.
Хто не підкориться - арешт і суд!

Ультра Правий:
- Спасибо, я тоже так считаю. Устал уже это объяснять вышиватным поцрэотам. Я хоть и не юрист, но это даже для меня - элементарно. Ещё раз спасибо).

Андрій Якименко:
- Щиро дякую!
Зичу успіхів вам у військовій службі!
Слава Україні!

Ультра Правий:
- Героям Слава!

Андрій Якименко:
- Чи можу я опублікувати цю нашу переписку?
Питання важливе. Люди повинні знати відповіді.
А з нашої переписки просто все роз'яснюється і показано, що патріоти і без юридичної освіти краще розуміються на питаннях державного, армійського будівництва, ніж тупі вишиватники.
Дякую за відповідь.

Ультра Правий:
- Конечно. Могу даже добавить, от себя. Время "добровольческих" армий ушло, над нами нависла серьёзная угроза - регулярная армия РФ. Как они с ними собираются воевать, и главное чем?! Им предоставляется честь защищать Родину. Их нежелание войти в ВСУ/МВД лишь доказывает их принадлежность к ОПГ. Какое мы вообще имеем тогда моральное право критиковать ДыНыРы/ЛыНыРы, если добровольческие батальоны, по сути, являются на сегодня таковыми, независимо под каким поцрэотичесским соусом это подано?

Андрій Якименко:
- Росію ми все одно переможемо!»

11 квітня 2015 року

МОСКОВІЯ СТОЛІТТЯ ТОМУ - ЯК СУЧАСНА УКРАЇНА

МОСКОВІЯ СТОЛІТТЯ ТОМУ - ЯК СУЧАСНА УКРАЇНА*

* допис 07.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Цікаву публікацію на просторах соцмереж нещодавно прочитав:

«Московия наследник Орды. Московское княжество основали Чингизиды. На церквях той эпохи под христианским крестом располагался исламский полумесяц. В церквях велось как христианское, так и мусульманское богослужение. И никого это не смущало. Тюркский язык в Москве ходил наравне с русским, если конечно то, на чем говорили московиты можно называть русским языком. Арабская вязь присутствует на всех царских предметах обихода Ивана Грозного, впрочем и гербом Великого княжества Московского стал двуглавый орел, ранее изображаемый на золотоордынских монетах. Золотая Орда - Московское княжество - Российская империя.»

Якщо порівняти ту епоху в Московії з нашою епохою в Україні, то напрошується безумовна паралель.

Московія:
- християнське й ісламське богослуження в тих самих храмах
- рівноцінне ходіння обох мов - тюркської, як мови метрополії - Золотої Орди, та московської, як народної мови московського народу
- на храмах - хрест разом з півмісяцем.

Просто, демократія якась!

Але цю демократію було встановлено кодексом законів Чингізхана під назвою Яса: толерантність мов, релігій, ідеологій.
Згодом, як Москва зміцніла, було знищено всі ознаки метрополії-Орди.

Нині ми переживаємо такий же перехідний період, як Москва тоді.

Україна:
- вільне ходіння різноманітних вір та ідеологій, щоправда, останнім часом ідеологію сепаратистів і русского міра ми вже почали нищити на державному рівні
- вільне вживання населенням мов - в основному української і російської, щоправда, маємо тенденцію, що російська мова зникне з наших міст і територій, а українська запанує від Сяну до Дону
- вільне використання вулиць і площ, палаців тощо (тобто, храмів) різними партіями для своїх заходів і поширення своєї віри
- вільне використання символів колишньої метрополії-Росії (назви вулиць і площ, пам'ятники, прапори, герби, серп-і-молот, кольори) і нових українських символів (прапор, герб-тризуб, славень, погруддя і пам'ятники ворогам Росії - Бандері, Петлюрі, Міхновському тощо), щоправда, останнім часом держава законом заборонила символи колишньої епохи, їх буде знищено.

Хто має історичне мислення, той безумовно буде згоден: ми переживаємо злам епох!
Ми відкинули старе дрантя і шиємо новий і свіжий одяг!

І кожен безумовно має знати:
Ми переможемо Москву!

29 квітня 2015 року